A mohóság engem is legyőzött, kisherceg többszöri figyelmeztetése ellenére képes voltam 144-en és 149-en is venni, de legalább annyi ragadt rám a tanácsaiból, hogy csak a 129-es pakk 1/5-ével bővítettem, persze még ez sem kellett volna...
A mohóság engem is legyőzött, kisherceg többszöri figyelmeztetése ellenére képes voltam 144-en és 149-en is venni, de legalább annyi ragadt rám a tanácsaiból, hogy csak a 129-es pakk 1/5-ével bővítettem, persze még ez sem kellett volna...
anno én és a gardénia esete :D nem full tőke volt ,de annál nagyobb szopás. kispapír rally csak kis tőkével ,mert mind életveszély... régen azért civin bácsi tudott ám 4x-5xös pénzt csinálni napok alatt .
a 2. nap beszálltam(még cibes telefonálós kereskedés volt) csak néztem ,hogy megy még limiten + 2 napot.erre nem vették fel a telefont,azonnal alsó limit 5. nap...sok kötelet eladhattak aznap:D
Hogy pont a barátodat tömted ki, háát tudod......:)))
Dehogy bántjuk, sajnáljuk szegényt....:((
Ne bántsátok, csak egy egészen kicsi pakk, a "játékpénzéből" amit a tőzsdézésre szánt, úgyhogy azért tragédia messze nincs, de hogy miért vett ott, mikor megírtam neki a 144-es nyitásnál, hogy én oda tettem a stopomat, erre mikor kiütött ő pont belevett...
inkább szegény, bedőlt Ő is......
Tartásra ítélve, kitudja meddig.....
emberi mohóság... Nem baj, ha mohó vagy csak időzítésen múlik, hogy gazdag leszel vagy csóró...
akkor sok részeges emberfia volt itt az elmúlt napokban.......
Rengetegen vettek ott szerintem, a 200-ra várva.
Persze ne kizárt, hogy meg is lesz....egyszer.
ott nem is vesz józan ember fia :)
40 ?
De 140-ről beszélünk, wazz......:)))
Jó is az, de 140-ről?
40ről úgy b@sznám ki ,mintha sosem lett volna :D vagy 140 az a 40? :D
így van, szálljon bele lombarddal is :))))))
vegyen egy fis freesoft-ot is, hogy kellően kiegyensúlyozott portfoliója legyen...!
Barátodnak, kéne mondani, hogy ilyen papírokba, full tőkével, nem nagyon kéne kockáztatni, szerintem.
Sziasztok, kicsit tovább tartottak az egyetemi elfoglaltságaim mint terveztem... Attól féltem, hogy mire ma gép elé kerülök, már 40 felett leszünk, de látom nem egészen ez történt, pedig ezzel biztattam a barátomat is akinek 40-ről van full tőkés longja...
Én OTP-be csippentettem bele a meglévőkhöz, -várhattam volna vele,- de azé elég jóárasított volt.
(aki ezt a baromságot kitanálta azt kikötném egy villanyoszlophoz, hogy a qtyák lehugyozzák!)
Én ma már csak mozizok. Hétfőn remélhetőleg már átok nélkül kipihenve visszatérek. :)
2 perc és 170!
(a vérnyomásom!)
;<))
Tegnap dél óta nints pozim ebből.
Elég bajlódni a többivel.
ameddig jól esik :D