Adogatják..113ra
Napközbeni rés esésben 117-en... Ilyet is ritkán látni.
Jogos értékítélet,erre is szükség van így felülről vizsgálva..!!!
Én csak egy duplacsúcs féleséget látok egyenlőre,akkor 117.........
Ez szerintem nem csökkenő ék, hanem fej-váll, ami a letörést jelzi. Hercegnek igaza van, minimum 100-ig le fog menni (TA alapján).
A piac most helyreteszi az árfolyamot a spekizés után. Mi alapján? Meg kell nézni, hogy a hasonló kaliberű részvények, pl. Fotex, Phylaxia, Pannergy, Humet milyen árfolyamon tanyáznak pillanatnyilag a korábbi csúcsukhoz képest, továbbá hol van az Eco a 230-as csúcsához képest? Bőven 50 % fölött van, amit szerintem a piac túlárazottnak fog értékelni (különösen az Eco gyorsjelentésének fényében).
Jaja, klasszikus trend erősítő ék alakzat.
Lassan el kell kezdjen forgalommal emelkedni, ha valóban az és ha izomból áttöri a 125-t, akkor a max elvárt célár 170 körüli, valszleg kis pihenővel 140 alatt.
Asszem sok speki rácuppant eddig is és ezután is izgalmas dolog lesz vele kereskedni.
Napközben épp azon tűnődtem, h mintha az Eco elszívta volna az erőt, lendületet a többi papírtól és ide koncentrálódott, mivel a héten eddig elég szép forgalmat nyomott (4,4,2,3. hely), ami olcsóbb, kis papír létére külön említést érdemel.
A charton minden rajta van...
Akár réssel is lenyithat holnap,csak a 120-tól ne nagyon távolodjon,akkor hétfőre visszamászhat.........
szóval akkor holnap 115-122 között ha netán vennék, az nem lenne elhibázott lépés? benne lehet pár napon belül a 137?
Csak a 137-re játszanék,semmi több.......115 korábbi ellenállást megérinti valszeg.......
áhhh ilyen hirtelen még nem fordul sztm...
Remélem,mert tartottam magam a 122-höz....::)))
Bár egy alsó kanóc jöhet,sajna nem ma volt.....
középső rés a cél :))
Nem tudom,de nekem akkor is csökkenő ék....
http://kepfeltoltes.hu/view/091119/ECONET10_r_sek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van 3 rés benne,ezek jelölik ki..........
122 megvolt,jöhetne a 137 is....
Hi
Neo rádió szerintem jó zenéket nyom..bár picit rockos
A slágeren már átkapcsoltam ha a Hair -t, meg a Cher -t kellett hallgatnom.
meg még elegem lett az állandóan ismétlődő zenepalettából is...
A Bochkor -ék szerintem jók voltak..azokat mindig hallgattam..
A Danubius -on meg tényleg sokat ment az Ace of Base..meg hasonlók..amik jó számok..de 40.000 -szerre már unalmas..
Az van ám, hogy van egy zenepalettájuk a rádióknak, amiket be kell tartani..mert felülről el van döntve hogy a magyar hallgatók ezt szeretik és punktum..ettől eltérni nem lehetett..
A slágernél és Danubiusnál ez igy volt..persze az új számokat berakták..
És ezt onnan lehet tudni hogy voltak a két rádión olyan jó számok amiket soha nem lehetett hallani..Pl : egykét jó Pet shop boys szám...
mert mindig csak ezek mentek : Go West, It's a sin, Suburbia, New York city boy
amik soha nem voltak, de jó számok : I wouldn't normally, Paninaro, Before, Domino dancing
Mester mi van a faktorral, szomorúan látom megint mi történt :-S
http://index.hu/video/2009/11/19/tobbezren_sirattak_a_danubiust/ érdekes. Egyébként Én voltam ebben a stúdióban most jut eszembe, vágó pirossal beszélgettem :))))
viszont amit sokkal nagyobb kárnak érzek, hogy "eltűnt" a BBC adása is innen Butapestről...
Pedig jó adó a BBC, mert sokkal objektívabbnak éreztem, mint a hazaiakat, sokkal nyíltabban beszéltek a problémákról, nem sumákoltak és nyelvgyakorlásnak sem volt rossz...
Kár érte, most valami Klassik van a helyén, ami Bartók 2 rádiónak tűnik, ami nem baj, hogy van, de pont a BBC helyén?!?!