Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#157343 matgab Előzmény: #157328

igen, iszonyatosan magukkal foglalkoznak, és látszik, hogy minden új nekik, nem profik.

Ez olyan, mint a Sláger meg a Danubius műsorvezetők is csak sajnáltatni tudták magukat az utsó pár napban.

Az egész már megint olyan magyaros.

Van egy tender, ami erősen mutyiszagú. Elveszik illetve adják a műsorszórási jogot, de úgy, hogy a váltást 2 hét alatt kell lebonyolítani. Miért nem írták ki a tendert tavaly ilyenkor? Akkor fel lehetett volna készülni minden fél részéről.

Most képzeljétek el pl. a Slágert, ott van egy csomó megrendelt reklámidő és nem tudják teljesíteni...Hogy vállalkozzon így akárki is. A másik oldalon meg nem tudják, hogy mekkora a hallgatósága az új adóknak.

Tiszta káosz, bukik mindenki, kivéve az a néhány aki ebből valszeg megint megszedte magát.

Amúgy a Klassz FM egész jó zenéket ad, sokkal jobbakat , mint az Ace of Base-t rongyosra játszó Danu, de a Slágernél sajnos ezerszer gyengébb a neo -kivéve a hallgathatatlan reggeli sláger szellemi lenullázós gagyi-beszélgetős műsort a Borossékkal...

#157328 hAliG Előzmény: #157323

Áhhá, akkor oké!

Amúgy ma hallgattam reggel néhány órán keresztül a Neo-t és hát nem akarom szapulni, de nagyon tré volt... :)

Sőt reggeli evés közben (6 körül) a műsorvezetők csak makogtak össze-vissza, meg suttogtak vagy nem is tudom mit csináltak, de inkább áttekertem máshová :D

"nem tudunk mit mondani ebben a történelmi pillanatban, ilyen még nem is volt, hogy teljesen új, eddig még nem használt mikrofonba beszélhetek..." - valami ilyesmi :D :D :D

#157322 akpo7 Előzmény: #157313

Nem olvastam at, de a szamai borzasztoan gyengenek tunnek elsore Y/Y alapon.

#157316 Zotya32 Előzmény: #157309

majd figyelek, miket mondtok, mert még egyszer évekig nem fogok ücsörögni ebben;

egyelőre akkor kivárás holnap is?

#157310 Palimadár Előzmény: #157304

ja, Ganxta egy majom ehhez. reggel belefüleltem, hát sztem B&B&V lobotómia után is lekörözné őket...

Plusz a mutyiszagú tranzakciók...

#157305 Zotya32 Előzmény: #157301

azért az durva lenne, hogy ha most ilyen lendülettel becélozná a 70-80 ft-ot.....

sajna reggel 140 ft-on voltam, de nem jött fel odáig :(( így 130-nál meguntam és kivágtam.

#157304 zeeh_ Előzmény: #157301

A bizonytalanság tényleg nem tesz neki jót, de az se, hogy ennyire amatőr módon indították el a rádiót.

Botrányos hang, amikor valaki beleszól a mikrofonba és talán nem egyből kellett volna megnevelni a Sláger hallgatókat az új zenei irányzattal.

99%, hogy eltekernek máshová.

Ganxstáékat pedig ki kellene onnan rúgni mielőbb.

Eddig a Klassz agyonveri mindenben.

#157301 Palimadár Előzmény: #157292

Sztem semmi oka sincs már, h a korábbi 70-80 fölött legyen, esetleg se rádió, se nyereség a Q3-ban...

Sztem lassú lecsorgás, á lá PHYL.

#157297 zeeh_ Előzmény: #157292

122 a vége.

104 és 140 között bármi lehet. Én inkább lefelé várnám.

#157292 Zotya32 Előzmény: #157275

Nos, szakik. Holnap esés tovább, vagy illene erre a giga bukóra egy +7-8%-ot menni?

119-en maradtam bent, hagyjam holnap is bent? vagy a 100 ft is elérhető? mindenki ezt mondja...