Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#156603 kelvin Előzmény: #156582

Szép kis kavar okoztak ezek a hírek.

Semmi felvásárlás, csak határidős kontik átrendezése volt és OTP közvetített.

Hányan kajálják be ma?

Huminál: Emlékeim szerint a JP Morgan vagy Morgan Stanley?

#156602 Johny King Előzmény: #156601

nvestments Kft. 7.250.000 darab econet.hu Nyrt. törzsrészvénynek megfelelő, 2009. decemberi lejáratú határidős vételi kontraktust nyitott, 58,62 forintosos részvényenkénti átlagáron

#156595 wizes Előzmény: #156592

Igen.

10-ből 9x utólérem, 8h50 és 55 között szokom híni, remélem most is, mert nem akarok beragadni, de eldobni sem feleslegesen.

Indi 135

Belehallgattam a Klasszb…

#156589 zeeh_

Belehallgattam a Klasszba és a Neoba.

A Neonak valami übersz*r stúdiója lehet. Kb. olyan volt benne a hírek, mintha a mikrofontól 2 méterre olvasták volna be, míg a Klassz remekül szól.

Neo reggeli műsorvezetője "Döglégy" Zoli.

Zenei kínálat 1-1 óra hallgatás után.

Nekem a Klassz jobban bejött, Neo kicsit keménynek tűnik (rock irány).

Akik eddig a Slágert hallgatták, szvsz áttekernek máshová, pl. Juventusra, ami eléggé közel áll a Sláger kínálatához.

#156582 Krumenaker Előzmény: #156571

Mert nem kötelező leírni, hogy milyen formában kezeli a pakettet. Meg ugye azt se tudja mindenki, hogy ha határidős long pozíciód van egy cégnél, az is tulajdonlásnak számít.

Ha megnéztek cégeknél tulajdonosi struktúrákat, általában egy csomó bankot lehet látni, pl. (assziszem) a Humetnél is volt valami amcsi bank egy időben "tulajdonos", talán a Merrill, de persze nem ők voltak a tulajdonosok a himihumiban, véletlenül sem, hanem csak letétkezelők voltak. De ezt se kötelező feltüntetni a hivatolos közleményekben, sajnos.

#156580 Palimadár Előzmény: #156578

Sztem is, de azért az nekem nagyon fucsa, hogy egy otp-s hírt az eco helyesbít... Abszurdisztán...

#156579 wizes Előzmény: #156568

Hej, hány éve szidom ezeket a köcsög újságírókat akik a magyar nyelvvel sincsenek tisztában, nemhogy arról lenne valami halvány sejtelmük amiről írnak.

Szakmailag is nullák.

Brrrrrrrrrr!!

:(((

#156578 hosszhuszár Előzmény: #156576

Az otp részéről ez az egy hír jelent meg a béten.

Ezt cáfolta, helyesbítette az econet, 11 perccel a hír megjelenése után.

Ezt írtam, hogy ebben a hírben, egy betűsem utal arra, hogy az otp, csak közvetítő szerepet töltött be.

Tiszta mutyi az egész......

Kíváncsi leszek a nyitór…

#156577 zeeh_

Kíváncsi leszek a nyitóra.

Az én tippem is az, hogy először fel majd jönnek megint a szívatós öntések.

#156576 Palimadár Előzmény: #156568

"A PSZÁF-nak és az econet.hu Nyrt.-nek a mai napon eljuttatott bejelentéssel megegyezően az OTP Bank Nyrt. – a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvénynek megfelelően – az alábbiakban teszi közzé, hogy 7.250.000 darab econet.hu részvény megvásárlása útján 14,65% mértékű befolyást szerzett az econet.hu Nyrt.-ben."

Ez is egy hír, hol az igazság?

#156574 GáborGábor Előzmény: #156568

" ...befektetési szolgáltatóként (mint tőzsdei kereskedési joggal rendelkező szolgáltató) az egyik Eco-s vezetőnek, tehát bennfentes személy számára határidős longokat nyitott."

Ezt le kellett írnom ismét, olyan szépen hangzik ...

:)

#156571 hosszhuszár Előzmény: #156568

Értem, de az otp, miért ilyen közleményt adott ki a béten?

Az otp bét közleményben, egy betű sem utal arra, hogy ők csak szolgáltattak ez ügyben....

Megtévesztő a bét hír is......