Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#156568 Krumenaker Előzmény: #156566

Büntetni kellene szerintem, ha egy cikk címe mást sugall, mint amiről a cikk (a hír) szól. Sokan csak a címet olvassák el, a cikket már nem, ám így téves következtetéseket vonnak le.

Az OTP nem szerzett tulajdont az Econetben, csupan befektetési szolgáltatóként (mint tőzsdei kereskedési joggal rendelkező szolgáltató) az egyik Eco-s vezetőnek, tehát bennfentes személy számára határidős longokat nyitott.

Ez a tulajdonszerzéstől oly messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

#156563 Palimadár Előzmény: #156561

Jó reggelt!

Már bocs, de az egyik bejelentés - OTP tulajdonszerzésről - OTP-s papíron - pdf-en - van írva.

#156562 Zabás Előzmény: #156561

Csányi a rádióban? Ennyit bukott volna :)

Ő lesz a sztár műsorvezető! Vagy a feleségét szeretné végre elküldeni valahova dolgozni!

#156561 hosszhuszár Előzmény: #156560

Ez a 22. magyarázat, minden média úgy értelmezi, ahogy akaja.....pártállástól függően :))

OTP-nek kéne már megszólalni végre....

Most volt a GR-en, hogy …

#156560 Zabás

Most volt a GR-en, hogy az OTP, nem befektetési céllal szállt be az ECO-ba 15%-al!

Kérdem én akkor, milyen céllal? Túlcsordult a kassza és el kellet csak költeni?

#156559 KJanek Előzmény: #156555

A kicsik még húzkodják egy darabig felfelé a nagyok meg szépen csendben kiszállogatnak. :)

#156555 Zotya32 Előzmény: #156554

szerintetek, technikailag most vissza kéne esni, nem?

meddig eshet? hol érdemes beszállni?

megrohamoztak a kollégáim, hogy mi van az eco-val? ők is, ők is... vennének.. :)

de most hülyeség, nem?

#156553 Zotya32 Előzmény: #156551

magyarázatot? ezektől?

az elmúlt 3 hétben sem jött semmi....

tegnapig: 87 713 492 db papír forgott; lehetett volna sok-sok mindenről beszámolni.

#156551 hosszhuszár Előzmény: #156550

Sziasztok.

Éerdekesek lesznek a reakciók, a tegnapi kusza hírekre, szerintem, nyitóban meghúzzák, aztán adják.

magyarázatot azért várnék a tegnapi hírekre, illetékes elvtársaktól......

Tegnap ritka szép orgazm…

#156550 Krumenaker

Tegnap ritka szép orgazmust láttunk Econetben, még Krumi bácsi is beleborzongott az élménybe, pedig átélt már egysmást.

Most a kedélyek csillapodása következik, megnyugvásra, pihenésre van szükség az újabb erekció előtt.

Hát a tennapi liftezésem…

#156547 wizes

Hát a tennapi liftezésem az előző nyereségem felét elvitte. Bele izzadtam.

Brrrrrrrrrrrrr!

Ma aztán végkép nem tom, nem tudtam kiszállni záróban mert 2 ft-al lejjebb zárt mint a betett határom.

Lehet eső, lehet egy nagy szél, nem tom merre fújja majd .