Reggel Q3, elég rossz várakozásokkal, plusz hír lesz a pletykából, indul a rádió, én biztos nem vinném át, persze azért 50-ig elmehetne még egyszer - mondom innen a biliből :))
Reggel Q3, elég rossz várakozásokkal, plusz hír lesz a pletykából, indul a rádió, én biztos nem vinném át, persze azért 50-ig elmehetne még egyszer - mondom innen a biliből :))
135-ön próbálják támasztani, de lehet 37-ig tömnek közben.
Sztem 1 fecsnének tűnik és rászakad az ég, de akkor jócskán bemegyünk 130 alá...
ennek a napnak az lett a vége, hogy sikerült egy kb 150-180.000 ft-ot "ledolgoznom" az 55 és 81-es vételek nyereségéből. befejeztem az ugrálást; vettem 15k-t; a maradékból ,meg phyl-t; Isten óvja Zotya pakkját! :)
Nyugodtabb napokat mindenkinek.
16:20-ig nem lesz itt semmi izgi szvsz.
Majd az utolsó 10 perc lehet érdekes.
Gyűjtésnek néz ki.
Minden hátsó szándék nélkül....
http://kepfeltoltes.hu/view/091118/ECONET10_csatorna_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azért érdekes,hogy 300 k vételi "szándéktól" elgondolkodnak az eladók is.....
Szvsz a nap végén lesz egy hajrá, ahol felmehet maximumig.
Aztán holnap folyt. köv.
Paráztatással többet tud megvenni olcsóbban, mintha állandóan +15%-kal menne.
137-en megy a gyűjtés.
Most már azt mondom, ha ez felvásárlás (márpedig van rá jó esély), akkor ha ezekre a szintekre ráteszünk még némi nyerőt, talán meg lehet az a 200 pár hónapos távlatban.
Ekkora forgalmat már nem mi spekik generálunk, aki meg nagyban veszi, annak a célja, hogy ne bukóban álljon majd...
Talán most már okosabban csinálja, nem limiten tartja :)
PF-en inflexionak úgy tűnik, igaza lesz.
"Ha ebből feláll, akkor az iszonyú vételi szándékot takar, innen még többszöröző árfolyamot sejtet. Ha nem, akkor meg nagy kirázásra számítok. Az tény, hogy borzasztó sokan nyernének, ha egyszerűen továbbmenne, ez pedig nem jellemző."
Megvesznek mindent, vételi erő adott. A kirázás pedig elkezdődött.
Ettől félek én is, mert akkor ezek a b*zik megveszik a 200 feletti pakkom valami pitiáner áron.
Giga bukó lenne. :(
Van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig lesz az ECONET a tőzsdén...
Nem babra megy a játék,az bizti.......ritkán látunk ilyet,talán Borsodchem volt utoljára ilyesmi.........
Nekem mondod? Én is azért vagyok 2 éve stabil Econet befektető 200 felettről. :) :(
Zöldfülű voltam, a saját hülyeségem miatt jártam így.
Remélem, ez a felvásárló (?) akar lét keresni a megvett pakkon és szeretné bőven 200 felett látni az árát.
Haragszom magamra, mert a nagy eufóriában elfelejtettem a nyitó után berakott 141-es stoppomat feljebb húzni, valahogy mindig sokba kerülnek ezek a leckék...
Így lehet a legjobban elszedni a részvényeket egy felvásárlónak.
Csinál egy látszat öntést, a pánik elindul, árfolyam megy le, ő pedig felporszívózza.
Forgalom: 2.3 milliárd Ft.
Persze, mindig igazad van, de hajt a vér :)) Még így is megérte áthozni tegnapról, csak követő stoppot kellett volna használnom, közben egy 34-40-es kör azért sikerült..
Nem tudjuk mi a vevő célja.........ekkora forgalomnál lehet felvásárlásra gyanakodni....
http://kepfeltoltes.hu/view/091118/ECONET15_Tet___www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez tető gyanus......passz