Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

Re: nincs cím

#170225 Koffein Előzmény: #170224

jaaaj istenem, ezek az online újságok sem tudnak mit kitalálni. azért ha valaki végig gondolja, akkor rájön, hogy schumahernek van egy állása a ferrarinál. a ferrari meg schumaher már szimbiózisban él, egyik sincs meg a másik tanácsa nélkül :) az hogy brawnnal együtt ebédel, vagy vacsorázik, az nem jelent semmit, mert amint tudjuk elég jó barátok és egy pár vb is nyertek együtt... ha schumaher vissza is térne azt csak is a ferrari oldalán tenné meg. vagyis szerintem. mert azé milyen lenne élesben, mercibe versenyez, ferrarinak tanácsot osztogat. elméletileg etikailag nem összeegyeztethető a kettő. villeneuve meg nem egy nagy szám, hakkinen még talán tudna oktatni a pályán, ő amúgy is úgy ment el, hogy még visszatér, csak nem kapott lehetőséget. még... :)

Re: Ez a kemény nem a Rolling Stones!

#155515 Waszeitung Előzmény: #155502

No az aztán az évtized meglepetése kenne ha Schumi a Mercinél indulna,nagyon jó lenne újra látni a fiatalok között,de sajnos ez sztem csak piárfogás...

Re: Ez a kemény nem a Rolling Stones!

#154174 Waszeitung Előzmény: #154125

Pedig vszeg nem ez motiválta :D

McLarenék vszeg vakargatják a fejüket hogy kivonult mögülük a merga....

Re: nincs cím

#146593 joco9 Előzmény: #141117

Nos uraim futam van a hétvégén!

Tudom hogy eldőlt a vb de ez a pálya és a létesítmények körülötte nem semmi!

Úgy is fogalmazhatnék hogy látszik van pénz dögivel:)

Ha nem jön közbe valami meghibásodás akkor nem csak az edzésen lett lealázva a mezőny hanem a futamon is le lesz.Vettel elvileg 3 körrel többet lesz kinn de esélye se lehet a baj az hogy nagyon kicsi a szorzó Hamiltonra.

Kár hogy a szabályokat többféle képen lehetett értelmezni az év elején ezért lett rossz a Ferrari meg a Mclaren.