ja bocs, azt nem néztem, hogy azért nincs már forgalom, mert 1,8 millióan tülekednek a vevői oldalon...
Hát akkor várunk még hátha holnap is limit lesz felfele, már úgy megszoktam, kár lenne rajta változtatni...:)
ja bocs, azt nem néztem, hogy azért nincs már forgalom, mert 1,8 millióan tülekednek a vevői oldalon...
Hát akkor várunk még hátha holnap is limit lesz felfele, már úgy megszoktam, kár lenne rajta változtatni...:)
sose más, csak a remény éled újra :)
nem tudom végigolvasni már azt sem amit ide írtok, nemhogy amit a PF-n írnak, de mintha fogyna a levegő ebben a magasságban...
Holnap húzos napunk lesz úgy érzem...
Egyetértek, nem csak a 103-mal, de az emlegetett philivel is így jártam meg 19-16, szép bukó volt az is pedig röpködtek a célárak, mentek a józanságra intőket fikázó beszólások, elkapott az eufória aztán jött a kijózanodás, pedig még figyelmeztettél is akkor, de persze ilyenkor a kapzsifaktor már dübörög...
Bár ez most valahogy mintha tényleg más lenne egy kicsit, kis pakkommal várom a holnapot aztán okosabbak leszünk...
Józsi a holnapi tömés látszik.. :) 103ról is hogy visszaborították... Scipio is benyalta.. Phylnél is 22ről 16ra...
dehogy 60asokat 85nél szórtam, ezeket 90-111között vásároltam folyamatosan lombarddal :)
Ne tulajdoníts sztm ennek az egész szar rallinak nagy feneket, keress pénzt és szard le a sztorit, ez a lényege a kis papíroknak :) Egy évben 2szer kell mindegyiket birtokolni :) eco teljesített idén. Sztorikat hagyd meg újságíróknak :)
60-12x-ig?
szép, grat.
ez menni fog, nincs mese, cél ár ide, vagy oda.
A vevők cél mennyisége még nincs meg, ez vilgosan látszik.
szerk:
Mondjuk fura,hogy nem öntik le....
TA és sztori között nincs kapcsolat. első meghúzásból lett számíítva a következő célár. Sztori miatt vettem anno 60körül :)
azé, ez nem biztos, ám:))
198 körül azért add el, szerintem :)))
húztál storyra egy TA-t, vagy fordítva?
Könyv alapján pláne :)
Nyugi megyünk még sztem.
Rövidesen 2-essel kezdődik.
óóó most nézem, hogy 103ból számolt célár 132 :)) na mindegy is :)
tőzsdézni, csak hideg fejjel!!!!
engem csak a duplázós sztorik érdekelnek :)))))
és lehetetlen?
Holnap majdnem meg is lehet....
125 felett 154 a köv szint :))
de biztos vagy benne......:)))
nem vót álom, megmondtuk zászló célár 125:))) ennyi vót, többi a banké :) A nagy kasza már megvolt, ez csak utó petting már... :)))))
tőzsdézni csak hideg fejjel!!!!