talán egy kis sávszélesítéssel még fokozhatnák. :))
Én is ezen filóztam az előbb. :)
Kicsesszünk velük? :)
Ha vennék 1 db-ot 133-on, akkor leállna biznisz?:-O
persze.....:))
Írtam már, biliben a kezem, mert innen már nincs messze az a 200... :) A remény hal meg utoljára. Kérdés, hogy mikor nyílik ki a csapóajtó.
Ekkora rallyt csak spekik szvsz nem csinálnak. A többiben maximálisan egyetértek veled.
De ha tényleg spekik, akkor még 4 nap limitet kérj tőlük, hogy kiszállhassak végleg. :)
gondolom az ütemet is tartsák :))
Szólj már azoknak a spekiknek, hogy még tartsanak ki egy, 2 hétig :)))
kiakasztották, mára itt a vége, csak lejjebb jöhet. :)
sztm ez csak neked érdekes :)))))))))
minden rallyban az emberi képzeletet longolnám kifizetném az amcsi államadósságot is :)))
Azért az érdekes, hogy lassan két órája ugyanaz az árfolyam. Vagy csak nekem az?
hány bilivel vetted maga körbe? :)) valszeg ez a kis szaros ország tart el egy amcsi média vállalatot, hogy több mrdért felvásároljanak egy szar veszteséges céget, amely képtelen nyereséget elérni gyakorlatilag 10éve tőzsdei pályafutása alatt...
Maradjunk a földön, egyszerű speki rally, sok átkötéssel... új 5% feletti tulaj mondjuk biztosan lett.
Jövőre ha komcsik nem tesznek bele lét ismét megy vissza...
Vajon, ha kiderül, hogy a Sláger vett az Econetben egy igen combos falatot, meddig mehet a részvény még fel?
Csak nehogy kivezetésre kerüljön majd nem sokkal később a BÉT-ről...
Akkor Sziget helyett jönne a Sláger Sound, Sláger Volt, Sláger Sziget? :))
ha már mindenki cáfol roxy, rádio1, pont fm (időrendi sorrendben), akkor csak a felvásárlásra gondolhat az ember fia lánya... csak nehogy pofon legyen a vége :)
u.i. akkor padlóznék, ha a sláger bejelentené, hogy a juventus rádiót felvásárolta... ííííj akkor ing gatya szakadna...
brrrr még viccnek is rossz :S
innen már csak bérletesek utaznak a vonaton... :))
Vki pedig kiszállt egy combosabb pakkal.
Vagy csak sell-t nyomott buy helyett :)
tőlem vehetik a kínaiak is, a lényeg keressünk!!! :)
nem eco, de vmi hasonló közleményt várok más számokkal és nevekkel :))
""A Mercedes jövőre saját gyári csapattal fog indulni az F-1-ben" - mondta a Mercedes főnöke, Dieter Zetsche. - "Ez úgy válik lehetővé, hogy megvesszük a Brawn GP 75.1 százalékát, amelyből 45.1 százalék a Daimleré lesz. A többi egyéb tagok - Ross Brawn, Nick Fry, és mások - tulajdonában marad."
"A Daimler érdekeinek megfelelően egy valódi Mercedes-Benz csapatról van szó. Ross Brawn továbbra is csapatfőnökként folytatja." "