nem kicsit tredelsz:)))
szerk.
130-150 között, sokan akarnak kiszállni, régi beragadt pakkokkal.
nem kicsit tredelsz:)))
szerk.
130-150 között, sokan akarnak kiszállni, régi beragadt pakkokkal.
október 28: 2 558 941 db
2 727 992
4 126 149
11 517 257
3 852 496
2 751 565
978 352
1 077 928
636 932
928 370
2 689 317
2 929 047
4 922 293
november 16: 8 803 501
összesen: 50 500 140db
Ha a németek is rácuppannak az 1 euro sem lesz akadály.
a bumeráng biztos nem lesz mert nem tudtak megegyezni,
A tegnapi econet kötéslistám ki sem fért a monitorra, azt hiszem nem járnál rosszul :((
hallod leszek a brókered :D
Áááá én marha, besz@rtam az első öntésnél és 122-őn mindent eladtam, aztán a felhúzásban "sikerült" 125-26-on visszavennem, tegnap olvastam valahol, hogy az első fél órában jobb be sem kapcsolni a gépet, nekem is ezt kellett volna...
na jah a döntés az enyém, erős döntésnek kell, lennie, hogy ne rójam fel magamnak, ha tovább menetel... de azért félek, ha netalán a sláger bejelenti, hogy egy másik frekin szól tovább, akkor egy eladási hullám jöhet...
Józanság nagy erény,már akinél van......most ez a helyzet,de mi lesz 1 óra mulva ????
Csak növekvő forgalom mellett lehetséges az emelkedés,tehát ma 1-1,2 M db kell min. ma....
meglehet,de megéri kockáztatni ???? most !!!!
ott 400 felett jár a hati jegyzés :D meg felvásárlás, meg tőkeemelés vicces.. :)
Én ugyanezt.
Most már 125-ön gyűjtik.
Vajon felvásárlás állhat a háttérben?
Az viszont meglepő, hogy az S&P 1100 áttörése után ilyen haloványan teljesít a BUX.
Így van, ahogy mondod!
Lásd Genesis, azt sem merte senki elhinni, hogy 251-ről 800 felé megy :) Ezért szvsz sokan csak napon belül játszottak, így nem is volt igazán nagy pakk amit le lehetett volna önteni :)
Szerk: mindig újravették :)
A 132 jó célárnak tűnik...
Nagyon gyűjtés szaga van, lehet nap végén megint odáig tépik.
De Neked kell döntened!
Én már párszor megszívtam, hogy vártam a csodát :)
Bődületes forgalom van, még ha realizálnak is sokan, nem esik nagyon vissza, mert megveszik.
Én ennyit látok...
Más?
126-on giga puffer.
matgab! Mit mond a matgab faktor? :) Szerinted meddig mehet?
Nem hittem eddig abban, hogy pár hetes, hónapos távlatban meglehet a 200, de kezd a kezem a bilibe lógni, hogy mégis... Valaki veszi keményen.
én úgy látom, hogy amíg senki nem hisz abban, hogy tovább emelkedünk , addig még bőven fog emelkedni...
Mondtam nektek, ha már mindenki a 400-as árfolyamokat várja, akkor kell eladni!
A PF eco topikba már be sem merek nézni!
a forgalom tetszetős, lehet bevállalok még egy napot. de még a véleményem változhat :)
Jó kérdés. Ha felvásárlás van a háttérben, akkor lehetnek még limites napok.
De lassan én is az eladásra mennék.
Azt azért nem hiszem, hogy ha már eddig feljött, a rally után visszaengednék. A decemberi hatik kifutásáig semmiképp, hiszen szép nyerő lenne rajta.
124-en gyűjtögetnek.