125
eladtam :)))))))))))))))))))))))))))))))) 124en, sírok..
Köszi.
Sziasztok.
Hol nyitott?
121.
Nincsenek pufferek még, nem mintha hiányoznának. :)
Update: 123
Ööö 124. :)
Sziasztok!
Vajon hol lesz a nyitó, örülnék egy 20 felettinek, de ahogy elnézem 2-3 forintos résünk lesz, aztán majd kiderül megbirkózik-e a 20-szal vagy jönnek a remegő kezűek - mint én :)))
Nézőpont kérdése.
Napról napra egyre kockázatosabb a jó kis 57-60 Ft óta, mégis úgy veszik, mintha ingyen adnák.
Technikailag pedig azért vannak az ellenállás szintek, hogy aztán támaszok legyenek.
Ma meglehet a 3. nyitott rés, ami után indulhat némi korrekció de nem hiszem, hogy innen komolyabban leültetik az árfolyamot mostmár.
Otinál is hármas csoportokban alakultak ki rések a mélypont óta, mégsem karcoljuk még a 3. hármat sem felülről.
Ugyan ez nem blue, de így év vége felé inkább optimizmo várható, különösen Econál, ahol a rádiók már a csapból folyni fognak, híreket pedig akár naponta tudnak kreálni valamiről, amit lehet kajálni. Aki vásárolni szeretne mindig megpróbál mások elbizonytalanításával papírokhoz jutni.
Tehát bátraknak buy-buy, bizonytalanoknak visszatesztben, lokális aljban buy.
"A Fibók alapján is 130Ft a minimum elvárható szint. Venni talán már túl kockázatos."
Ezt nem értem, ha 130 a minimum elvárható 115-nél, akkor miért kockázatos venni? Kevés a 13%-os profit?
Érdekes.
ECONET: Egy rés van 100-103Ft között. Pár nappal ezelőtt indult meg újra fölfele, úgy, hogy csak az 50%-os szintet érte el lefele. A 72-77Ft között maradt a rés, így a kitörési , mérési rés segítségével 135Ft adódik elérhetőnek. A Fibók alapján is 130Ft a minimum elvárható szint. Venni talán már túl kockázatos.
tényleg könny szökött a szemembe, ezért köv találkozó vacsorát Te állod:D:D:D
matgab és az eco közelmúltbeli története - egy megható story...(alulról felfele olvasandó! )
2009.11.13 15:43 matgab (Tag) Re: nincs cím
mondtam nektek, hogy az eco az nem egy ki be ugrálós részvény...
Az ha megy, akkor meg mint az állat és esélyed sincs belépni, ha meg esik, akkor azt ugyanúgy teszi és teszi ezt mindig a legváratlanabb időpontokban.
Én 87-ről tartom a pakkomat, azóta volt már 104 és 78 is...
2009.11.12 12:10 matgab (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hibaz
tök olyan érzésem van, hogy el kéne adni.
Ilyenkor , ha eladom, akkor mindig rallizik.
de most nem adom el, kíváncsi vagyok.
2009.11.11 16:39 matgab (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Palimadár
na végre wazzeg ismét nyerőben vagyok!
Én, mint tapasztalt econetes mondom: ebből nem szabad kiugrani, csak 180-200 felett.
Addig mindegy egyes öntés csak arra jó, hogy a bizonytalanokat kirázzák...Persze olyat lehet, hogy jó magasan eladod és utána olcsóbban megpróbálod visszavenni, de soha ne akkor add el, amikor esik!
2009.11.03 09:29 matgab (Tag) Re: nincs cím Címzett: @hAliG
faktor teljesült.
2009.10.30 09:02 matgab (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Kissherceg
na, jöhet a minusz 10%...
Visszavonás pillanatában teljesült...
110 sose volt ellenállás vagy támasz se, csak 125 :) szóval mindent ahhoz kell mérni sztm. Az a 115ös visszateszt kisforgalmú volt, emlékszem, mert 113on vettem csak :)))
Emlékszel még,nyár végén vízionáltam egy fordított fej-vállat 110-es nyakvonallal.......
http://kepfeltoltes.hu/view/091116/ECONET_NAPI_Ford_tott_fej-v_ll_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Akkor azt fűztem hozzá,hogy ebből fog letörni......ha nem,akkor pont a nagy fej-váll nyakvonala lesz a cél 155-ön.......érdekes...::))))
Lehet ez még napi szinten Eliot,de az majd csak Mikulás felé válik el....
egyébként Én ma is bővítettem, de utoljára...