Na eddig tartott :)) 104 forintról van most pakkkom, elég gyászos lett a ki-be ugrálások mérlege, fele pénz a brokiknak ment, ráadásul alig lett nagyobb a pakkom mint pénteken, hiába legjobb megülni a kezeken :))
Na eddig tartott :)) 104 forintról van most pakkkom, elég gyászos lett a ki-be ugrálások mérlege, fele pénz a brokiknak ment, ráadásul alig lett nagyobb a pakkom mint pénteken, hiába legjobb megülni a kezeken :))
az is hoz pénzt :)
egyszerű zászló célár számítás :) az a kitörési szint szvsz
Péntek zárás utáni chartom telitalálat lett......(161-es fibó a hétfői max)de erre már nem emlékszik senki.......
102 ?????
1000lesz névérték emeléssel ... :)))))
azért ez nem jótékonysági intézmény... :) előtte lesz 102es visszateszt :)
Már az fél óra lesz - persze bölcsészként - miere kiszámolom a mai ki-be ugrálások után mennyi is a bekerem :))
Persze a legjobb lett volna reggel simán hozzávenni a pénteki pakkhoz és tartani, de a 103-as leöntés mély nyomokat hagyott bennem...
Sztem papír boltot is ejtsd útba, mert attól jóval feljebb szeretnék húzni, úgy 1000 környékére, persze nem idén, az már nem fér bele csak nagyobb limitekkel.
Matekosok majd megfejtik :)
Én se.
Szerintem nyitóban lesz még egy up, de utána lehetnek már kisebb öntések.
Péntek óta szépen ment.
115ös záró is megvolt.
kiváncsi vagyok holnap be tudja-e venni a 132.
szvsz ahhoz hogy ne essen be 100alá fel kell, hogy húzzák így vagy úgy, gondolom ez az eco érdekében is áll...
valszeg nem várnám meg:D
nyitó után 15percen belül :) nem kőő kapkodni :))
Betojnék, ha a végén összejönne az elképzelhetetlen, a 211 környékére való felhúzás.