ez teccik :D
Sztem követhető így is probléma nélkül,de lássuk ahogy Te gondolod.
Célunk a fogyasztói igények maximális kielégítése :))
Köszönöm szépen,igazán gyors volt,szuper!
Embörök, a Jó Istennek is 7, azaz hét nap kellett, hogy tőkéleteset alkosson, és mint tudjuk, neki különleges képességei voltak.............
Nyugi van, minden egészen biztos kész lesz akaratotok szerint :)))
A fejlesztőknek is van családja, barátnője, őket is "fejleszteni" kell.
Az oldal már így is jó, használható, élvezhető.
A csiszolás már csak hab a tortán.
Fejlesztés alatt van a fehérlapos módszer az király :D
Ááá,hagyd majd ezt a részét megoldom :D
egyetéretek, a fa struktúrás fórum szerintem nem jó megoldás. Ahány honlapot csináltam mindenhova ehhez hasonló egyszerű fórumokat tettem fel. Szerintem a fórumon belül alfórum és azon belül minden kérdésnek egy topik az olyan helyeken jó, mint szolgáltatóknál, hogy a megfelelő department megfelelő részlege csak a fórum alfórumát olvassa és ott minden kérdésnek altopikot nyitnak. Meg ilyesmi.
Ehhez a chat-szerű (bocs herci :-D ) fórumozáshoz szerintem ez a legalkamasabb fórummotor.
ajánlom fehér A4es lap + ceruza --> strigulák módszert :))
Már fejlesztés alatt van;) :) Lesz :)
Jó lenne ha látnám pl a saját hozzászólásaim számát és helyét a személyes profilomban mert kénytelen leszek grafomán lenni ha ki akarok lépni "kezdő forumozó" státuszomból! :D
Hmmm itt már követhetetlen?
- van egy tárgy, fejlécben topikozók kérésére ott van kinek válaszotak, egeret fölé viszed ott van a hozzászólás mire válaszoltak.Ha előző tárgyra vagy kiváncsi, akkor ismét célszerű feldobni a témát. Ilyes fa struktúrás megjelenítés kicsit meredek sztm, hogy külön szűrni a témákat, mert elvileg a topik címe önmagában a szűrő és ami beszélgetés zajlik, elvileg ahhoz tartozik. Megkérdezem társamat, de uilyen total commander szerű vagy oldal térkép ide való átültetése, mint topik térkép, még nem merült fel bennem személy szerint. MEgbeszélem társammal, köszi az ötletet.
Sok fórumban követhetetlenné válnak a párbeszédek, mint már itt is. Ki lehetne dolgozni valami szűrést, vagy fastruktúrát a megjelenítésére, átláthatóságra? Pl: X beszélget Y-nal Z tárgyról, 1 -es pedig 2-essel 3-as tárgyról. Nos én nem vagyok kiváncsi 3-as tárgyra, de nyomon szeretném követni Z tárgy-hoz ki mit írt hozzá mégpedig úgy, hogy a kiindulóponttól fastruktúraszerűen megjelenjennek a hozzászólások, mint egy filekezelőben vagy családfában. Ha pedig egérrel rámutatok egy hsz-re, akkor a hozzászólás tartalma megjelenne egy felbukkanó ablakban.
oké hogy most béta, de ha 1.0 ban is a szerver óáját kell állítani ahhoz hogy jól jelenjen meg az idő a weblapon, akkor repülsz diplomáddal együtt :D
csak személyed miatt, de felvettük a fejlesztendők listájába. Egyik szép napon, majd arra ébredsz, hogy beilleszthertsz, addig blogolj :))
Chartok beillesztése mondjuk a forumba megoldható úgy h maximálod a kép méretet és nem cseszi el akkor a forumot, v menjen inkább blogba, avagy küldjük neked te meg megszerkesztgeted, :DD
:D:D:D:D:D külön oldalt szánok nektek :D