Kutyafáját! Nem megfeledkezni Madár ma esti meccséről!
Retek Klubon nézhető 22:25-től.
Kutyafáját! Nem megfeledkezni Madár ma esti meccséről!
Retek Klubon nézhető 22:25-től.
a ****i nem dugott 5éve, fizessen mlsz egy ringyót és annyi :)
Nekem a Koemanból már totálisan elegem van!
A legközelebbi válogatott meccsre kimegyek és fehér kendőt fogok neki lobogtatni, bár lehet, hogy annyira vak, hogy inkább fehér zászlót kellene vigyek.
Gyertek és tegyetek így minél többen!
Egyszerűen botrány, hogy ez a krapek egy szeretnivaló, küzdő néhol ötletes játékot játszó tudatosan épülő válogatottat gyakorlatilag talán alig 1 (2?) év alatt egy lélektelen béna, önbizalom nélküli, küzdeni nem tudó, analfabéta bandává "varázsolta".
És mikor egy halál gyenge belga barátságos meccsen is égünk mint a reichstag, akkor van pofája azt nyilatkozni, hogy nem biztos abban, hogy kitölti az idejét, mert magyarországon a politika beleszól a labdarúgásba... Igen, beleszól, ezért kerülhetett ő oda ahol van, mert amúgy semmi esélye nem lett volna ennek a vak tyúknak, aki még szemet sem talál!
Ugyanazokat az edzői hibákat követi el meccsről meccsre, támadás nélkül megpróbálja kapott gól nélkül kibekkelni a meccseket. Nem találja a megfelelő embereket a megfelelő posztokra, látszik az egész csapaton hogy önbizalomhiányos, feszengő.
A cserék nem időben és nem logikusan jönnek, a kezdő felállás után egyből lehet biztosan fogadni arra, hogy nyerni nem fogunk...
BOTRÁNY!
Szerintem az U20-as csapatunk 4-5 góllal verné a "nagy csapatot".
Isten adja, hogy addig ne kerüljenek fel a fiatalok a nagy csapatba, amíg ez a bunkó holland menedzser (mert ez nem edző, nem hazafi, nem szakember, csak egy elcsépelt lélektelen menedzser) az edző!
bázz a vége a léényeg http://sportgeza.hu/futball/2009/11/14/koman_megvolt_bennunk_a_gyoztes_akarat/
U20 ill U21es srácokkal buliztam. Gulácsival és Vargával beszéltem. Ahogy elnéztem nagyon kiszáradhattak a meccsen, mert fogyasztás az volt.. :))
Ez valóban szép volt, köv. meccs március 2. Olaszban, remélem hasonló sikerrel :))
Most meg jöjjön a hab a tortán, egy kicsit másfajta, de általam nem kevésbé kedvelt futball Amerikából :)
ez szép volt fiúk, szenzációs meccs. Krisznek jobbulást
Koman egy zseni, csak el ne kallódjon Bariban... 2-0!!!
szerk: Hogy kaptunk így ki Walesben?
IIIIIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!
nagyon nagy meccs, szenzációsak a srácok.
Valahogy a legígéretesebb magyar focistákat mindig utoléri a sérülés általában az igazi berobbanás küszöbén. Lipcsei, Fehér, Lisztes, Szabics, Gera mind éppen a legjobb formájukban voltak amikor közbejött a sérülés vagy még rosszabb...
remélem Koeman Kisteleki páros megveszi kilóra a belgákat, hogy mégiscsak azt tudják mondani, hogy no lám Orbán úr, mégiscsak fejlődik ez a válogatott...
Sajnos igazad van, ma már "ütésállónak" kell lenni, nem elég a tehetség, kitartás, stb. a sport egyre nagyobb üzlet és kell a cirkusz a népnek:(
Persze Hajrá Krisz no meg persze MAgYARoK
Lehet, hogy ügyes gyerek ez a Németh, de ha valaki ilyen sérülékeny az soha nem lesz nagy focista...
Ezért esett ki a Pool-tól is, mert mire bekerült volna, addigra mindig lesérült!
Persze hajrá Krisz!
Szalagszakadás, pedig at AEK-ban már nagyon ment neki, hopp Gulácsi!!!, maradt az 1-0 :)) Félidő...
nekem a térdem roppant szét éreztem és hallottam a reccsenést... Máig kiráz a hideg ha rágondolok. Iszonyat erős roppanó hangja van
Na vége az econetnek koncentráljunk a meccsre!! Az a leérkezés durva volt, főleg ha tényleg hallotta a reccsenést...
Jobbulást Krisz, csúnya volt..
bazzzz az a boka :((((((