Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#151843 zeeh_ Előzmény: #151832

Lehet, hogy elkapkodtam a 92-es vételem... :-/

Fasza, 89.

Ürgeöntés van szinte mindenben.

#151825 akpo7 Előzmény: #151756

Nem azt irtam, h. az amcsik gyujtottek ott, hanem h. vkik, akik passzolgathatjak at. Amugy az ECO szabalyzata elegge vedi a jelenlegi tulajdonosi kort, ha nem tevedek, tehat total outsider nehezen elkepzelheto.

Szepen pakoljak a konyvet, az elozo 103-as csucsot mindenkepp meg kene haladnia es akkor sinen van a 120 fele. :) Hibaz, Herceg, velemeny?

#151761 Zotya32 Előzmény: #151756

50-60 között nem az Emmis, persze. De lehetett vki, aki mondjuk egy ilyen esetre gyűjtögetett, (hogy tovább fokozzam bennfentes), és most, hogy értékes lehet a pakkja, a háttérben már tárgyal a hazánkba villámlátogatásra érkezett Emmis vezetővel... plusz még a cég is vásárolgatott, és egyszer hirtelen lesz egy pár "átkötés", majd hír, hogy Emmis x% részedéshez jutott. aztán nézegethetünk...

#151756 Koffein Előzmény: #151751

az emmis 50-60között? amikor öntelten azt hitték, hogy övek a freki... hihető... ha valaki gyűjtőt is az tuti nem az emmis volt.

de azt se felejtsük el, hogy kiszállt az acces és a talán a cib bank is, majd a gyj.ből kiderül. de a mostani erőviszonyokról ha lesz némi változás, akkor a negyedik negyedéves gyj-ből fog több kiderülni valami.

#151751 akpo7 Előzmény: #151749

50-60 között volt fél évig, sztem nem most gyűjtik, hanem akkor gyűjtötték. Ez már csak a tűzijáték része a shownak.

#151749 Koffein Előzmény: #151734

eme extrém esetnek 1% esélyt adok. ahhoz hogy valaki összeszedjen egy nagyobb részesedést, akkor folyamatosan vennie kellene nagyobb pakkokat. ma a legnagyobb kötés 43.629 db (88on) volt és egyben ez volt a legnagyobb az elmúlt időszakban. ha strómanokon keresztül is vásárolná az emmi 5%ra lebontva, hogy ne kelljen bejelenteni és 4,99%ot szerez per stróman akkor is kb 5%onként 225misire kellene vásárolni, ami nem kevés ugyebár. ezt a 225misit meg gondolom nem egyben fogják betenni a könyvbe, hanem részletekben, de azé azt sem nézem ki belőlük, hogy 1000-5000 vagy akár 10e darabjával fogják berakni, hanem kb 5-10millióként, ami 5misinél 58.823 db 10misinél meg 117.647 db átlag 85ftos árfolyammal számolva.

de amint mondom ez egy gyors eszmei futtatás, ennek ellenére nem nézem ki belőlük, hogy pár ezer darabbal bohóckodnának. lenyomják 77re majd hirtelen felhúzzák 90re. ennyire hülyének őket se nézzük. szvsz ennél profibban csinálnák, ha csinálnák.

Szép lenne reggel egy 10…

#151741 Palimadár

Szép lenne reggel egy 100-as kezdés...:-) (Tudom, a bili...)

#151734 Zotya32 Előzmény: #151730

:)

igaz, elég extrém elképzelés, kicsi is az esélye. De pont a meglepetése miatt lehetne egy ilyen eset érdekes, nem? Végülis amerikai cég elől nyerte el az eco a frekit; akik ezen nagyon kiakadtak, hisz 12 éve működnek itt, csomó pénzt, energiát, munkát belenyomtak, a nehézségek ellenére is egész jól működtek, és erre, nesze, elvesztették, oda 12 év munkája. Idejött állítólag a nagyfőnök, biztos utánanéztek ki is az a magyar maki cég, aki "lemosta" őket, meglátják, hogy egy alig 0,3-0,4 usd/papír cégről van szó, akit akár farzsebből is meg tudnának venni, vagy legalábbis többségbe kerülni.... csak emiatt nem zárnám ki e bilibe lógó forgatókönyv lehetőségét. :)

#151729 Zotya32 Előzmény: #151713

alig 3 perc telt el a 85 ft és a 89 ft-os felfügg. között. aztán maradt a záróban a 90 ft-os vétel.... :)

ebből holnap vajon mi lesz? gyanús, hogy egyből felső limit, alig 20 perc alatt....

Lehetséges lenne, hogy amin poénkodok a másikon, hogy az Emmis vásárlásba lendült volna? hiszen még 5 munkanap van hátra, és vége a sláger rádiónak, hacsak addig be nem jelentik, hogy megvették, megveszik az Eco-t mindenestől. Tényleg, akkor mi van, ha 1-2 nappal előtte bejelentik, hogy van x %-uk, és felvásárlási ajánlat? vagy netán egyből vmi csoda folytán (aminek kicsi az esélye) de 50% feletti tulajdonosi arányt tudnának prezentálni? volt forgalom bőven az elmúlt napokban, és jelentés nem jött 5%-os változásról, de ez ugye nem feltételezi azt, hogy szétdarabolva, de egy érdeket szolgálva ne lenne már vhol meg pl 30-40%-nyi papír 4,99%-os küszöbbel....

#151713 akpo7 Előzmény: #151636

Mi a szart csináltak ezzel? 16.20kor még kuss volt és pangás 85ön. Most néztem rá újra, szépen kicsíkozták. Bravo!

#151662 Ragyas Előzmény: #151651

Fizesd be a nagymamát egy realtime-ra! Imádná! Mint egy brazil szappanopera, félévenként spriccel az adrenalin.

#151656 zeeh_ Előzmény: #151651

Ma meghúzták a nagyokat is a végén (MOL, OTP, Egis), kíváncsi leszek, mit hoz a holnap.

#151651 Scipio Előzmény: #151637

Én kaptam a záróban is, de én meg az ebéd miatt maradtam le a 79-86-ról, most meg a tépés elindulásakor betoppanó nagymamát kellett kiutasítottam a szobámból, így csak 87-en sikerült belecsípnem :))