dehogy nem
lehet, h túl széles a felső menü bárod és nem látod ezért az adott ablakhoz tartozó kezelő ikonokat
húzd összéb a legördülő menüpontok felé a mellette lévő ikonsort
dehogy nem
lehet, h túl széles a felső menü bárod és nem látod ezért az adott ablakhoz tartozó kezelő ikonokat
húzd összéb a legördülő menüpontok felé a mellette lévő ikonsort
be kell csuknod őket kicsire, mint bármilyen windows ablakot
HA mentesz, arra mindíg ügyelj, h arra az állapotra ments, ami tökéletes számodra
az oke, de a szépen összerendezgetett ablakokat (kerinfo, árinfo, stb) ha kinagyítom utána nem áll helyre az eredeti állapot...
ha többször mentesz, ezt csinálja
majd észhez tér valamikor egy kilépés-belépés után
Köszi, megy.
beállítottam és elmentettem. Aztmondta, hogy nincs profil mentve. Most meg az a menüpont szürke. Hogy lehet profilt menteni benne?
Látszik a papírinfónál a 1012???
Ha igen akkor könnyű a dolgod, mert akkor rámész a megfelelő fülre, ahová a grafikont akarod tenni, fent rákattintasz az árinfóra, megkeresed a kívánt papírt jobbklikk és grafikon.
Sajna nekem nem látszik, mert nem találom, majd megkeresem, de illusztrálva:
http://kepfeltoltes.hu/view/091216/1140382016n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hajrá
jó éjt
Sziasztok,
régen csináltam.
Hogy tudom a 0912 grafikonját 1012-re kicserélni?
Alig használt dec. 10-ei és 11-ei Petiexportot átvennék.
Segítséget előre is köszönöm.
Most nem csak szimplán kötekedett. Egyáltalán nem volt hajlandó elindulni a béta.
De már nem is kell, mert az új normál tudja ugyanazt.
Engem se hagyott békén, úgyhogy egy hónapig tűrtem az unszolását, de aztán rászántam magam a frissítésre. Pont olyan, mint volt, annyi kbséggel, hogy azóta is b@szogat valamilyen szöveggel minden indításkor...:)
Letöltöttem a legújabb released verziót (PETISetupFULL-1_1_0_68.exe), és tök úgy néz ki, mint eddig a béta. Akkor már értem... :)
Bezártam a béta verziójú petimet, és nem akar újból elindulni. Azt állítja, hogy van újabb is, és csak az használható. Márpedig a weboldalon lévő béta nem újabb az enyémnél!
Most ilyenkor mi van?
Tudna valaki egy 2009. 11. 12-ei peti exportot küldeni?
Előre is köszönöm!!
apafi@freemail.hu
normál esetben így van, de mi a gondja nem vágom. Most lett újra telepítve a gépem, lehet vmi kell neki :)