Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#151726 Kutató Előzmény: #151721

Tehették volna többen is. Ha nem lesz hír mint jan. v feb. várható a visszacsorgás. 780-at nem akaródzik megvenni a nagyobbaknak.

#151721 Robag Előzmény: #151588

Valaki belecsípett 30k darabbal 777-en, ezzel a napi forgalom majd egyharmadát generálva.

Vettem nyitóban, majd a …

#151131 Robag

Vettem nyitóban, majd a napi mélyponton is.

Tartom.

#151097 hAliG Előzmény: #151094

Igen :)

Csak ott néha kicsit hülyébb vagyok, főleg, mikor felveszem az ottani színvonalat :)))

(persze tisztelet a kivételnek, mert vannak azért)

#151093 hAliG Előzmény: #151091

Na jó éjt!

Azért TrogerBroker elemzése adott egy kis reményt még, hogy tartsam :)

#151090 hAliG Előzmény: #151086

A tegnapi kitörés azért gyanús picit, mert abban a pillanatban, amint megjelent a hír, már indították is egyből! Annyi idő alatt elolvasni sem lehet!

Én akkor pont folyamatosan frissítettem a BÉT honlapot (unalmamban nyomogattam az F5-öt), mire beugrott a hír (egyik pillanatban még nem volt, utána jött be), és csak egy-két sort olvastam el belőle egyből tettem be a vételt, de már "csak" 757 lett az átlagom...

Ettől gyorsabban reagálni szvsz nem lehetett!

(nem magam akarom fényezni)

#151087 hAliG Előzmény: #151085

Már szerintem sem puffer, először annak tűnt, de mikor belecsíptek pár ezer db-ot, sem vették ki.

ÉS ami még jobban igazolja, az, hogy nem gyűjtöttek alatta...

Korábbi emelkedéseket elnézve, ment már ez hasonlóan, hogy első nap nagy emelkedés második nap fekete gyertya, pangás, utána meg megint emelkedés. Meglátjuk!

#151086 TrogerBroker Előzmény: #151083

Nekem se nagyon...:)) Ezért nézem TA szemmel :))

Valaki adta rendesen az biztos..

Mindenesetre szemezgetek vele :) Tegnapi kitörésről lemaradtam sajna :(

#151085 akpo7 Előzmény: #151083

Számomra 1 dolog a valószínű a mai nap után és az pedig, h. van még legalább 50k, amit el akar vki(k) adni, de 800 alá nem akar(nak) menni. Hír nélkül viszont nem veszik majd ki. (Sztem nem pufferelt(ek) vele ugyanis.)

Amúgy tartom, sztem van benne rali lehetőség. Én nem adtam reggel, túl gyorsan történt minden.

#151083 hAliG Előzmény: #151076

Szerintem ez a hír az EIB hitel lesz, de előtte még lehet a KEOP-2009-4.2.0/B pályázat elnyerése (akár 1mrd Ft vissza nem térítendő).

A mai amúgy szvsz nem speki öntés volt, ezt egy (bennfentes?) "nagy" csinálta... számomra legalábbis annak tűnt.

Értelme talán az lehet, hogy VIP szállt ki már sokadjára (800 alatt gyűjtött pakkjával), vagy a Berenbergnek még mindig van(?)

Sehogy sem áll össze a kép, hogy miért kellett ennek a mai kitörésnek is behalnia.

#151073 hAliG Előzmény: #151062

Köszi szépen!

Nap végén csak visszavettem... :)

Lehet, hogy hosszútávú befektető leszek :D

(bár nem hinném, mostanában 2-3 napnál tovább nem bírok megtartani semmit :D)

Préda István a PannErgy …

#150947 Kutató

Préda István a PannErgy tranzakcióról és a magyar megújuló energia lehetőségeiről.

"Préda István úgy tapasztalja, hogy az elmúlt hónapokban megélénkült az úgynevezett "százas listás" befektetők érdeklődése a megújuló energetika, mint befektetési célpont iránt: a cégértékeléssel, cégeladással és tanácsadással foglalkozó MB Partners Zrt. jelenleg is több ügyleten dolgozik ebben a szektorban. A szakember véleménye szerint a tőzsde helyett - ahol a trendeket a nemzetközi alapkezelők többé-kevésbé sikeres tevékenysége határozza meg - érdemesebb azt figyelni, hogy a saját bőrükön sikeres magyar nagyvállalkozók hova fektetik a pénzüket."