Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

​​OV turistaosztályon ​

#1512557 TrendMan Előzmény: #1512553

Azért erősödnek, mert általános értékrendi zavar van.

A zavarosban meg könnyű halászni, ezt csinálják a ruszkik.

​​OV turistaosztályon ​

#1512553 Koffein Előzmény: #1512552

Komolyan, azért erősödnek a jobboldali pártok az EU-ban, mert a ruszkik tolják?

​​OV turistaosztályon ​

#1512552 KawaBazsy Előzmény: #1512551

Vazz még le is írod, h a zsidók a hibásak.. a szélsőjobbos pártokat meg Eu-ban mindenhol a ruszkik tolják, mert tök alkalmasak bomlasztásra.

​​OV turistaosztályon ​

#1512551 matgab Előzmény: #1512539

Én inkább arra emlékszem, hogy a mindenszarizmus, meg a rettegésben élek és úgy érzem mindjárt összepakolok, mert el kell hagynom az országot, az inkább a balliberális pártok követőire volt mindig jellemző.

Nem voltam Miép-es, nem cimbiztem MIÉP-es vezetőkkel, nem voltam MIÉP-es pártrendezvényeken, de sok témában abszolút egyetértettem Csurka meglátásaival. Aki attól még hogy kimondta, hogy bizony a cionisták sok problémáért felelősek mind a világban, mind Magyarországon- attól még ő és a MIÉP soha nem volt náci -csak a ballibsi média (ugye abban az időben , a nagy demokrácia korszakában nem is létezett más média felület, de az nagyon megfelelt az elvtársaknak) állította be őket nácinak.

A nemzeti radikális pártok sokkal inkább reménykedő , hívő párttagsággal rendelkeztek - annak ellenére, hogy látják, hogy milyen tömény szar folyt az országban- semmint a rettegő-suttogó-mindenszarista-merjünk kicsik lenni jellegű balliberális pártokban.

Nem folyik a wifi

#1512549 TrendMan Előzmény: #1512548

Nem érted a lényeget:

Elmentek az informatikusok a házból, már csak ő maradt, ő meg ugye nem érthet mindenhez.

Egyébként az utolsó megosztott videója alapján neki sincs már állása, ergo lehet, hogy ezt a fantasztikus teljesítményt minden ellenszolgáltatás nélkül teszi le az asztalra. :-)

​​OV turistaosztályon ​

#1512540 Ddavid Előzmény: #1512535

Ez az amit nem tudok elfogadni, akku gyárak haza takarodjanak innen. Elfelejtik az emberek, hogy a kapitalizmus oltárán mindig feláldoznak pár embert az aktuális technológiai megvalósulásához, gyártásához. Kohászat, festés, glavanizálás, vegyipar (gyógyszergyártás, műanyag), most akkumulátor kapcsolt dolgok. Borsodchem mellett nőttem fel és a ent dolgozókból sokan elmentek 55 éves korban. Nagyon nem foglalkozott velük senki még abent dolgozók sem, mert 1.5 bért kaptak meg 3 havi bónuszokat :\. Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem újkeletű dolog, csak egy emberöltő kevés, hogy a múltra emlékszünk és mindig eladható ugyanaz a téma más köntösben. (ez az megöl menjen el innen).

Amit nem tudok épp ésszel elfogadni, hogy egy privát szférában lévő ég miért vinne át politikus, ha cska haszna volt belőle tovább már nincs?
A válasz annyi direkt kapcsolata van, hogy a feltörekv piacokon való terjeszkedést ez nagyban meggyorsítja és annyir anem érzem nagy hazaárulónak csak ráhergelték az embereket. Világpolitikában mindenfelé kell nyalizni ilyen kis jelentéktelen országként :\

Egy biztos ezektől is fog jönni jobb, mindig jött.
MDF->MSZP->FIDESZ->TISZA->?

​​OV turistaosztályon ​

#1512539 KawaBazsy Előzmény: #1512535

Mindig van egy olyan pesszimista réteg, akinek semmi sem jó, ezeknek a gyűlölködő náci pártoknak (emlékeim szerint Miép-esként kezdted) ez adja a szavazótáborát. A lényeg, h lehessen bármit vagy bárkit szidni, fikázni.. :-)

​​OV turistaosztályon ​

#1512537 matgab Előzmény: #1512523

Igen, egyre több szavazónak fog előbb utóbb leesni ez, hogy igazából az elmúlt 3 hónap államigazgatási tevékenysége, kormányzati cselekvőképessége abban merült ki, hogy posztolgatnak facebook-on, meg megy a prolihergelés, meg a bosszúszomjas lejáratás.

Aztán amikor az emberek elkezdik egyre jobban saját zsebükön érezni ennek a sorozatos töketlenkedésnek a hatását az emelkedő árak, a növekvő munkanélküliség , az elvonandó adókedvezmények képében, akkor jön majd a sokk a társadalom többségének.

A Tisza párt a mai napig 29 fős párt. Nem engednek senkit belépni, még a Tiszás képviselők sem Tisza párttagok. Tehát Petit nem fogják leváltani, hacsak nem a brüsszeli bürokraták nem akarják őt elengedni.

Bónusz kérdés:

Hogyan hozza haza MP az EU-s milliárdokat? Mármint nem a 3,5 milliárd EUR hitelfelvételre gondolok (mert az nem EU-s támogatás ugyebár), hanem azokra az RRF pénzekre, ahol az EU-s támogatási beszerzésekről beadták a költség elszámolásokat és az most az EU hirtelen mégis el fogja fogadni? Mert ezek szerint mégsem voltak ezek a beruházások túlköltve? Vagy az EU ki fogja fizetni a tízszeres áron kivitelezett projektek költségeit? Vagy hogy is van ez? Nem volt túlköltve és az Orbánéknak nem fizették ki , de akkor MP kormányánál már elfogadják a túlköltéseket is?

​​OV turistaosztályon ​

#1512535 matgab Előzmény: #1512532

Nyilván gyorsan el is kell zavarni ezeket a csúnya kínai autógyárakat az országból, mert hát hogy nézne az ki, hogy ezek az Orbánnal barátkozó cégek (azt hiszem a magyarországi kínai tőke befeketetések nagysága az elmúlt években meghaladta az összes Magyarországon kívüli EU-s befektetés nagyságát- csak hogy érezzük a nagyságrendet) Magyarországon munkát adnak és esetleg átveszik a német autógyártás szerepét a világban. De nem baj, mert mi a német autógyártás beszállító elektrolit céget is haza zavarjuk (vagyis csak megszüntetik a kiemelt állami beruházás szerepét barátságosan és ezután ezek már mennek maguktól, nem kell elzavarni őket...).

Eddig ez a kormány csak rombolt, hazudott (mondjatok egy megvalósult pici kampány ígéretet légyszi- ja a gigasztikus vényköteles 5%-os ÁFA ügy kivételével) és lerombolják a maradék demokratikus alapköveket és a szeretet jegyében a fél országot (jó legyen csak 40%) legszívesebben karóba húznák, annyira gyűlölködnek.

​​OV turistaosztályon ​

#1512523 Ddavid Előzmény: #1512518

Csak nekem tűnik úgy, hogy a jelenlegi kormányban pár miniszter népszerűbb mint a miniszterelnök? (nem Viktorékra szavaztam azt leszögezném). Először azt hittem ez a szerep azért van, hogy eladható legyen és utána MP normális lesz. Helyette az jön le, hogy beragadt a saját templateibe ami a "rezsim, bábkormány, bosszú, irigységből fakad) és ezt ilyen paréjj stílusban nyomja folyamatosan. Azzal, hogy szépen eltűnnek a fideszes vezér verebek azzal ez a muníciója kifogy. Úgy látszik szívesen űlt volna ott ha tápolják pénzzel, de így hogy kirakták a bosszú maradt. Ami nyilvánvaló, hogy SZijjártóval valami személyen ellentéte van, ugyanez Sulyokkal családját hátrányosan érintette valami a múltban? Ez oda fog vezetni, hogy az magasabb értékű értelmes emberek a flegma stílusa miatt ki fognak forogni alóla (pl. Polgár Judit sem bízott bennük ezek szerint)
Legnagyobb probléma, hogy az amúgy is fejeltlen magyar népet ez lehúzza, mert a utálkozás, bosszú, nehogy a másiknak jobb legyen visekedéseket erősíti és marad ugyanolyan prolli az ország mint ami volt. Nem lesz itt rendszerváltás csak más bohócok vannak a cirkuszban.

Vitézyvel szerencséjük van mert data orientált szakember, nem politikus, de Kapitány tipik boomer multis gézabácsi mosolyok reprezentálja magát, de nem halad...
Külügy 0
Bóna - eddig semmit nem csinál
EÜ miniszter - idegbeteg kismókus, haladna de lehet nem a reálisan megvalósítható világban él (Kóka, Waberer helyezkedése a részleges privatizáció irányába mutat...)
Radnai - a privilidget white people akik sosem dolgoztam és nem is fognak mintapéldánya
Ruff - csicska, sokat nem fognak visszaszedni, mert le van adminsiztrálva jogilag a dolog akkor azt is nehéz bizonyítani ami nyilvánvaló :(
tovább nem sorolom

Amit gondolok, hogy a saját bandájának lesz már kellemetlen és lecserélik majd a következő választásokra, mert a párt el fogja tunni vinni a dolgokat a névvel.
Amiről nem beszélnek az EU autóiparának berogyása, AI miatti magas munkaerőnél, gyártásban automatizálás miatt keletkező elbocsátási hullámok fogják az emberek lelkesedését letörni 2-4 éven belül. Erre nekik sincs határozott válaszuk csak a ködölés, ügynökakták, fideszezés, bosszú megy...

​​OV turistaosztályon ​

#1512508 Koffein

Mi történt???

https://24.hu/belfold/2026/07/21/orban-viktor-foci...

Nem azt mondta, hogy 30 év magánrepülve megy ide oda??

https://hang.hu/belfold/orban-harminc-ev-ota-mindi...

"A luxusrepülős utazásokról kérdezte a miniszterelnököt az azonnali kérdések órájában hétfőn a parlamentben Szilágyi György (Jobbik), megemlítve, hogy a gép tulajdonosa a Fidesz kormányzásának „egyik legnagyobb haszonélvezője”, a milliárdos megbízásokat kapó Garancsi István.

„Több, mint aggályos szerintem, ha a magyar miniszterelnök ilyen értékes luxusutakat fogad el egy olyan vállalkozótól, aki a kormányzása alatt európai uniós és magyar költségvetési pénzekre kiírt pályázatok garmadát nyeri el” - mondta, megemlítve, hogy a kormánytisztviselők etikai kódexe is tiltja a „lekötelező mértékű ajándék” elfogadását.

Orbán Viktor válaszában úgy fogalmazott: „képviselő úr, engedje meg, hogy gratuláljak ahhoz, hogy felfedezte a spanyolviaszt! Amit ön kifogásol, az harminc év óta így van, harminc év óta mindig is így mentem, jövő héten is így fogok menni, és az azutáni hetekben is így fogok menni.” Mint mondta, harminc éve elmegy a magyar szempontból fontos gazdasági, sport vagy kulturális eseményekre, és a jövőben is így tesz, ha munkája, ideje engedi."

érdekes ez a megújult honfoglalás

#1512497 Koffein Előzmény: #1512489

Szerintem azt se tudta merre van arccal, néztem pár közvetítést, volt amikor látszott rajta, azt se tudja miről beszél a volt barátja.. kapkodta a fejét és nézte a fideszes pajtikat, és ismételgette én erről nem is tudtam.. Gulyás Gergő volt az az ember a fideszben, aki ott volt, de azt se tudta, hogy mi történik körülötte..

A másik, mivel el lett fogadva a törvény, onnantól kezdve, hogy nem indulhat újra a választáson a motivációja nagyon csökkenhetett, mint ahogy sok fideszesnek csökkenni fog, amikor beérik, hogy ha fejen pörög, akkor se indulhat újra..

El kell fogadni, annak a fidesznek, amit eddig ismertünk vége. Ha nem tudnak előtérbe tolni új éhes embereket, akik tűzön vízen átmennek a pártért, akkor megindulnak az mszp útján, csak gyorsabban fognak eltűnni..

érdekes ez a megújult honfoglalás

#1512490 matgab Előzmény: #1512489

Az is egy érdekes dolog, hogy ahol ezek az emberek kerültek a hatalom közelébe a történelem során, azok mindig egy , az ország és lakossága számára pusztító háborúba kerültek.

Nem kell messze menni, elég csak az ukránokat példaként tekinteni. Az outsider producert , Zelenszkijt betették a hatalomba és pár éven belül Oroszországgal egy olyan háborúba került az ország, ahol úgy néz ki Ukrajna jelentős területeket és lakosság állományát elveszíti, nyomorba döntik a kisembereket, addig a háborúból profitáló emberek óriási korrupciós pénzeket lopnak el, miközben biztonságban éldegélnek.

De ilyen volt Magyarország 1919-ben, vagy akár 1526-ban is.