Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Budapest - Belgrád vonal

#1511665 Koffein

Tudom, tudom, MP meg Vitézy miatt nem indult el... XD

https://24.hu/belfold/2026/05/29/budapest-belgrad-szemelyvonat-elmaradt-atadas-lazar-janos/

Lázárt párton belül is ütik

#1511662 TrendMan Előzmény: #1511660

https://index.hu/belfold/2026/05/29/lazar-janos-fe...

'Ferencz Orsolya szerint a történet túlmutat egy egyszerű ingatlanvitán, mert egy közbizalomra pályázó vagy közbizalmat élvező politikus esetében az emberi és morális szempontoknak is kiemelt jelentőségük van. A politikus azt írta, a választási vereség egyik oka éppen az lehetett, hogy a jobboldal nem rendezte az ilyen ügyeket időben.'

Eleve szerintem nagyon gáz, ha egy társasházban egyetlen cég olyan domináns többségi tulajdont szerezhet, amellyel tetszése szerint tudja egzecíroztatni a lakókat.

MP hazahozott egy kis pénzt

#1511655 Koffein Előzmény: #1511654

Elvileg ezekre jön pénz:

https://www.portfolio.hu/percrol-percre/839910/tet...

• 4,4 milliárd euró kohéziós forrás érkezhetne, amelyet kkv-finanszírozásra, közlekedési fejlesztésekre és az egészségügyre fordítanának.
  • 2,2 milliárd euró jutna oktatásra, ezen belül főként felsőoktatásra és kutatásra.
  • Körülbelül 4 milliárd euró menne olyan már megvalósuló vagy később megvalósítandó projektekre, amelyek növelnék a magyar költségvetés mozgásterét, és lehetővé tennék további beruházások elindítását.
  • 1,5 milliárd eurót elektromos hálózatfejlesztésre fordítanának, hogy folytatni lehessen az új nap- és szélerőművek telepítését, és ezzel olcsóbb áramhoz jussanak a magyar vállalatok.
  • 2 milliárd euróból új vonatokat, új intercity- és elővárosi vasúti szerelvényeket vásárolnának.
  • Új digitális technológiai fejlesztésekről is megállapodtak, de Magyar Péter ehhez nem rendelt külön összeget.
  • Lakhatási célokra 600–800 millió euró juthatna, amely Magyar Péter szerint a multiplikátorhatás miatt akár ötször ekkora finanszírozási lehetőséget teremthetne új otthonok építésére.
  • MP hazahozott egy kis pénzt

#1511654 TrendMan Előzmény: #1511651

Ez nagyszerű, de ez mind céltámogatás.

Arról lenne jó tudni valamit, hogy ez hogyan valósul meg, mi lett már fixálva és egyáltalán.

Mely területek indulnak most virágzásnak? (A parlagfüvön túl is! :-)

Állj bele a munkába Péter!

#1511643 Koffein Előzmény: #1511624

Szerintem is elég lett volna egy szóvivő, aki éles mint a beretva, mint Trump szóvivője Karoline Leavitt.. :))

#1511626 matgab Előzmény: #1511624

Amellett meg Magyar Péternek ez a pökhendi, sértődékeny, narcisztikus, beszólogatós kocsmai stílust a parlamentben meghonosító viselkedése engem borzasztóan irritál.

Tényleg egy ilyen onemanshow -ba ment át az ország vezetése és az is egy amolyan showbusiness jelleggel. Minden a látszat, mindent a like-ok száma határoz meg...

Mi lesz legközelebb? Győzike lesz majd egyszer az ország miniszterelnöke?

Ennél már tényleg jobb lenne, ha az AI-ra bíznánk az ország irányítását...

Rühelltem a Fidesz nagyképűségét, korrupciótól bűzlő leheletét és még azt is elnézném MP-nek, hogy úgy viselkedik, mintha a Men in Black filmből kapott volna egy villantást és elfelejtette volna, hogy 16 éven keresztül a velejéig korrupt rendszer szerves része, annak egyik leghűbb kiszolgálója volt- de ezt a bazári majomkodást baromi nehéz elviselni.

Tényleg nincs egyetlen normális, tisztességes, jószándékú , értelmes politikai vezető ebben az országban? Vagy legalább egész Európában?

#1511624 matgab Előzmény: #1511617

Gondolkoztam is amikor mondták, hogy minek kell 3 kormányszóvívő, hogy miért kell három egyszerre?? Ráadásul úgy, hogy a Kormányinfo meg is szűnik...

https://www.facebook.com/watch/?v=991369876836376

Most már kezdem sejteni... Azért kell, hogy három legyen, mert három ember már körbe tud pislogni egymásra, meg szépen zavartan mosolyogni, miközben fogalmuk sincs semmiről és nem is mernek nyilatkozni semmiről.

Egy ember állna kint, akkor az újságírók szemébe kellene nézni, akkor tök hülyének érezné magát, ő lenne az aktuális "HÜLYE" a sajtótájékoztatón.

Ha ketten lennének , akkor egymás szemébe tudnának nézegetni, de annak is olyan kínos hangulata lenne, ahogy ezek farkas szemet néznének egy idő után.

Viszont ha hárman vannak, akkor a középső az tud jobbra balra nézegetni, míg a szélsők tudják pattogtatni a pislantásokat és ráadásul egyik sem érzi úgy, hogy ő hülyébb lenne , mint bármelyik másik kettő. Három ember az meg már egy tömeg. Ott már nincs leghülyébbnek járó díj...

Másik ötletem az az, hogy azért lett 3 mert kettő lett volna, hogy tudják egymást helyettesíteni, de aztán MP meg akart dugni egy nőt és megígérte neki, hogy cserébe szóvivő lehet.

Esetleg azért mert a hatökörnek három a fele...

Miniszterjelölti meghallgatás

#1511451 TrendMan Előzmény: #1511444

Az enyémet is elvette a g*** Fidesz.

Bár tudom, soha nem volt az enyém, de mégis ...