Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

WC az autóban

#1511068 matgab Előzmény: #1511051

azért ha nem egyedül utazik az ember és pottyant egyet ebbe a WC-be, akkor nem biztos, hogy szívesen lennék az adott sofőr útitársa...

De még a kis dolog is okozhat galibát egy esetleges ütközés esetén, ahol a tartály sérül.

​Újabb idióta a Váci úton

#1511018 KawaBazsy Előzmény: #1511005

Jah, kérdezd csak meg a lányomat. Ő úgy tudja, h brutálisan nagy, s állandóan meg szeretné nézni, h télleg így van e.. :-)

#1511007 Ddavid Előzmény: #1511005

Gondolom már oviban is a háromlábú festőállvány volt a jele :S :S Na de OFF vége :D

Stojan na plátno exteriérový Lefranc Bourgeois

#1511005 matgab Előzmény: #1510998

szerintem a Bazsyé még nagyobb , csak ez eddig nem került szóba... :-)

#1510998 Ddavid Előzmény: #1510995

Eddig ezt nem vettem észre bár az első kettő rám is igaz. :S :S
Régebbi munkhelyemen volt 1 manager aki mindenkivel jópofizott, de a vége mindig az lett a beszélgetésnek, hogy neki a legnagyobb...
Utána már amikor odaült tudtuk a templatet azt levert a hideg izzadság, hogy felesleges beszélgetés lesz 15 percig bármiről is, mert a VÉGÉN úgyis az lesz hogy NEKI A LEGNAGYOBB -_-"
:D :D

#1510987 matgab Előzmény: #1510962

Bazsy válaszát én is megmondtam volna előre.

A nője semmit nem hisztizik, a gázszámlája négyszámjegyű 11 hónapon át, gondolod, hogy majd pont az autója lesz nem tökéletes?
:D

#1510962 Ddavid Előzmény: #1510886

AZ átlagsebsség mérést várom már, hogy megszünjön a "Nekem elsőbbségem" van viselkedés.

@Balázs
A Triton 5.4 tényleg olyan kényes mint amennyi meme van?

#1510886 matgab Előzmény: #1510871

2 hete péntek este azt láttam a Dózsa györgy úton, hogy 5 autó bőgeti a motorjait a lámpáknál és utána zöldre gyorsítottak mint az állat.

Visszafelé a Váci út irányába már 7-8 autó jött. Egy rendőrautó mellett elhúztak, a rendőrautó elegánsan kitette az indexét és elfordult jobbra egy mellékutcába.

Itt valakik sokat fizetnek a rendőrségnek, hogy azok soha ne intézkedjenek, vagy ennyire nem érdekli a rendőrséget, de ha akarnák ezeket mind el lehetne kapni, mind be lehetne vágni a börtönbe, vagy elkobozni mindenüket.

De nem tesznek semmit. Ez teljesen tudatos.

Plug-in Hibrid jövendő (mondó)

#1510050 Koffein Előzmény: #1510048

Azért kíváncsi lennék ezt hogy mérték :)

Nem mindegy, hogy autobahnon megtolja alsóhangon 160al, majd a városba beérve 30-40-el zötykölödik aksival, majd kijön átlag 6 lityis fogyasztás.. :)