Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Jön a szivárványtv

#1511120 Koffein Előzmény: #1511111

Most jön az orruk alá dörgölés. Csak azért is, ha kell felvonulnak Felcsútig és vissza.

"tör előre az LMBTQ - nem tudom minek kell ezt a buzizmust itt Európában ennyire fetisizálni"

Szerintem azért tolják ennyire, mert aki meleg, az általában a liberális oldalra szavaz, plusz népességszabályozás is benne van.. ha klasszikus értelemben családod lesz, akkor jobb oldalra kezd szavazni az ember..

Jön a szivárványtv

#1511111 matgab Előzmény: #1511110

Budapest Parkban is már kitűzték a szivárványos zászlót.

https://demokrata.hu/magyarorszag/elindult-a-terfo...

Még ki sincs nevezve az új kormány, de már tör előre az LMBTQ - nem tudom minek kell ezt a buzizmust itt Európában ennyire fetisizálni. Szexeljen mindenki akik akarnak egymással, de miért kell folyamatosan ezt a propagandát az emberek arcába tolni, illetve normalizálni az amúgy szexuális devianciát.

Azt ne mondja senki, hogy nem egy deviancia a homoszexualitás, hiszen egy evolúcionális zsákutca, kihalásra van ítélve.

Megjavult hirtelen a Barátság kőolajvezeték és megszavazták a 90 milliárd eur-t hitelnek álcázott támogatást az ukránoknak és az is kiderült, hogy a gödi gyár mégsem szennyez és még Matolcsy sem lopott (annyit).

1 hét alatt ez egy szép termés , megpaskolhatják az EU vezetői helytartójuk vállát.

akcióban a nyelv

#1511099 TrendMan Előzmény: #1511098

Az lehet az oka, hogy OV jó beszédeket tart, ha az országépítése is annyira hatásos lett volna, mint a beszédei, akkor ma nem itt tartanánk.

akcióban a nyelv

#1511098 matgab Előzmény: #1511096

Én meg egy olyan videot láttam a face-en, ahol Magyar Péter szó szerint ugyanazokat a szavakat használja a beszédje során, mint Orbán Viktor tette korábban.

Ennek mi lehet az oka?

Biztos , hogy van a nyelvöltögetésnek száj szél nyalásnak pszichológiai oka, vagy egyéb mentális tünet, mint stresszkezelés, vagy koncentrációs "mellékhatás"

Sajtószabadság Tisza módra

#1511097 matgab Előzmény: #1511086

Írhattam volna én is, de nem én írtam. De most már azért elég jól látható.

akcióban a nyelv

#1511096 TrendMan

Egy podcastban Nagy Ferót hallgatva tűnt fel, hogy ugyanúgy öltögeti a nyelvét és nyalja a szája szélét beszéd közben, mint OV.

Ennek vajon mi lehet az oka? (Pont úgy, ahogy Bődöcs is kiparodizálta.)

Bayert kipenderítette a Baranyi

#1511088 TrendMan Előzmény: #1511080

Abban igazad van, hogy zavaros időket élünk.

Nagy az adok-kapok, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten, sok lúd disznót győz.

pl. A FOX News riportere azt olvastam, megtagadta a saját katolikus mivoltát, mert a katolikus pápa nem kritizálta a népirtó iráni rezsimet, csak az 'atommal?' fenyegetőző Trumpot.

Durva gondolat, de ha a pápa minden apró néhány tízezres népirtás kapcsán szólásra emelkedne, akkor sokkal kisebb lenne a mondanivalója súlya, mint így.

Ki tud itt igazságot tenni?

Sajtószabadság Tisza módra

#1511085 matgab Előzmény: #1511084

https://magyarnemzet.hu/belfold/2026/04/tisza-part...

Kitiltották a jövendőbeli miniszterelnök sajtótájékoztatójáról a HírTv-t és a Magyar Nemzet tudósítóit.

Előtte nem azt mondta MP, hogy megbékélés, meg minden magyarnak akar ő nemzetegyesítő vezetője lenni, meg, hogy a sajtó szabadsága az szent és sérthetetlen??

Na most akkor hogyan kell a szavait és a cselekedeteinek összhangját megítélni?
Emlékeim szerint a fene nagy Fidesz demokráciában az ellenzéki sajtó nemhogy jelen lehetett, de kérdezhették is a kormány/Fidesz képviselőit...

Nagy lépésekben haladunk a demokrácia irányába az biztos...

#1511084 Koffein Előzmény: #1511080

Nem tévedtél, Horváth Csaba exMSZP-s arc, mellette a kopasz bayer construct vezér..

#1511082 prfecó Előzmény: #1511080

Tevedsz! Baranyi egy teljesen fuggetlen polgarmester. Nincsj fidesz,dk.,mszp kotodese. Semmi koze a Tiszahoz. Inkabb a volt mszp zugloi polgyrmester nyalizasa a fideszhez undorito. Bayer ceg vegul semmit xem fizrtett aazugloi onkormanyzatnak csak igergettek.

Baranyi mar ot eve vezeti jol Ferencvarost .

#1511080 matgab Előzmény: #1511075

A pasira először azt hittem, hogy a régi MSZP-s képviselő Horváth Csaba...

Amúgy ez a Baranyi is egy primitív nőnek tűnik. Zsebre dugott kézzel fogad 3 vendéget, akiket valszeg ő hívott meg, hogy utána nyilvánosság előtt megalázza a vendégeit.

Képzeljük el ezt most úgy, hogy egy férfi nyit ajtót három nőnek és így beszél velük. A fél ország elítélné, hogy így nem lehet beszélni más emberekkel. Meg nem nyilvánosan.

Pont ez a bajom a Tiszás képviselőkkel, hogy nem mérik fel, hogy ők már nem hétköznapi proli kisemberek többé, akik azt mondhatnak és olyan stílusban amit akarnak, mert nincs annak következménye.

Most, hogy már képviselők, miniszterelnök (jelöltek) lettek ők nem engedhetik meg nyilvánosan ezt a stílust.

Mondjuk amortizálódik a politika szintje.

Radnai Márk vagy Nagy Ervin, mint politikai poziciót betöltő szakemberek? Ezek az emberek színészek. Nem mérnökök, nem jogászok, nem gazdasági szakemberek, nem politológusok, semmilyen olyan végzettségük nincs ,ami képessé tenné őket erre a munkára.

Ráadásul azt mondják, hogy nem fogják feladni színészi karrierjüket miközben politikusok lesznek? Hogy gondolják ezt? A képviselői állás teljes állás. Hogy lesz ez összeegyeztethető a színészi szintén teljes állásukkal?

Budapest - Belgrád --> napi 6 tehervonat

#1511078 TrendMan Előzmény: #1511074

Ha lesz egy kis időm, most már tuti elgurulok arrafelé, hogy első kézből is szerezzek benyomásokat.

#1511077 TrendMan Előzmény: #1511075

Baranyi egy karakteres figura, szükség van ilyenekre.

Másrészt meg az a tanulság, hogy hirtelen felindulásból ne döntsünk.

Egyébként, hogy készül egy ilyen 'spontán' felvétel?