Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Na Von den Leyen benyögt…

#1510956 matgab Előzmény: #1510951

Na Von den Leyen benyögte, hogy mikor kaphatjuk meg azokat az EU-s pénzeket, amiknek a hazahozatalát MP megígérte.

Nos gyorsan: soha. Tele van olyan szubjektív elemekkel , amikkel addig packázhat amíg akar.

Másrészt meg egyértelmű, hogy az EU Bizottság egyértelmű, hogy az országoknak járó járandóságukat csak akkor fizetik ki ha azoknak a politikai elveket követik az országok, amiket a Bizottság előír.

Ukrajna feltétlen támogatása, migráció erőltetése,orosz szakciók megszavazása stb stb.

Ezek milyen feltételek már, de tényleg? Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy egy ország betartja-e az európai előírásokat, ez szigorúan politikai irányvonalak előírása, amikhez nem lehetne uniós feltételeket kötni.

Tehát Petink vagy belemegy az ország teljes szuverenitásának feladásába, vagy megint hazudni kénytelen. Ne legyen kérdés: hazudni fog és az EU-s pénzek sem fognak megérkezni.

MP sajtótájékoztató összefoglaló

#1510942 Ddavid Előzmény: #1510936

Corporate tapasztalat alapján amit mond valaki és csinál az lehet két külön dolog + várakoztathatják az embert is... akár hogyan próbálna haladni a projekttel vagy programmal. Minnél nyugatabbra megyünk ez annál jellemzőbb.

#1510936 TrendMan Előzmény: #1510935

Erre én is.

Ezek nem lesznek egyszerű körök és szerintem még ráadásul az oroszokkal is beszélő viszonyban kellene maradni.

Hogy mennyire nehéz itt jó megoldást találni, azt mutatja, hogy Trump szerint azért nem tudtak békét kötni vele sem az ukránok az oroszokkal, mert Putin és Zelenszkij olyan mélyen gyűlölik egymást, hogy olyat ő még nem látott.

#1510935 learn

Kiváncsi vagyok tartja-e majd magát az itt elhangzottakhoz (hogy ne csak negatívumokat linkeljek, mert ebben azért sok pozitív gondolat is elhangzik):

https://kuruc.info/r/2/300797/

Pl:

"ukrán-magyar kapcsolatok rendezésének előfeltétele, hogy az ott élő magyar kisebb jogait rendezzék"

"a diverzifikáció nem azt jelenti, hogy leválnak az olcsó orosz olajról" úgy legyen.

új magyar demokrácia

#1510933 matgab Előzmény: #1510932

Ezt az ígéretét tartja... Hát igen, láttuk , hogy ezt a korlátozást milyen nehéz kijátszani, amikor Medvedev lett az orosz elnök, aztán inkább az oroszok is megváltoztatták a szabályt, hogy ne kelljen hülyét csinálnia Putinnak magából...

Amúgy más már összeszedte MP eddigi be(nem)tartott ígéreteit, nyilatkozatait, kvázi ennél még a Szlovákia királyairól szóló könyv is hosszabb lenne... :-)

https://ellenpont.hu/magyar-peter-50-legnagyobb-at...

új magyar demokrácia

#1510931 matgab Előzmény: #1510930

Hogyan is működik az új magyar demokrácia (hiszen eddig mint tudtuk diktatúrában éltünk...)??

Magyar Péter, a választást követő első beszédében - mint jövendőbeli miniszterelnök - dühtől és önteltségtől fröcsögő hangon közölte, hogy mondjon le a köztársasági elnök, a legfőbb ügyész és még egy csomó olyan tisztséget betöltő ember, akit nem is a miniszterelnök nevez ki.

Kérdem én, mit szólt volna anno '98-ban a minden teret betöltő ballib média , ha egykor Orbán Viktor a választást követően távozásra szólította volna fel az érinthetetlen Göncz Árpi bácsit?

Aztán a 2. napon az "Úr" ha jól értem azt állítja a magyar külügyminiszterről hogy dokumentumokat darál le, bizonyítékokat semmisít meg...

https://telex.hu/belfold/2026/04/13/magyar-mindenk...

Ma már ez így megy? Vádaskodások, állítások bizonyítás nélkül közvetlen a médiában lesznek közzétéve? Az ítéletet meg majd holnap hozza le a Népszabadság?

"Szép" idők lesznek....

Elérhetetlenné vált a radnaimark.hu

#1510930 matgab Előzmény: #1510929

Egy jóérzésű ember/ polgári párt nem tesz ki olyan videot nyilvánosságra amit az tartalmazott.

Kitették a szobát és mindenki tudta, hogy ott bizony orr nem maradt szárazon és két férfi és talán egy nő együtt építették a szeretet országát.

Én nem vagyok műszaki. D…

#1510925 matgab Előzmény: #1510920

Én nem vagyok műszaki. De a geotermikus energia nagy mennyiségben való kivétele az valóban megújuló energia?

Nem az van, hogy a földből ki kell szivattyúzni a forró vizet és helyére jó esetben hideg víz lesz visszapumpálva.

Ha nagy tömegben alkalmazzák -globális léptékben, mint mondjuk az olajat- akkor nem fogjuk kihűteni vele a Földet?

Mert a napenergiában, szél vagy a vízenergia hasznosításban nem látok ilyen jellegű problémát és értem, hogy a Föld hője biztos lassabban fogy el, mint a kőolaj, de fenntartható?

Menő, Coyote V8 ugye?Vil…

#1510922 Ddavid Előzmény: #1510920

Menő, Coyote V8 ugye?
Világból kimegy, még az EUmade cuccokat generálozni kell 1x legalább -_- .