Azon azért elgondolkodhatott volna T., hogy ez az arc abban az időben 20-25 éves volt.
Azon azért elgondolkodhatott volna T., hogy ez az arc abban az időben 20-25 éves volt.
"Tipikus fideszes és tipikus orbáni helyzet, hogy a kormány a fél világgal folytat diplomáciai és politikai harcot, miközben nincs tisztában azzal, mi történik a saját háza táján” – jelentette ki."
Ezzel szemben itt olvashatunk a Fidesz programjáról, amely már nagyrészt meg is valósult:
Nacionalista- globalista ellentétére azért hozzátartozik két hétre a teljes Shell vezetése Magyarországon volt . Ráadásul közel 5 ezer különböző multi olajvállalatok döntéshozói és olajszakemberei itt konferenciáztak szintén. Közel egy hónapig fullon voltak a 4 - 5 csillagos szállodák. Mint magyar hozta Magyarországra saját felelőségére az olaj konferenciát.
eztet mondom, ha már feldobta
https://prnt.sc/fAkfYbVGoam-
Nem tudom miért, de kihallom, hogy a reptér eladásra kerülhet..
Így van, nem politikus, hanem zseniális szakember.. most jön a daráló számára, globalizmus vs nacionalizmus összecsapás szintet lép.. jön a lejárató kampány feléje...
Multinacionális világcégnél volt elsőszámú vezető. Nemzetközileg elismert szakember, nem politikus.
Kapitány Istvánra gondolsz? Szerintem értelmes, linkeltem már egy pár interjút vele..
Remélem nem fogja bedarálni a magyar politika..
Ha még a végén Zsidayit is megnyeri magának, lefosom a bokámat :))
Ez egy pozitív benyomás.
Tegnap volt egy negatív benyomás.
Az egész választási küzdelem benyomások sorozata.
Nem tudom a végén ki fog kinek benyomni, de két olyan párt áll szemben egymással, ahol az egyiknek már nincs semmi mondanivalója, a másik meg (még?) nem akar semmit mondani.
felkaptam a fejem, hogy tüntike meg lett beszélve, erre többen lemondták.. ennyit jelent a saját érdekükben való kiállás..