Mert mind csak a testemet akarta..!! :-DDD
De csajozós sztorik sincsenek... Úgy könnyű kimaradni a balhéból... :-)
Fornit is csak a kutyákat nézte... :-)
Tizenplusz évet jártam aktívan bulizni minden 7végén, de nekem ilyen verekedős sztorik nincsenek.. A pija engem bekábít, s tök szelíd leszek. :-)
Elég durva mindkét eset. A taxis sztori előzményeit nem láttuk, de valszeg valamiért nem vitte el a videon már 2 agresszív hölgyet. Gondolom be voltak piázva. De ha így kiütötte a nőt a taxis, az tényleg durva, mert ha a kőszlopnak esik így, akkor ő is pont úgy meghalt volna , mint a Morrisons-os csávó.
És akkor egy esti melóból hirtelen emberölési eljárás lesz.
Még ha egy baromarcú a taxis, akkor sem hiszem, hogy szívesen nézne ennek következményeivel szemben. Meg a nő sem. Szerencséjükre itt mindketten megúszták.
DE szegény Morrisons-os srácok nem.
Elmentek szórakozni, bepiáltak, kicsit talán meglökték egymást, vagy egy nő miatt szólalkoztak össze. Lehet a normál életben józanul semmi bajuk nem lett volna egymással.
De az egyik meghalt, a másik gyilkossá vált. 25 és 28 éves fiatal emberek, akik valószínűleg dolgoztak, vállalkoztak. Előttük volt az élet. Aki meghalt, annak a családjának ez iszonyat tragédia. Nevelsz egy gyereket 25 éven keresztül, szereted, tanítod , elmegy egy szórakozóhelyre és reggelre már nem jön vissza, örökre elveszítetted. Ebbe egy szülő sem akar/mer belegondolni, hogy akár vele is megtörténhet!
Akár személyes példánkon keresztül is anno hány olyan helyzetre emlékszem, amikor mi is szerencsések voltunk! Szegény anyám ha tudná, de jobb, ha nem tudja! Pedig nem voltunk balhézós srácok, még ha piáztunk sem voltunk agrsszívek. Mégis volt , hogy elagyabugyáltak valamelyikünket itt vagy ott. Haverom is dicsekedett anno , hogy a Bahnhof kidobói hogy menekültek előle - miután az egyiknek a barátnőjéhez odament beszélgetni (nyilván nem tudta, hogy a kidobó nője) és úgy beverték az orrát, hogy csak úgy spriccelt a vér belőle (és menekültek, mert nem akarták, hogy összevérezze a ruhájukat).
Vagy a rendőrökkel , polgárőrökkel "küzdöttünk" az éjszakában.
De mi és sok mindenki más megúszta. De ez a szerencsétlen pont nem.
És az elkövető is lehet, hogy csak szerencsétlenül találta el, vagy szar napja volt. De ez persze nem enyhítő körülmény, el kell ítélni. De normális esetben egy ilyen az ugyanúgy derékba tud törni egy életet, még ha nem is annyira, mint amennyire azt ő törte ketté az áldozat esetében és a családjánál.
Elég durva hozzászólások is vannak az Instan, a környéken sétálgató arcok meg nagyon relaxáltnak tűnnek. Mint akik számára a helyzet már régóta nem tartogat meglepetést.
Szerintem az ónos esőn csúszhattak el.
Tegnap valami front volt? :-/
Morrisons https://telex.hu/belfold/2025/11/30/morrisons2-ute...
2 nő rátámadt a taxisra, erre lehozzák hogy a taxis ütlegelte őket..
https://telex.hu/belfold/2025/11/30/bantalmazas-sz...
volt itt előzmény na..
https://www.instagram.com/p/DRsUlLZjXut/
Utoljára ezt még úgy hallottam, hogy ne etessék a kacsákat!
És ez nem kacsa.
Lehet, hogy jogos, ha sok panasz érkezett feléjük, hogy tüntessék el a hajléktalanokat...
https://hvg.hu/elet/20251102_manofalva-vandalizmus...
Ilyen a természetünk, nem tudjuk megbecsülni más munkáját..
Változik a világ. A fiatalok kevésbé járnak fesztiválokra , a zenekarok meg a világ minden pénzét elkérik a fellépésekért. Amellett meg gondolom milliónyi adminisztratív meg egyéb előírások stb stb- és a kiszolgáló alvállalkozók díjai is elszálltak.
Nem véletlen, hogy gyakorlatilag most 2 év alatt megszűnt a Sound, a Volt fesztivál, a Rockmaraton, a Kolorado, a Bánkitó...
Nos , ebbe a sorba állt be a Sziget is, mert ez a többi fesztivál is azért zártak be , mert csak égették a pénzt.
Gerendai nagyobb zseni, mint az iwiw kitalálói :)) emlékszel, hogy anno az Estnek adta el, amit részletekben fizettek ki, és ha nem tudja az Est fizetni, akkor visszaszál a tulajdonjog ingyé Gerendaira? (remélem jól emlékszem) Egyszer félig eladta az Estnek, amit visszakapott, majd ezután az amcsiknak, plusz ha jól rémlik a saját nagykeréből vásárolhatták a piát a kitelepült árusok.. remélem az amcsi vezetés alatt is lehúzta a kint lévő kereskedőket.. ha visszaszerzi bagóért, és tényleg lesz sziget, remélem harmadik alkalommal is sikerül eladnia egy madárnak.. annyira szép lenne, mint ha virág elvtárs csinálna még egy broki céget és eladná az otp-nek :))))
Amúgy szerintem ezt nem kellett volna politika irányba elvinni, hanem megoldást találni, miként lehet megtartani, mert ez egy világszenzációvá nőtte ki magát.. úgy látom ezt is sikerül elkúrni..
Itt minden politikus csak hazudik sztem.
Karácsony ki akarta lobbizni nonprofit milliárdos Gerendainak, hogy úgy adják neki át a területet, hogy ne kelljen kötelezettséget vállalnia a 200 millió kifizetésére a jövőben.
A Tisza nem akart semmiért felelősséget vállalni , se igennel, se nemmel szavazni, így el tudott határolódni a Fidesztől és Karácsonytól is.
A Fidesz meg nyilván propagálni akarja, hogy Karácsony ezt is elszúrta, meg Gerendai talán nem is az ő emberük, miért legyen neki jó...
Amúgy Gerendai majdnem akkora zseni, mint anno az IWIW kitalálói. Ők ugye a facebook elterjedésével egyidejűleg még el tudták adni a Tcom-nak milliárdokért az IWIW-et, amivel a Tcom aztán nem is tudott mit kezdeni, meg a FB be is darálta az egész koncepciót.
Gerendai meg a Sziget csúcsrapörgetése még a Covid előtt eladta a rendezvényt a balek angolszászoknak, akik gyakorlatilag minden évben (több)milliárdos veszteséggel zárták az éveket , most kb leírhatják a vételárat és ha elég pechesek akkor még évekig fizethetik a 200 milliót a fővárosnak is. Így kell elbukni közel 25 milliárd ft-ot. Igazi balekok...
Jó volt a Sziget régen sztem leginkább kb. 2010 környékéig.
Rendszeresen jártam is, ha meg tudtam oldani akkor ingyen :-)
Kb. 2019-ig jártam, anno az utazási kiállításon meg lehetett rá venni a jegyet féláron darab korlátozás nélkül. Jó volt, mert vettem 10 jegyet féláron és utána két jegy maradt nekünk a párommal, a többit eladtuk kb. max 10% kedvezménnyel.
Viszont 2010 után már elveszette a régi romantikáját. Túl steril lett, túl drága, az árai nem a magyarok részére lett célozva.
Minden nagyon steril, professzionális lett, a programokon szinte vezetik az embereket, ami pont azt a "kell egy hét (laza) együttlét" romantikáját vesztette el a Sziget, amiért szerethető volt. Alig lehetett magyarokkal ismerkedni beszélgetni, mert nyilván tele volt külföldiekkel. Eltűnt a Retro sátor , helyüket átvették a mai zenegyárosok termékeinek színpada. A látogatók helyett tömeg lett, egy massza, akiknek minél több terméket és szolgáltatást akartak minél drágábban eladni.
Sajnos a zenére is igaznak érzem (nemzetközi szinten is), hogy míg a 80-as évekig a zenekarok, együttesek írták a zenéiket, volt valami személyes töltetű érzelem a zenékben. A 90-es évek óta mindenki slágert akar gyártani és a zenészek nem kifejezni akarják magukat, nem zenélni akarnak a világnak, amire majd a közönség nyitott lesz (vagy nem), hanem a közönség ízlésének akarnak megfelelni és ez érződik is az egész zeneiparon.
Feelingnek jó, de 1 nap elég, mert egyébként drága. AMi nem is lenne baj, de az olyan apró tapasztalatok, mint a puruttya magyar vendéglátós gyenge minőséget ad drágán az kicsit bicskanyitogató + az árelőnyünket is elvesztettük szépen. Drukkolok azért, hogy ez a Brand tovább éljen.