Nem sikerült a törvényeknek megfelelően megalkotni az önazonossági rendeletet, inkább visszavonták:

Nem sikerült a törvényeknek megfelelően megalkotni az önazonossági rendeletet, inkább visszavonták:
Kevés dolog állítható jelenleg bizonyossággal.
A választás még messze van, bármi lehet.
Valószínűbb, hogy Orbán valamelyik EU-s ellenlábasa áll Magyar Péter mögött semmint, hogy a FIDESZ mozgatná ezeket a szálakat a háttérből, de ezt sem lehet kizárni.
Talán annyi állítható bizonyossággal, hogy a Fidesz kritika mögött, amiből a TISZA is táplálkozik a lakosság soraiban megjelenő valós és tömeges elégedetlenség áll.
Sajnos, én mindkettőt eltudom képzelni. Azt is, hogy a fidesz látott meg benne egy lehetőséget, meg azt is, hogy megkeresték nyugatról...
Ha visszaemlékszünk nem volt ilyen gondolat a fejébe, volt 2-3 hét, amikor semmi pártról nem volt szó, majd hirtelen pártot alapít, van pénz paripa, s olyan márc15ét rittyentettek, amilyen a fidesz szokott... furcsa volt, nagyon furcsa...
Itt elvitatkozgattok, hogy Magyar Péter lehet-e a Fidesz leváltója/megváltója, vagy sem.
Szerintem gyurcsány vissza akart már vonulni (vagy szellemi /fizikai állaptának romlása miatt kénytelen volt gyorsan visszavonulni (hát igen az alkohol az nem az ember barátja)) és helyette a Fidesz létrehozta az új ellenzéki főembert.
Nem Brüsszelben találta meg Magyar Petit. Kellően sok pénzért elvállalta a szerepet, melyben egy kiábrándult egykori Fideszes lázadót alakít.
A Fidesz meg ahelyett hogy félnie kellene hogy valóban színre lép egy ellenzéki erő, kreált magának gyurcsány után egy újat.
Soha nem lesz valódi ellenfele Magyar a Fidesznek. Nincs is mögötte apparátus, egy kontrollálható one man show az egész.
Jól odamondogatnak egymásnak , de azért csak óvatosan.
Magyar Péter egy olyan karakter, akiben nem igazán tudnak hinni az emberek, dehát nincs jobb ellenzéki, ezért kénytelen kelletlen támogatják azok akik a Fidesz bukását akarják. Mert hát ugye mégsicsak exFidesz-esről van szó, aki verte a feleségét, meg lehallgattatta, meg bulikázik, szaros nadrággal tér haza. Nagyot mond, megoldása nincs a problémákra, épp csak annyit mond, hogy takarodjon a Fidesz. Kb mint Karácsony a fővárosban. Azért lett odatéve Tarlós helyett, hogy a csicska budapesti nép kapjon egy kis ízelítőt abból, hogy mi lesz az országgal , ha egy ilyen ellenzéki szintén semmihez nem értő nyakigláb irányítja a várost. Gyakorlatilag megállt a főváros a fejlődésben, sőt az utak egyre rosszabb minőségűek, mindenhol dugók útlezárások, csőtörések, akadozó közszolgáltatások.
Mert ilyen ellenzék mellett az emberek jó része nem megy el szavazni. Kire? Fideszre, hogy kilopják a szemünkből a golyót is?
Vagy az ezekkel a képességekkel rendelkező ellenzékre?
Orbánra lehet sok mindent mondani, de hogy nem hülye az biztos. És tudja jól, hogy őt az tartja hatalomban, ha van egy ilyen ellenzéke, ami béna, vállalhatatlan sokaknak miközben ő ígér +40 ezer forintot a nyugdíjasoknak és azok lélekszakadva fognak rá szavazni. Nyugdíjasotthonban voltam a múltkor, ahol a haláluk előtt álló nénik tömege retteg szó szerint attól, hogy az ukrán katonák fogják megerőszakolni őket, mert Orbán megmondta, hogy mindjárt itt az ukrán háború, meg az ukrán maffia már Európában van...
Nem akartam megkérdezni a néniket, hogy most rettegnek, vagy reménykednek, mert az elég prosztó lett volna..
De tényleg. Az, hogy a Fidesz lop, az nem számít szerintük. Mert az ellenzék többet lopna, mert arra a pénzre szükségük van, hogy Brüsszel ellen védekezni tudjanak, meg ilyenek.
El kellene venni a szavazati jogot azoktól, akik a választást megelőző 5 évben több pénzt kaptak a költségvetésből, mint amennyi SZJA befizetésük volt. Döntsenek az ország sorsáról azok , akik eltartják az országot! Úgysem fogják Dunába lőni azokat , akik több támogatást kaptak, bizonyos kor felett ez már természetes, de ne az a passzív többség döntsön az ország sorsáról, akik kivesznek a közösből! (És az sem számít, hogy régen többet tett be, mert az már régen volt, akkor ő (is) dönthetett.)!
Sakk-matt a büntetett előéletűeknek?
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20250728/kiskunh...
Ha ez elterjed, a végén mindenkinek alkalmaznia kell majd vagy hogy is lesz ez kérem?
mi folyik gyöngyösön? :)))
(-:
Figyelj! A kerekek zakatolnak, a pénz megjön.
Minden más csak körítés.
Ez a sztori megfilmesítésre vár... elképzeltem, Mucsi vs Szőke András mint edzők... áááh :D
https://telex.hu/belfold/2025/07/17/fekete-gyor-an...
Nem értem, ha már visszalépett az összes Momentumos, akkor miért akarná bárki is azt, hogy induljanak?
Ez a sztori, szerintem arról szól, hogy benne maradjon a hírekben, beszéljenek róla...
Szoktatják magukat a választások utánra?
A múlt héten Orbán
https://telex.hu/kulfold/2025/07/11/orban-viktor-l...
most meg Cecília?
lehet a hk hadosztály terheli a szervert a sok kattintással :))
A helyzet drámai.
Orbán Viktor megmondta.
Megmondta napsütésben, most megmondja esőben.
És amit ő mond, az meg van mondva.
A helyzet drámai.
Figyelj! Az egyszerű munkát is el kell végeznie valakinek!
Nincsen abban semmi szégyen! Ha az alapfeladatok nincsenek megoldva, összeomlik az egész intézmény.
Erre sajnos most a magyar ellátórendszerekben több példa is van.