Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

bütyök meg eü embere kula bá és a virtuális valóság

#1506754 KawaBazsy Előzmény: #1506753

Baszakszik a fene, én csak rákérdeztem, miután beírtad. Akkor legyen topiktali??

Jut eszembe, a második diplomámnál itteni topiktag (Bendeguz) volt a külső konzulensem, aki a szakdolimat véleményezte..

#1506753 Spade Előzmény: #1506752

én elfogadom bemondásra, miért hazudnátok ? Ti baszakodtatok velem nem én. Az úgy alapdiploma de nyilván van valami szak is utána írva.de te még az alapot se írtad le rendesen...De lássuk mit villant koffein és trendman

#1506752 KawaBazsy Előzmény: #1506751

Figy, terítsük. Szervezzünk egy topiktalit, úgyis rég voltam már (amúgy sztem az eddigi összesen ott voltam majdnem, a vidékieken is, szal itt NEM én vagyok a messziről jött ember). Leülünk, s megtekintjük, kinek mi van. Nekem elég a másodikat vinni, mer ugye a szakmérnökiben benne van az első. Jut eszembe, 3 szakmám is van, nemcsak diploma, szal ha neked is sikerült 2kezi végzettséget szerezned, azt is hozhatod.

Amit leírtál, az mind alapdiploma, egyik se szakmérnöki, szal már itt hibádzik az egyenlet.. de - lássuk!

#1506751 Spade Előzmény: #1506749

gondolom ha a fermi modellel levezetem a grafit moderálású reaktort és a geometriát meggyőződnél. De ha az neked jobban tetszik beszélhetünk (ha már geometriáról van szó) a rieman teret kifeszítő einstein féle kovariáns és kontravariáns tenzorokról is.Nyilván mindig/többnyire az első dipi az alap aztán jöhet az msc képzés és utána vagy mellette a szakmérnökik

Na és ezek után ti is teríthetitek a lapokat h mik vagytok

#1506750 Spade Előzmény: #1506745

igen úgy volt h teremőrködtem, de aztán egyszer takarításkor az egyik teremben felírtam a táblára a schrödinger egyenlet megoldását a hidrogén atomra azon belül is a tricumra és miután meglátták felívelt a pályafutásom az egyetemeken. De rád emlékszem te töltötted fel mindig wc papírral a mosdókat :)

#1506748 KawaBazsy Előzmény: #1506743

Igen, ha nem kamu végzettségek :-). S ezt amúgy hogy, 3 alapdiploma??

#1506747 Koffein Előzmény: #1506745

ez nekem is megvan, hogy valami ilyesmit említett

#1506745 TrendMan Előzmény: #1506743

Azt hittem azt mondtad múzeumban dolgozol.

Teremőr vagy ilyesmi.

#1506743 Spade Előzmény: #1506741

Ez mind: fizikus mérnök (biofizika,atomfizika-atomenergetika), villamos mérnök,,informatikus mérnök. Elég mérnök ?

#1506741 KawaBazsy Előzmény: #1506740

Azt írtad nemrég, h mérnök vagy, amin meglepődtem, mer korábban mintha Eü-snek mondtad volna magad.. mesélj már, milyen mérnök?

#1506740 Spade Előzmény: #1506739

A lófaszt pucolta el gyurcit, öt az ájrópai egyesült libsi erők vették le a színről. Bütyök ,egy ugyanúgy fideszpatkány csak rosszabb mert semmit nem csinált semmihez nem értett. Egy állásokat tarháló aranyifjú focista feleség volt aki a családját terrorizálta. Egyetlen "érdeme" h úgy hazudik mint más senki. Csak az eu megszálló erői megtalálták mint a múltkor markizajt és hatalmas pénzügyi erőfeszítéssel futtatják, meglátjuk meddig, Előző (sikeres?) projektjük a lengyel tusk is már recseg ropog

#1506739 KawaBazsy Előzmény: #1506736

Nem választottam ki. Patkány Fidesz eltakarítására perpill csak neki van esélye. Kurcsányt már elpucolta, így elévülhetetlen érdemei vannak már. De amúgy nem óhajtok vitába belemenni, csak azért nyilvánultam meg, mer túltoltad.

Adria vs. Magyaro.

#1506738 KawaBazsy Előzmény: #1506735

Mi se, csak június vagy szeptember jöhet szóba. Június úgy, hogy a kölkök végeztek pénteken a sulival, másnap hajnali 3-kor indultunk. S kva szép hely, fasza vót. :-)

#1506736 Spade Előzmény: #1506733

bocsika nem tudtam h izzadva vártad a választ egész héten, sajna csak hézagosan járok erre. Én meg bütyökhöz gratulálok, igazán jól kiválasztottad, kapiitális fogás volt.