Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

bütyök meg eü embere kula bá és a virtuális valóság

#1506653 KawaBazsy Előzmény: #1506644

Gyurci fényévekkel jobb.. bmeg te mennyit kapsz ezért a propagandáért?

#1506651 Spade Előzmény: #1506646

csak mérnök vok, engem ilyen muciologus faszságokkal nem etet5sz meg....

Adria vs. Magyaro.

#1506648 Koffein

Szerintem, eredménytől függetlenül az Adria még mindig jobb ár érték arányban, mint a Balaton...

#1506646 TrendMan Előzmény: #1506644

Te vagy fizetett prókátor vagy vagy nem látod már az erdőt, csak a fát.

A nagy ellátórendszerek vagy akár Budapest bajaiban nem venni észre a kormánypárt szerepét, ehhez tehetség kell.

#1506645 Koffein Előzmény: #1506644

Szerintem itt senki nem mondja biztosra egyiket sem. Én írtam, hogy MP megérkezett és behúzhatja, ha nagy hülyeséget nem csinál. Persze, 26 tavaszáig sokminden történhet és a fidesz sincs lenézve, mert ismerve őket, tudnak olyat virítani, amivel behúzzák. Eladósítják az országot, ami már folyamatban van (https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/20...), majd 26 januárjától kiszórják a zsét az emberekre, kis ideig azt érzik, hogy több van a zsebükbe oszt mégsem..

Azt gondolom, hogy tök mindegy ki nyer, az első 2évben megszorítások lesznek... az is látszódik OV fején, hogy kurva nagy gondban vannak, kevesebbet alszik, mint 4éve.. sokkal többet kell játszadozni a potméterekkel... az is látszódik az országban, hogy tök mindegy ki, csak váltás legyen, próbáljunk ki valami mást.. egyre többen gondolják így...

Az is igaz, ha az emberek nem tudják, vagy akarják az igényüket a kormány fele jelezni, tüntetések stb formájában, akkor tök mindegy ki nyer, MP, vagy OV, mert ugyanazokkal a problémákkal fogjuk szembetalálni magunkat... én azt borítékolom, ha netalán MP nyerne is, 8év múlva nagyjából ugyanezekkel a problémákkal találnánk szembe magunkat.. azért 8év, mert 4évig lehet takargatni, előző kormányra fogni, magyar gondolkodást ismerve, valószínűleg behúzná a következőt is, és a köv 4évben kezdenének kihullani a szarok, s kezdene fogyni a türelem..

Természetesen a fenti tézis, gondolat, az emberi képzelőerő szüleménye, fikció, bármikor, bármi felülírhatja s változtathatja az elgondolásokat...

#1506644 Spade Előzmény: #1506643

Igen ez a baj h bütyök még nem is volt hatalomban és máris nagyobbakat hazudik így is (nem ő tántorgott teleszart gatyában a bár előő,, nem ő dobta be a telot, ja De. nem megy brüsszelbe ja De, lemond a mentelni jogáról sőt eltörli ja Nem nem ő hallgatta le a feleségét, ja De stb végtelen a sor,). És h mindenhez is hülye arról már ne is beszéljünk. Röhej még gyurci is fényévekkel jobb. De semmi gond nyugodtan szavazzátok meg hátha nem jól látom.

Ott van karogeri azt is sikerült megszavazni tarlos ellenében mert tarlos a beton ember És mekkora faszt sikerült megválasztani azóta szinte haldoklik a város. Rnnyi

Na túl sokat írtam, csak azért szólaltam meg és akkor mikor itt szinte mindenki 99% tisza többségű győzelmet látott, H ne nézzék a sitot tök hülyének megemlítettem h min múlik sztem najd a verseny. És úgy tűnik igazam is van.szal most off

#1506643 KawaBazsy Előzmény: #1506641

Hát bazdmeg a 15 éve kormányzó párt maga a hazugság, mindegy mit mondanak. Ehhez képest Magyar Pétert szidni.. gratulálok.

#1506641 Spade Előzmény: #1506638

Nagyon vicceskedő vagy. Korházak?? Láttad bütyők emberét kula bát a vitán? Hát nyomorultul szerepelt semmihez nem értett semmit nem tudott a gyógyszerek nevét se tudta csak vetített meg bullshitelt. Még a rezidensi vizsgája sincs meg mégis mi a faszt tenne rendbe szted ? Utak ? hát budapesten a legszarabbak az utak vidéken sok helyen sokkal jobbak és bip-en karogeri meg bütyök tolják a sennit

Infláció?? szted mekkora lenne az infla ha bütyök segítségével levágnák Mo-rólé az olajat meg a gázt és még ezerrel tolnánk a lóvét az ukriknak ???Nem mondom meg mert nem alszol az idegtől egy hétig.

Nem kellett volna egy semmihez nem értő, ipari méretekben hazudozó faszt választani az ellénzék vezérének aki minden eddiginél rosszabb, Es nincs több benne.Sztem le kéne azonnal cserélni talán van még idő...Ennyike

Rendben főnök, irány a k…

#1506638 Koffein Előzmény: #1506636

Rendben főnök, irány a kétharmad :))

Mindegy is, hogy szarok az utak, tömegközlekedés az egész országban, a kórházak is rohadnak, elszálló infla, mindegy is, meglesz az újabb siker, újabb megszorítás, újabb infla, s nézünk ki a fejünkből, hogy a büdös sori bá ukikon keresztül megint meghekkelte a magyar sikert.. :)

"Az ukrik meg a háború f…

#1506636 Spade Előzmény: #1506378

"Az ukrik meg a háború felszopásával egyszerüen nem lehet Mo-n választást nyerni markizajnak se sikeróült és magyarnak se fog."

lefőtt a KV

Hol a vonat?

#1506600 Fornit Előzmény: #1506599

Már itt az új :))

"Miután Lázár János két lábbal beleszállt a Vonatinfó pótlására kifejlesztett Holavonat.hu-ba, a szolgáltatás fejlesztői hétfő éjjel leállították az oldalt. Közben azonban megjelent egy újabb alternatíva a késések követésére, a Vonatterkep.hu. "

Hol a vonat?

#1506599 Koffein Előzmény: #1506587

Az biztos :))

Élt egy napot kb.

"Lázár János miniszter úr egy korábbi facebook posztjában azt állította, hogy túlterheléses támadást intézünk az EMMA rendszere ellen, valamint felszólított arra, hogy az utastájékoztatás szolgáltatásának akadályozását szüntessük be. Lázár János kijelentéseivel nem értünk egyet, mi sem adatot nem loptunk (hiszen kizárólag nyilvános adatokat jelenítettünk meg), valamint túlterheléses támadást sem hajtottunk végre, hiszen az adatokat percenként maximum egyszer kértük le. Ezen kívül semmilyen politikai motivációnk sem volt az oldal elkészítésében, magunkat hobbivasutas informatikusoknak tartjuk. Mindezek ellenére, a politikai retorziók elkerülése érdekében az oldal leállítása mellett döntöttünk."

https://www.facebook.com/vitezydavid/posts/1267396...

Adathalász itt, adathalász ott... FIGHT !!! :)))

Képzeljétek mi lett voln…

#1506577 Spade Előzmény: #1506576

Képzeljétek mi lett volna ha a mult héten lett volna a választás és bütyök behúzza a hatalmat. Évekig nyeltük volna a méretes bránert pl amikor majd télen csak annyi gázod lenne h max az öngyujtodat tudnád vele ujratolteni..... Bütyök saját tudatlan hülyeségéhez maximum weber és ursula hülyeségeit tudta volna még hozzá copyzni.sztem

A telex meg partizán marci meg a többi aktivista sztem soha el nem múló felelőssége h ránk szabadította a sztem barmot, szabad szemmel jól látható nagyságú zsozsóért cserében sztem