Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Nem vagyok bezárva sehov…

#1506380 Koffein Előzmény: #1506378

Nem vagyok bezárva sehová. Mindkét oldalt nézem, s az látszódik, hogy a kormányoldal a hatalom érdekében, már csak a nadrágszíjon tud húzni...

Trump példád rossz, mert Trump mögé olyan erők álltak, amit elképzelni nem tudsz, ott lehetett sejteni, hogy nyerni fog. Meg Trámpnak a választást az általam linkelt podcastek nyerték meg, ahová mondjuk Orbán nem feltétlenül fog elmenni, mondjuk egy két órás partizánba... a se mellékes, hogy a kormány oldalon nincs hihető podcast forma, amit mindkét oldalt nézne/hallgatna.. most próbálnak felépíteni valamit, de már elkéstek...

A román elnökválasztás nyilatkozat eredményét, majd a választásokkor fogjuk meglátni... parajdi sóbányának belengetett segítséggel most próbál javítani a hibáján..

Igazából csak azért írok…

#1506378 Spade Előzmény: #1506370

Igazából csak azért írok h ne legyetek teljesen fogalmatlanok a történéseket illetően meg h legyen valami értelme az itt folyó diskurzusnak.Mint trumpot illetően amikor néztétek a "közvéleméykutatásokat szakértőket, meg telexes , ügynök média megmondó "elemző" írásokat aztán jött a valóság a büdös nagy pofonnal-.

"Most kezdem azt látni, hogy MP megérkezett."

ez csak azért van mert bezáródtál a telex.,444,hvg stb buborékba. Akik még egy utolsó herioikus erőfeszítéssel fujtak egy nagyot a lufiba. De ha megnézed oooban román elnökválasztási nyilatkozata az erdélyi magyaroknál semmilyen kárt nem okozott, magyar péter gyaloglása a román földezés (erdély helyett) miatt semmit nem hozott sőt vitt, egy nagy röhejes bukta volt.csak a telex stb meg a tisza szigetek felszopták. De nem ez a lényeg hanem az ukri "népszavazás",eredménye júniusban sztem a fidesz ekkor megnyeri a jövő évi választást. Az ukrik meg a háború felszopásával egyszerüen nem lehet Mo-n választást nyerni markizajnak se sikeróült és magyarnak se fog. Olyan ez mintha a 100 m -es sikfutást boka bilinccsel futná le valaki. No way. És ha még nyerne is, összel már zavargások lesznek mert visszahullnak a fejére a hazudozásai és teljes inkompetenciája (tevékeny része van budepesti költségvetés csődjében) mint gyurci esetében volt.anno, és meglesz a sortüzet lövető tokatábornok is. Sztem

Annyira beleásták maguka…

#1506373 TrendMan Előzmény: #1506370

Annyira beleásták magukat az állandó fenyegetőzésbe, ijesztgetésbe, hogy innen már szinte lehetetlen pozitív kommunikációba váltani.

Most kezdem azt látni, h…

#1506370 Koffein

Most kezdem azt látni, hogy MP megérkezett... a fidesz már kétségbeesésében mindent csinál, hogy visszaszerezze a szavazók bizalmát, de most hibát hibára halmoz... mondhatni negatív spirálba került... még nem tudom, hogy mi lesz a vége, de most úgy látom, minél jobban szívatni akarja az ellenfelet, annál többször rúg öngólt..

Ez igaz, de cserébe gdp-…

#1506362 Koffein Előzmény: #1506360

Ez igaz, de cserébe gdp-be előztek :))

Amúgy erdélyi ismerősök mondták, hogy székelyföldet kivéreztetik a román régiókhoz képest...

Nesze babaváró, csók...

#1506346 Koffein
"A KSH ma reggel közzétett számai azonban még annál is rosszabbak, mint ami a hetente beérkező adatok alapján kitűnt. Áprilisban mindössze 5323 gyermek született, ami 14%-os visszaesés. Ezzel a teljes termékenységi arányszám is extrém mélyre került."

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250529/siralma...