mehet a sakkjátszma...

1. Átismételhettük, hogy Zorbán miért nem szeretne vitákban részt venni. (Én már elfelejtettem, hogy kétszer is bukott!)
2. Gyurcsány egy hiperaktív személyiség, akinek a kemény munka kevésbé sajátja. A rendszerváltás körül néhány húzás bejött neki, ezért egyre tovább-és-tovább tolta magát előre egész addig, amíg már túl magasra emelkedett, ahol a hiperaktivitás már kevés volt.
3. Lendvai jó interjúalany lett így, hogy már nincs pozícióban és távolságtartással értékelhet. Érdekes, amit arról mond, hogy milyen reformok működhetnek és milyenek nem.
'A megkérdezettek 89%-a azt hallgatja, amit a közösségi média feldob neki?!"
Beteg ez a világ.
Ezért is szoktattathatják DonVétót baráti, kevésbé véresszájú podcast interjúztatóval, mert majd előfordulhat, ahogy haladnak a finishbe még az ellenzéki podcastekbe is megjelenhet, ha azt látják a felmérésekbe, hogy nagyon szorul a hurok...
https://nmhh.hu/cikk/251957/Toretlen_a_podcastek_t...
"...a podcastet legalább heti rendszerességgel hallgatók aránya 2021-hez képest megháromszorozódott, 36 százalékra nőtt, míg a műsorokat valamilyen gyakorisággal követők aránya negyvenről 66 százalékra ugrott. A műfaj a fiatalabbak, a férfiak, a magasabb iskolázottságúak és a fővárosiak körében a legnépszerűbb."
"A podcasthallgatók mintegy kétharmada elsősorban telefonon követi a műsorokat, 70 százalékuknak pedig a YouTube a fogyasztás első számú platformja."
Pedig kiállhatna mellette a tömeg, hisz jogszerűen kérte, amit kért...
Lendvai is elemez 34 perctől... érdekes, sok mindent másként lát, amit akkor nem látott.. tehát, poziban, minden másként néz ki.. :)
Érdekes részletek, elképesztő dolgok Gy. kapcsán:
Csak az öregecskedő feleséget cseréli fiatalabbra.
19 évvel ezelőtt már előre szólt! :)
Bármi lehet, még az is, hogy Gyurcsány visszavonul, csakúgy mint Warren Buffet és együtt elutaznak a Bahamákra.
Nyilván a legvalószínűbb, hogy valakinek az érdeke is meghúzódik a háttérben.
na jó, ezt benéztem, most olvasom, hogy válnak is, akkor már nem családi vállalkozás... :)
vajon ki csalt meg kit? vagy csak egymásra untak? vagy csak a párt érdekében teszik? hmmm egy két év múlva többet tudunk...
Megmérték és lehet nélküle nagyobb az esély, hogy bejut a parlamentbe a családi vállalkozás.. :)
Vagy deviza hitel fiaskó, az ő kormányzása alatt futott fel, tehát, a kampányba lehet ütni még egyet rajtuk, szóval visszatérünk az első gondolatra, így nagyobb eséllyel jutnak be... ettől függetlenül, szerintem, a háttérben tudja osztani az észt, csapatot építeni, elmenni előadást tartani egyetemeken, podcastekbe, tét nélkül beszélni, elemezni... win win szitu a családi vállalkozásnak...
Ez aztán a hír, vajon mi állhat a háttérben?
https://index.hu/belfold/2025/05/08/gyurcsany-fere...
Ilyen még nem volt.