Tedd be Trogerbróker blogjába
ott vannak hasonló beteg képek :-D
Tedd be Trogerbróker blogjába
ott vannak hasonló beteg képek :-D
- "A tranzakció árazásából, illetve a hétfői tőzsdei záróárakból az következik, hogy a PannErgy részvényei 1,017 forintot érnek"
- "Ha a menedzser és a mostani tranzakció értékelését elfogadjuk, akkor a PannErgy részvényeire 1,189-1,359 reális érték adódik."
950-en száll be Albrecht, az tuti, hogy mínuszban nem fog kiszállni :)
Annyit azért nem vettem, hogy különösebben izguljak, legfeljebb holnap egy jó kis bosszankodással indul a napom :)))
Nyugi, ezt mindenképpen 950 felé húzzák garantáltan, mivel minél hamarabb akarják, hogy beszálljon a nagy, aki holnaptól már meg is teheti:
"A vételi opció nyitónapja 2009. november 10., míg lejárata 2010. október 30. A lehívási árfolyam 950 forint részvényenként. "
Szóval szvsz mindenképp 950 felett lesz az árfolyam, nehogy már mínuszban dolgozzon a nagy belépő pénze :)
Mondtam, hogy leverem az árat, ott álltam az 54-es vevők legelején, az úgy rendben is lett volna ha ott kapok záróban, de így már sokkal kevésbé tetszik a dolog...
Mondtam, h. nem trade-elek, de a MOL es ez tetszett. A BUX gap-up nem, de azt majd kigazdalkodom.
Van meg 15K elado holnapra kivancsi vagyok, lesz e vevo is, vagy behal.
Tyűű, ez aztán a szopatás :D
Nem gyengén nyomják!
Szerintem 849-en még szereztek néhány 1000 db-ot :D
szép haszon:)
Talaltunk egy kiszallot, felejtos lehet, ha ezt nem veszik meg, persze meg van 3 perc.
holnap 982 Ft lesz a +15% (mondjuk nyitónak jó is lenne)
Ezzel most valóban megnyugtattál, máris nem tűnik akkora hibának a kiszállásom :))) Bezzeg ha holnap beleugranék, szokás szerint beöntenének...