Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Már a zöld kuka sem a régi, lecserélik a-tól z-ig

#1503389 TrendMan Előzmény: #1503387

Erre mondja azt a köznyelv, hogy bullshit.

Szerintem már biztos megvan az is, akitől a divatos kukákat veszik.

Már a zöld kuka sem a régi, lecserélik a-tól z-ig

#1503387 Koffein Előzmény: #1503385

Van itt pénz minden hülyeségre, csak arra nem, amire kéne:

"A kukacsere indoka az, hogy a fővárosi közterületi hulladékgyűjtőpark jelenlegi gerincét képező zöld kukák a modern városképhez kevésbé illeszkednek, és már nem szolgálják a budapestiek, illetve a Budapestre látogatók folyamatosan változó közterülethasználati szokásait, igényeit sem – rögzíti a közlemény."

megnőttek a Nagykörúton

#1503379 TrendMan

https://www.portfolio.hu/ingatlan/20241117/kezd-el...

Ez meg úgy hangzik, mintha jelentős számú magyaros vendéglátóhely lenne itt, pedig nem:

" Nagykörút kereskedelmi profilja továbbra is erősen az étel-ital szegmensre koncentrálódik, annak ellenére, hogy a környezet ehhez nem mindig ideális.

Különösen szembetűnő az ázsiai és közel-keleti tematikájú vendéglátóhelyek térnyerése,

ami új színt visz a hagyományos kínálatba. Az éttermek száma olyannyira megnőtt, hogy mára ez a kategória vezeti a listát, megelőzve a korábban domináns üres üzlethelyiségeket."

Itt meg elfejeltették megemlíteni, hogy ez a trend is arabusokhoz kötődik:

"Ezzel szemben a helyi lakosságot kiszolgáló üzletek, mint a műszaki boltok vagy bankfiókok, enyhe csökkenést mutatnak.

Érdekes trend a fodrászatok számának meredek emelkedése,

ami főként külföldi vállalkozóknak köszönhető. Ez a tendencia olyan mértékű, hogy hamarosan több helyen lehet majd hajat vágatni, mint alapvető élelmiszereket vásárolni a körúton."

Ehhez meg itt a 2:00-tól elhangzottakat tudom ajánlani:

Úthiba

#1502760 Koffein Előzmény: #1502758

majd valaki megfizeti... erről amúgy is majd zárt füstös szobában tárgyalnak karigerivel, hogy mit ad cserébe.. :)

annyi fejlemény történt, hogy a bejelentésem után, miután megnyugtattak, hogy nem tudják mikor javítják meg az adott útszakaszt, beleöntöttek egy kis aszfaltot, hogy ne legyen annyira éles a gödör, mert tudják, hogy ha gumi hasad, felni deformálódik az már az ő költségük...

.......

témába vágó sztori, 14ker: https://24.hu/belfold/2024/10/08/zuglo-rozsa-andra...

"Rózsa elmondása szerint az önkormányzati cégből az utak karbantartására tervezett egész éves összeget, a zöldfelületek gondozására szánt pénznek pedig a kilencvenöt százalékát elköltötték augusztus elejéig.

Azóta ott tartunk, hogy az egyenleg a zöld felületeknél mínusz 52 millió forint, az utaknál 185 millió forint mínuszban van, tehát többletfinanszírozást igényel

– tette hozzá.

Az új polgármester példaként felhozta az útkarbantartásért felelős két vállalkozást, melyekkel keretszerződést kötött az önkormányzat. Ebben az szerepel, hogy a keretösszegen túli munkákat előzetesen jóvá kell hagyatni a városgazdálkodási céggel. A politikus elmondása szerint ezt nem tették meg, miközben 130 millióval túllépték az összeget. „Szorgalmasan kátyúzgattak, és egyszer csak kiderült” – fogalmazott a politikus."

Úthiba

#1502758 Spade Előzmény: #1502701

Hát jártam bp-en 1-2 úton mostanában és nem is goindoltam volna h ennyire szar az aszfalt szinte mindenhol. A z út nagy részén az aszfalt összetördezett már az amúgy elég sűrű kátyú hálózat között is.Máskor a tél után se volt ennyire szar És még most jön a tél. Katasztrófálisak lehetnek az állapotok márciusra ha hideg lesz a tél. Karogeri tönkre baszta a tarlós alatt többé kevésbé megfelelően karbantartott bp-i úthálózatot.. Mennél szarabb most az utak állapota annál szarabb lesz majd tél után. Már most 300-400 milliárd froncsi kellene az utak rendbetételére. Ez márciusra felmehet 800-900 milliárdra.. Már bringázásra is szar lehet a sok kátyú miatt. Ki a faszom fogja ezt kifizetni ??? Remélem a kormány nem, van elég felújítandó út vidéken is. basszák meg.Vitézi is meg magyar petra ne a kormányprogramot próbálja megitélni mert ahhoz nem ért hanem a kibaszott útállapotokon intézkedjen gyorsban. Karogeri meg nagy, jól fejlett hereként ücsörög Budapest köztársaság tetején

Úthiba

#1502699 Koffein Előzmény: #1502695

Nincsenek várakozásaim :)

Nyomás alatt kell tartani mindkét oldalt, mert mindegyik az ember pofájába hazudik.

Úthiba

#1502696 TrendMan Előzmény: #1502689

Szerintem ez azért lehet, mert nagyon sok a csőtörés és ott mindenhol aszfaltozni szükséges.

Ráadásul váratlanul történik és komoly meló, nem csak egy kis zökkenó.

Úthiba

#1502695 Spade Előzmény: #1502693

Én csak neked akartam jót bele ne szakadj a nagy várakozásba

nem követem lézerjano munkásságát de őt állítólag már látták dolgozni míg karogerit csecsemő kora öta nem

Úthiba

#1502694 Spade Előzmény: #1502691

Tényleg miafasz van az állatkerttel ?? Jegesmedve már nincs ? elégedjünk meg egy nyugger barnamedvével medve-medve mondjákl. Lassan eljutunk oda h az összes emlősállat helyett a ketrecekben nyulat tartanak és ök reprezentálják majd az egész emlős szekciót meg lesz még bónusz patkány mert az sok van a budapest köztársaságban és ők ingyért lépnek fel

Úthiba

#1502693 Koffein Előzmény: #1502691

ajjj már, folyamatosan ez a negatív kampány :)

amúgy lézerjanó pajtiddal is harcba állok, akinek a hivatala hasonló választ adott...