19.400-tól fordulhatna.
Sziasztok, jó reggelt!
A SAP jó eredményt jelentett.
Ha korrekció lefelé fordul,(profit realizálás miatt) az hatással lehet a DAX-ra.
Jó reggelt, sziasztok!
Jó reggelt, sziasztok!
Sziasztok!
Köszönöm a chartokat! Nagy a volatilitás, lehet megvan az alj egyelőre.
Sziasztok!
Bocs! Rossz volt az info a DAX zárva tartásáról.
Feszegetjük a rés határait. Innen most már kellene emelkednie, mert, ha letöri a medvék fellélegezhetnek.
"Miután csütörtökön a német tőzsde zárva, ezért szerintem szándékosan hagyják bizonytalanságban holnap a befektetőket,"
Sziasztok!
Bontani kezdték a rést. Szerintem 19.050 környéke jó lenne zárás környékén, hogy maradjon a már említett bizonytalanság!
Pénteken viszont jó lenne elindulni 20.000 irányába.
augusztus elején beverték a tőzsdéket, szeptember elején is, én ezt várom október elején is...
Miután csütörtökön a német tőzsde zárva, ezért szerintem szándékosan hagyják bizonytalanságban holnap a befektetőket, Véleményem szerint pénteken dől majd el az irány. Az emelkedés pártján vagyok.
Amíg a 19 088-18 965 -os rést nem töltik be, addig folytatódhat majd az emelkedés. Ha betöltik a rést a medvék veszik kezükbe az irányítást.
Sziasztok!
Lement ugyan, ahová vártam az 5/iv hullámhoz, de én magasabb 5/iii hullámot vártam.
Még az is lehet, hogy még most is az 5/iii hullámban vagyunk és elérjük majd a magasabb szintet.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a remek chartokat, gondolatokat Lenthor!