minden a tervek szerint halad... áúúúúú :-/
minden a tervek szerint halad... áúúúúú :-/
Viktor simán megcsinálja!
Hajrá Magyarok!
nem elég, hogy a kormány mindent megtesz, hogy ismét 400 fölé varázsolja az ojrót, még ez a k háborusdi is rátesz egy lapáttal...
irány néccá, ha átviszi, akkor a tér megnyílik a 410nek...
"A változás: Semmi ok sincs a változtatásra, a piacok aggódnak és emelkednek, ami jó recept a közeljövőre nézve. A value részvényeink ezen belül is kiválóan teljesítenek, úgyhogy egyelőre csak örülünk. Az egyetlen elgondolkoztató dolog a forint ereje. Nagy carry-play van a világban, ami nagyon gyorsan és nagyot tud korrigálni, úgyhogy deviza kitettséget növelünk.
Ami változatlan: Részvényeken belül továbbra is az értékalapú befektetések vannak többségében a portfóliónkban a növekedési részvényekkel szemben. Az értékalapú befektetéseken belül vannak ciklikus papírok, de nagyobb arányban olcsónak gondolt defenzív papírok: pl. telekommunikációs és biztosítással foglalkozó cégek."
Az eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.
A nevezett urak tovább gyengélkednek.
Nemsokára kostolgathatja a négyszázat.
Három egymást utáló ember , két Miniszter egy MNB Elnök és a forint
Áááá, neeem.
'A forint ingatag, úgy hajlik, mint a nád'
'Matolcsy azt mondta, Nagy Márton az a....'
hmmmmm egy beszéd és már az ajtó közlében vannak a forró pénzek
keresd meg a fej vállakat a 330-as célárral....
ha 369 alá is betud nézni, s ott is marad, megnyílik a tér 360 irányába... mi folyik gyöngyösön??? :-/ hogy lesz így nécccá???
megrebbent egy pillangószárnya( esetleg kamatfolyosó) és szaladnak az ajtóhoz a "befektetők"
kamatcsökkentésre hírére dirr pattan is
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/20...
"a kamatfolyosó felső szélének jelentősebb szűkítéséről a monetáris tanács jövő heti ülésén döntés is születhet.
A 18 százalékos betéti ráta módosításának kérdése majd csak az ezt követő kamatdöntéseken kerülhet napirendre."
titkon kb ezt vizionáltam, hogy itt a vége, amikor reggel hallottam, hogy a millásban is erről beszélnek, meg tegnap este láttam, hogy a portfólió, telex is 370es szintet reklámozta instán...
szépen alakult, 400ról lepattant, 370ről is pattan-e és irány vissza 400?? vagy alámerül és irány 360? hmmm...