Regisztráció Elfelejtett jelszó

MIAMANO - mesterséges intelligencia a mindennapokban

AI, robotok stb

#1502834 Koffein

Aszondja az interjúalany már az első percben, hogy volt egy konferencián, aki azt mondta, hogy 3 milliárd robotot épít... és nem Musk, de ismerjük... vajon kicsoda az a személy, akinek van annyi pénze, hogy építeni tud ennyi robotot? hmmm

Egy szemcsi és mindent tudnak rólad

#1502833 matgab Előzmény: #1502807

Azért az innentől fogva csak egy lépés, hogy ilyen típusú programokkal mikor szerelnek fel köztéri kamerákat és máris aki akar, az mindent lát mindenkiről. És nemcsak hogy látja, hanem adatbázis formájában kezelni, használni is tudja ezeket az adatokat...

Az pedig egy elég orwelli világ lesz.

#1502823 Koffein Előzmény: #1502817

jaaa értem :)

nincs kizárva, van lehetőség benne, pl reptereken, határőröknek, rendőröknek, 007eseknek... :)

#1502817 Fornit Előzmény: #1502807

Úgy értettem ezzel a programmal. A srácokat meg behívják a szíájéhoz egy elbeszélgetésre a hazafias kötelezettségeikről, mielőtt cuki lecsaphatna rájuk:)

#1502808 TrendMan Előzmény: #1502806

Hát, ha belegondolok, hogy egy átlag középkorú magyarról mit lehet ezen az úton megtudni, akkor egyenlőre úgy látom, nagyobb a füstje, mint a lángja.

Nyilván adott esetben vissza lehet élni vele, nyilván, ha valaki a telefon megszállottja, akkor pórul járhat rendesen.

Egy okkal több, hogy az ember legyen csak analóg állampolgár és ne lógjon állandóan a telefonján és a neten.

Fenntartom a lehetőségét, hogy majd módosítanom kell a fenti eszmefuttatást.

#1502806 Fornit Előzmény: #1502803

Érdekes. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez a szemüveg már létezett, és a jelenlegi használói most mérgelődnek, hogy valaki szintén rájött az elkészítésére, és nyilvánosságra is hozta.

De ha eddig nem is, innentől nagyon sokan rá fognak feküdni, hogy ilyent birtokoljanak.

Mégtöbb gép, MI, kevesebb ember

#1502558 Koffein Előzmény: #1502557

Még vannak, minden bejövő és kimenő levelet iktatni kell :)

Pl egy MVM-nél több is van, meg gondolom nagyobb cégeknél, kisebbeknél recepciósokra van általában kiosztva..

Drónfejlesztők :P

Mégtöbb gép, MI, kevesebb ember

#1502557 TrendMan Előzmény: #1502556

Vannak még iratkezelők és iktatók?

Én még egyetlen eggyel sem találkoztam.

Azt hittem '89-ben meghalt az utolsó.

Na és mely szakmák fognak virágozni?

"Ha azt mondjuk, hogy a …

#1502127 Koffein

"Ha azt mondjuk, hogy a kripto liberális, akkor a mesterséges inteligencia kommunista." -Peter Thiel