Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

16.00.-kor U-21 EB és ol…

#153161 Scipio

16.00.-kor U-21 EB és olimpiai selejtező az olaszok ellen Győrben, a sport tv adja, az olasz keret brutális, pedig győzni kellene, mert a walesi vereséggel már így is bajban vagyunk...

Re: nincs cím

#152794 matgab Előzmény: #151683

ez az én szerencsém...

12.11.2009 22:25 Juan Martin Del Potro - Fernando Gonzalez (12) 1 1.47 Törölve

Tenisz: Del Potro hét mérkőzéslabdát hárítva nyert González ellen

Fernando González hét mérkőzéslabdát hagyott veszni Juan Martín del Potro ellen a párizsi mesterverseny utolsó nyolcaddöntőjében, végül a második szett elvesztése után sérülés miatt feladta a küzdelmet.

A szemét nyámnyila papucs Gonzales feladja, csak azért, hogy én ne nyerjek...

Lassan elúszik a bajnoki…

#150150 Csokigyáros

Lassan elúszik a bajnoki cím...:(((

pedig akkor az idei BL-szereplés sem ér sokat...

az lenne a cél, hogy folyamatosan ott tudjunk lenni...

különben visszamegyünk a posványba...

ja azt inkább itthon kap…

#149727 Csokigyáros

ja azt inkább itthon kapok...

nem. a pont ezúttal (is) az alapítónál... Fioban játszik Vargas, középpályás, s a fiam kedvence Olaszországban...

Re: látvány

#149639 Kissherceg Előzmény: #149458

:)) kiérdemeleted a decreceni szurkolók kis keresztjét :))

matgab Vargas Fio játékosra gondol sztm :)

#149458 Csokigyáros Előzmény: #149456

Ja elcseréltem egy Bernáth mezre.. :)

nem, de nem akartak kiengedni a rendőrök a debrecenieknek elkülönített térségből... mondván elcsípnek a Fio-szurkolók, így talpig Lokiba öltözve... megértették hogy nekem kell Vargas mez... de nem volt gond... sokat ittam és gyorsan szaladtam.. :)))

#149454 Csokigyáros Előzmény: #148967

No, megérkeztem...

Élmény volt...

San Siro teljesen tele... a Blue szektor közepén... még jó hogy vettem egy 3x2 méteres Milan zászlót... jó volt... bár ezek az olasz rigmusok...

Firenze... sok sör és grappa... jó hangulat... gólok... életem kockáztatásával sikerült szereznem a fiamnak egy Vargas mezt...

Azt gondolom, arra büszkék lehetünk, hogy gólokat rugunk a BL csoportkörében, eddig annyit rugtunk mint amennyivel a Porto biztos továbbjutó... és ezek nem saláta gólok voltak... a védelmünkre tök igaz amit Matgab írt... nem tudom, de közelről nézve olyan volt, mintha az alkohol nem is engem lassított volna le, hanem a védőket és a kapust... nagyon lekéstek, pedig nem volt gyors a játék.. erre én sem látok magyarázatot...

Majd teszek fel képeket a hétvégén... :)

HAJRÁ LOKI!!!

(kemény azért levezetni egybe azt az 1200 km-t... :))

és a buxot sem tudtátok lenntartani... :(((

#148967 matgab Előzmény: #148619

Ezek a korábbi beírásaim...Mivel ugyanezek a hibák ismétlődnek nemzetközi mérkőzésről mérkőzésre, el nem tudom képzelni, hogy miért vannak nálunk edzők, vagy miért nem lehet ezeket a teljesen triviális szituációkat begyakorolni.

Szép volt jó volt a Debrecen játéka, csak valahogy olyan érzésem volt, hogy ha a Fiorentinának 7-et kellett volna rúgnia ahhoz, hogy továbbjusson, akkor 8-at rúgtak volna.

07.31 Azt sem értem, hogy pl. a DVSC meccsen azt látom, hogy a védők soha nem állnak oda az ellenfél mellé, aztán csodálkoznak, ha be tudja adni, vagy lőni tud az ellenfél...Semmit nem kéne csinálni, csak már akkor odaállni az ember mellé, amikor még meg sem kapta a labdát. >EZ TEGNAP IS DETTÓ ÍGY VOLT, MEG " HETE IS EBBŐL KAPTUK A GÓLOKAT.

07.17-én Szóval a félidőben én nem tudom mit csinálnak a magyar csapatok általában, masszőrlányok kényeztetik őket az öltözőben, vagy mi, de az öltözőben úgy elszoktak fáradni (vagy lemerevedni) a magyar csapatok, hogy az döbbenet. Ezt amúgy a Debrecen meccsen és észre lehetett venni, ha nem találták volna azt a gólt a 2. félidőben , akkor a svédek bedarálták volna őket-sztem (bár a svédeken látható volt, hogy ezzel a klímával nem tudnak mit kezdeni, mert amint kijöttek melegíteni, már úgy le voltak izzadva, mint én a Külkerpark szaunájában 15 perc extra után...)

>> EZ IS DETTÓ ÍGY VOLT!

És azt sem tudom eldönteni, hogy melyik van előbb a magyar csapatoknál: Vajon azért passzolnak pontatlanul (érdekes volt megfigyelni, hogy a hátul passzolgató védők-akik elvileg a legkevesebbet futnak, ergo legkevésbé fáradtak- azok is pontatlanul passzolnak egymáshoz, vagy inkább egymás mellé, miközben a támadó nincs is a közelükben, tehát nem voltak nyomás alatt) mert fáradtak és nem tudnak koncentrálni (már), vagy azért fáradtak mert pontatlanul passzolgatnak és ezért feleslegesen szakítják meg egymást az egymásnak szánt passzokkal, illetve az elvesztett labdák után mindig dupla annyit kell rohanni...

Valszeg , ez olyan egymást erősítő folyamat, azaz az első néhány rossz passz után annyira elfáradnak, hogy utána már egyre nagyobb %-ban rontjá el a passzokat és ezért még jobban elfáradnak...

Csak azt nem tudom, hogy ha valaki nem tud egy egyeneset laposan rúgni 5 méterre a másikhoz, akkor hogy kerül a magyar bajnokság élvonalába (de ez már egy nagyon bő téma lenne...).

Aztán a szünet után, amikor már amúgy is el van készülve a csapat az erejével és le van meredve a szünet általi sokktól, akkor persze igen gyakran kapunk olyan tipikus magyar gólokat, hogy a védőnk hátbarúgja labdával a középpályást, akiről odapattan a labda két védő közé, akik egymásnak rohannak, majd a kettőjük között kiugró csatár az épp elcsúszó kapus mellett bepasszolja a labdát, vagy pl. a kapus indításból egyből az ellenfél középpályásának rúgja a lasztit, aki egy rossz beívelést elnéző védő sarkáról a másik védő elé kerülő labdát nem találja el- lyukat rúg - és a laszti becsorog a kapunkba...

Nos ezek a tipikus magyar kapott gólok. Technikai hibák vegyesen koncentrációs hibákkal és a fizikai erőnlét hiányával...

Re: nincs cím

#148612 Balázs István Előzmény: #148608

Azért csak kidomborodik a tudáskülönbség, de örvendetes, hogy nyílt játékot vállalt a Loki.

Nem bunkerfoci, ez a szép, veszíteni meg lehet, sőt, szerintem csak így szabad.