Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Karácsony ingatag? Kezében egy lapát?

#1500631 TrendMan Előzmény: #1500622

Ezt a problémát azért nem értem, mert a szavazólapokat valakik hitelesítették a szavazás előtt.

Ha meg így van és a törvény által kijelölt szerv hitelesítette őket, akkor nincs helye panasznak.

Ha meg lenne újraszámlálás, akkor ezeket hogy vennék tekintetbe?

Minden egyes szavazólap a 22.000-ből egyet érne Vitézynek?

Hogyan lehetne ezt a gordiuszi-csomót egyáltalán keresztülvágni?

Karácsony ingatag? Kezében egy lapát?

#1500622 TrendMan Előzmény: #1500618

Érdekes érvelés:

https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasz...

" ... ahol rendesen ki volt húzva Szentkirályi Alexandra neve, ott nagyon alacsony volt az érvénytelen szavazatok aránya, ahol pedig nem, ott nőtt vagy kiugróan magas volt. Volt, ahol csak nyomdahibának tűnt Szentkirályi Alexandra kihúzása a szavazólapról. "

???

doktort,doktort!

#1500613 Ddavid Előzmény: #1500598

Politikától függetlenül, a város elég rossz irányba ment. Graffitik sok helyen, kosz, szemét régen azért ütősebb élmény volt bent lakni. Az a durva, hogy az emberek beletörődnek ebbe és a háttérben meg megy a tipikus politikai elit felállás. Hasznot húznak a hatalmunkból az embereknek meg jó úgy ha csak kicsit rossz, de nagyon nem jó. Ezek a beépítési mutatók is cska tönkreteszik a környékeket és kb. nincs városfejlesztési koncepció (parkok, szolgáltatások, közlekedés..).
Kicsit elszomorít, hogy az utcán lévő kilósról azt kell találgatni, hogy azt egy nagyobb kutya tette oda vagy egy ember :\

doktort,doktort!

#1500598 prfecó Előzmény: #1500586

hülyékkel tényleg nem lehet mit kezdeni. Ezért én is nyugodtan élek normális kerületben , és végre egy nem korrupt , nem lepukkant politikus lesz a Polgármester Néha marihuant szivogat , de 4 éven önkormányzati képviselőként vizsgálta , kiderítettel a XII kerületi önkormányzat korrupciós stációit és tudja hol kell elvágni a fideszes pénzcsapokat Ezért maradt Baranyi Krisztina is minden Fidesz, DK -Mszp hiszti ellenére is(nem korrupt)

doktort,doktort!

#1500590 Fornit Előzmény: #1500568

Nídermülleren én is meglepődtem eléggé.

Karigerin inkább még az előző főpógármester választáson. Nem tudom ki ellen nyert, de engem eléggé meglepett.

doktort,doktort!

#1500586 Spade Előzmény: #1500579

Hülyékkel nem lehet mit kezdeni.

Én asztat mondom h basszák meg amit főztek, ha az kutyaszar homi húgy, hányás vagy fos akkor azt. Én szerencsére normális kerületben lakom, ez most a minimalista felfogás de ez van, ennek is lehet örülni

doktort,doktort!

#1500579 Koffein Előzmény: #1500568

Mert ez a demokrácia földje, amíg bástyáik állnak, mindenki nyugodt.. :)

Csak mosolyogni tudok az olyan embereken, akik komolyan leírják a közösségi médiában, hogy testi fájdalmuk van, mert a vitézy vezet a választáson (már nem, de amikor még vezetett)... másik meg leírja, hogy ha karigeri elesik, akkor a szabadság szigetének annyi...

Mi a szabadság szigete? dolgozik, tele a busz, metró, megszüntetnek járatokat, egysávosítás, dugó, büdös levegő, szaros, hugyos a járda... ha így nézzük, akkor tényleg ez a liberalizmus csúcspontja, hogy oda szarsz, hugyozol, ahova akarsz és a kutya se szól érte...

ugatják a politikát a XII. kerületben

#1500578 TrendMan Előzmény: #1500576

"Ez alapján kijelenthető, hogy az érvénytelen szavazatok száma is aránya látványosan megugrott az idei főpolgármester-választáson. Ez összefüggésben lehet azzal, hogy az időközben a legnagyobb ellenzéki erővé váló Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter pár nappal ezelőtt elárulta, hogy - miután jelöltet nem állítottak a főpolgármesteri versenyben - senkit sem támogat a főpolgármesteri szavazáson és érvénytelenül fog szavazni."

https://www.portfolio.hu/percrol-percre/690999/sok...

ugatják a politikát a XII. kerületben

#1500576 matgab Előzmény: #1500561

Végülis nem jött be Vitézinek ez a Szandika lemondás a javára.

El tudom képzelni, hogy végülis kevesebben szavaztak Vitézire, mint amennyien szavaztak volna rá, ha nincs visszalépés. Ez a sok érvénytelen szavazat az pont azt jelenti számomra, hogy bár szavaztam volna , Vitézire, de utálom annyira a Fideszt, hogy ne szavazzak arra akit a Fidesz támogat.

Na szóval úgy értettem, …

#1500571 TrendMan Előzmény: #1500554

Na szóval úgy értettem, hogy a női szavazók szeretnek olyan, nagy lakli emberekre szavazni, semmint elvont tudományos politikákra, egy szakértőre, aki termete alapján látszik, hogy egy kis mitugrász.

Itt szerintem Vitézi nyert:

doktort,doktort!

#1500568 Spade Előzmény: #1500552

Én bp-i ereredményeken csak pislogok mint hal a szatyorban.Nem értem h nidimüllert,baranyit,pikot a (nem) teljesítményük után újraválasztották

doktort,doktort!

#1500555 TrendMan Előzmény: #1500552

Itt Budapesten ez amolyan hagyomány, hogy sok ember időnként találkozik a tb-fogorvosával is.

Javaslom, hogy csiszoltasd le a fogaidat, a (magán) fogorvosom azt mondta, hogy akinek jók a fogai, az mind lecsiszoltatja.

doktort,doktort!

#1500552 Spade Előzmény: #1500544

Lehet h fasz vok de nekem még soha nem jutott eszembe fogorvoshoz tb-re menni. Sőt a fogászatot is eddig eü sikerágazatnak tartottam.Úgyláccik ooooobán ezt is tönkrebaszta és az eü nyilvánvalóan romokban áll. Amúgy nem is értem miről beszéltek. Mondjuk jó fogaim vannak.

doktort,doktort!

#1500550 TrendMan Előzmény: #1500548

Ez a keret dolog létezik szerintem körzeti orvosnál is, de inkább a naptári év vége felé lehet érzékelni, hogy nem akaródzik neki, ez meg január második felében történt.

Nyilván magán fogorvosnak lennie kell a komolyabb beavatkozásokhoz, azt nem lehet tb-re bízni.

Én még emlékszem az átkosban az első mh-en még céges fogorvos is volt.