Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Visszalépett

#1500531 Koffein Előzmény: #1500527

én szakmaiságra fogok szavazni, ki kell próbálni, ha megszavazzák és nem jön be, akkor legalább tudjuk mi újság van... ha meg karigeri nyer, akkor tudjuk, hogy milyen úton haladunk tovább...

meg tök mindegy, hogy ellenzék nyer, vagy kormányközeli, nézd meg 14kert, ellenzéki politikus ner vállalkozót nyom át az önkormányzat torkán, 11ker ugyanez...

Visszalépett

#1500528 Spade Előzmény: #1500513

Azért az visszaüthet a fideszre, ha karogeri veszít, Mert így a baloldal elveszítheti az egyetlen sikerfaktorát (aranytojást topjó tyúkját) éhesebbek,dühösebbek lesznek. a fidesz pedig elveszti az állandó hivatkozási alapját h mennyire bűnrossz vezetők a baloldaliak. Elég volt csak rámutatni karogerire és a vidékiek hanyat-homlok menekültek a baloldaltól. Így ha a baloldal elveszti a főpolgi posztot több kerületi polgmesti poszttal együtt az egy fajta túlnyerés lehet a fidesznek ami 26 előtt nem feltétlenül jó jel.neki.

Visszalépett

#1500527 TrendMan Előzmény: #1500524

Érdekes, mert Vitézy-re akartam szavazni, de ezzel a visszalépéssel olyan lett, mintha Orbánra szavaznék.

Visszalépett

#1500520 TrendMan Előzmény: #1500514

Az biztos, hogy kevesebben mennek el szavazni, mint ha rossz idő lenne.

Kérdés, hogy kinek segít ez, kinek a szavazói eltökéltebbek.

Visszalépett

#1500514 TrendMan Előzmény: #1500507

Mielőtt visszalépett nem is láttam, hogy van neki egy nagy bibircsók vagy anyajegy a bal orcáján.

Visszalépett

#1500513 Spade Előzmény: #1500509

Nem tudni mi van a háttérben, de Vitézy nagy részben saját magának köszönheti a felfutást. Hiszen a vitán felmosta karogerivel a padlót.Most ugye megindult a nagy karogeri kampány h Vitézy a fidesz embere az egész csak csel volt. A híresen ostoba zsupér azt állítja h Vitézynek egyenesen ártott a visszalépés, pedig az adatokból látszik h vitézynek a visszalépés nélkül semmi esélye nem lenne.Erre a vádra Vitézynek sztem elég annyit mondani h ő mindenkinek megköszöni aki rászavaz akár fidesz szavazó akár karógeri utáló akár lmp hívó vagy csak egyszerűen Budapest szerető. Ugyanakkor az is lehetséges h karogerivel szemben átszakad a gát es sokan szavaznak majd Vitézyre akik szerint karogerit úgyse lehet megverni.És lehet az is h marad a pár százalékos Vitézy előny amit a közvéleménykutatás előre jelzett. Akármi lehet.

Visszalépett

#1500509 matgab Előzmény: #1500507

Valószínűleg ez megint egy zseniális politikai Fidesz akció volt.

Gyakorlatilag Vitézy függetlenként indult, sőt pusmogtatták azt, hogy ő majd Magyar Péter embere lesz. Ezért sok olyan ember, aki amúgy Fidesz jelöltre nem szavazott volna, de Karigerit utálja- vagy egyszerűen Vitézyt hitelesnek tartja eldöntötte, hogy Vitézyre fog szavazni.

Az utolsó pillanatban kiszálltították Szandrát a vonatról, a Vitézyre szavazók egy része talán nem is hall róla, hogy Szandi visszalépett és nyugodtan behúzza az X-et Dávidra.

De ha Vitézy Fidesz jelöltként indult volna, akkor nagyon sok ember nem szavazott volna rá. Az egy más kérdés, hogy ezek az emberek így, hogy a Fidesz nem hivatalosan , de befarolt Vitézy mögé, azok elmennek -e szavazni...

De Vitézy kampánya eleve nem Fidesz ellenes volt, tehát bőven el tudom képzelni, hogy ez egy teljesen tudatos döntés volt a Fidesztől az elejétől fogva- Szandit nem is expozálták a nyilvánosságnak annyira, max kiplakátolták vele a várost- mégiscsak egy szép nő alapon...

Visszalépett

#1500507 Koffein Előzmény: #1500506

így is ő lesz a bűnbak, hogyha nyer vitézy, a város 80%a közellenségnek kiálltja ki, mert elbukott a gerike.. :)))

Visszalépett

#1500506 Spade Előzmény: #1500505

Ha Szandra nem lépett volna vissza a közvéleménykutatás után őt vádolhatnák h karogerit ő segítette hatalomra. Politikailag ezt kellett tennie sztem és valszeg a listán ez hoz majd néhány plusz szavazatot neki. Most már Vitézyn a sor, ez élete lehetősége

Remélem hétfőn már nagy fiesta lesz, a zemberek kirángatják a geri karókat az utakról és azzal kergetik haza a nyírségbe karogerit

Ryan Reynolds jelenti

#1500461 KawaBazsy Előzmény: #1500440

Jah, kurvára élvezem. :-) Voltam a The Terminal List előzmény sorijában is, a metróban forgattuk (az alap sori kva jó, nézzétek), a főszereplő, Taylor Kitsch majdnem az ülembe ült, amikor elflangált előttem. :-) A Hősök terén is ott volt Ryan Reynolds, de őt nem láttam, mer a nagy rakétahordozó makettjában ült.

Ryan Reynolds jelenti

#1500419 KawaBazsy Előzmény: #1500413

Jó móka volt a 7végi forgatás a Hősök terén, 1300 statiszta volt jelen. Jómagam orosz újságíróként. :-)