Ez egy fos... imádom, amikor az egyik brokicég bekebelez egy másikat, akkor visszalépünk az időbe vagy 10 évet...
Ez egy fos... imádom, amikor az egyik brokicég bekebelez egy másikat, akkor visszalépünk az időbe vagy 10 évet...
Számlakivonatokat és adóigazolásokat ne felejtsétek el letölteni...
Hát nem örülök ennek. Mert megint , mint a randomnál új felületre kerül az egész és az összes régi kimutatás a tranzakciókról el fog veszni, ha épp nem menti le az ember, vagy ha éppen egy korábbi már lezárt TBSZ számla tranzakcióira lenne szükségem, azt borzasztó macerás lesz kérni.
Másrészt a 0,24-0,35-ös díj, az nekem inkább emelés lesz, semmint csökkenés, mert a régi equitas-os kondición vagyok egyelőre.
"..a minimumdíjak pedig 7 és 11 euró között lesznek."
https://www.portfolio.hu/uzlet/20231018/valtozas-j...
"..a megbízási díjak a forgalomtól függően 0,34-0,24 százalék közé esnek majd, a minimumdíjak pedig 7 és 11 euró között lesznek.
....
A belga KBC Bank NV a cseh Patria Finance 100 százalékos tulajdonosa
közvetlen és közvetett módon, a KBC Serurities NV-n keresztül. A cseh
Patria 2018-ban jelent meg a BÉT-en szolgáltatóként, elsősorban az
intézményi szegmensben vannak jelen Magyarországon"
a Patria+KBC így feljön a 4ik helyre, de így is dupla annyi lenne a Concorde forgalma, mint a KBC-Patria duóé...
Nem adták el, ugyanúgy kbc családon belül marad, ha jól értelmezem... nevet vált, átmigrálják az adatainkat a másik rendszerbe, lesz pár back officeos pozi, ami megszűnik, de kh alatt fog tovább menni...
remélem a költségek maradnak, vagy kevesebb lesz és több termék lesz, pl könnyebben lehet shortolni stb...
Az egész brókerpiac jelentősen csökkent. Ráadásul mivel a kisbüfik kedvencei tavaly július óta feleződtek- tizedelődtek, ezért azt gondolom, hogy a Random befektetői kör nagy részénél a csökkenés jelentősebb volt, mint a többi főleg intézményi befektetőnél.
És míg az Erste %-a gyakorlatilag 25%-ról (random+Erste) lecsökkent 22%-ra, addig a KBC azért 3-ról 4,5%-ra nőtt, tehát részesedését 50%-kal tudta növelni.
Kb. a Randomosok harmada maradhatott az Ersténél (igaz forgalomban szerintem max 10%), de nagy részük ment a KBC-hez és a többi inkább nemzetközi szolgáltatóhoz (Interactive bróker stb stb)
A kbc nagyon nem jött fel az RC megszűnésével... számítottam volna kb 10% körüli piaci részesedésre...
https://www.portfolio.hu/befektetes/20230301/itt-a...
kíváncsiságból előkerestem 22 júliusit, augusztus már csalóka, hisz akkor már ment a menekülés az RC-ből...
A visonka story kb.4 éve volt,
a törölt papírok miatt sokan nem tudják megszüntetni a számlájukat.
A keg részvényben is kb.2200 kisrészvényes lehet.
visonka bazki, azt már el is felejtettem :)
én már most eldöntöttem, hogy egy pár részvényt átviszek az rc-s számlámra... annyival többet nem nyújtanak, amennyivel megemelik a költségeket. az ügyfélszolgálat sem üti meg azt a mércét, amit az ember elvárna ekkora díjazásnál. mindezt teszik úgy, hogy bármikor jöhet a robin hood, revolut már rárúgta az ajtót a bankokra, mostmár részvényekkel is elkezdtek kacérkodni... idő kérdés s csak amúgy fogják elszippantani az ügyfeleket... erre meg az a válasszuk, hogy árat emelnek... mindenesetre érdekes koncepció :)
210 forint lesz a buxhati kötési díja,
Értékpapírtranszfer fajtánként 10000 ft.
.
Extra havi számlavezetési díj is szép, minimum 5000 Ft .
(Hány embernek van törölt visonka meg keg stb. részvénye )
azért számlavezetési díjnak évi 60e forintot levonni, ha az embernek van egy kicsit nagyobb összege náluk az combos.
Ha elkezdik levonni, akkor átteszem az egészet a randomhoz.
most olvasom, hogy elgurult a gyógyszer https://www.kbcequitas.hu/hirek/a-webbroker-mostan...
megbízásonként retina, ujjlenyomat meg vérvizsgálatot nem szeretnének bevezetni?