Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MIAMANO - mesterséges intelligencia a mindennapokban

"META A vállalat blogbej…

#1495444 Fornit

"META A vállalat blogbejegyzésében azt írta, hogy a SeamlessM4T modellje közel 100 nyelven képes támogatni a szöveg és a beszéd közötti fordítást, valamint 35 nyelv teljes beszédből beszédbe történő fordítását, olyan technológiákat egyesítve, amelyek korábban csak különálló modellekben voltak elérhetőek. Mark Zuckerberg vezérigazgató elmondta, hogy ilyen eszközöket képzel el a világ minden tájáról származó felhasználók közötti interakciók megkönnyítésére a metaverzumban."

.....és a használatukkal a kommunikációd adat lesz a facebook-nál.


életre kellt a skynet

#1494990 Spade Előzmény: #1494989

Stephen King szijá ügynök.......ha azt hinnéd h magától irta a könyveket, csak szólok

az online kannibalizmus a saját farkába harap

#1494810 TrendMan Előzmény: #1494792

https://index.hu/techtud/2023/07/22/mesterseges-in...

Total érdekes ez a jelenség:

"A teljesítmény hanyatlása mögött azonban nem csak gazdasági okok állhatnak, közrejátszhat az „AI-kannibalizmusnak” nevezett jelenség is. A ChatGPT és a Google Bard modellje is online adatokat tölt le a válaszadáshoz, miközben ömlenek az internetre a mesterséges intelligenciával generált szövegek. Az Amazon magánkönyvkiadós felületén keresztül tömegesen töltődnek fel a gép által írt könyvek.

A kannibalizmus ebben az esetben azt jelenti, hogy a gép nem tud különbséget tenni az ember vagy a maga által generált szöveg között, ezért egyre inkább a saját maga által generált szövegekből tanul, ami mérgező, és végső soron a használhatóság csökkenésével, vagyis butulással jár."

Sőt!

https://index.hu/techtud/2023/03/24/chatbot-mester...

A MI-k nem eszik olyan forrón a szamócát

#1493981 TrendMan

https://index.hu/tech/godmode/2023/06/09/dragon-ag...

"A Dragon Age veterán alkotója szerint a legnagyobb probléma egy, a mesterséges intelligenciára támaszkodó módszerrel az, hogy csak látszólag képes az MI tartalmat készíteni. Nem küldetéseket talál ki és ír meg, csak valami olyasmit, ami hasonlít egy küldetésre, és rettenetesen basic feladatot ad a játékosnak, például, hogy gyűjtsön össze 20 darab szamócát, és vigye oda valamelyik NPC-nek."