Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Lesz itt hadd-el-hadd, mégsem jön az ázsiai had:

#1496158 Koffein Előzmény: #1496157

Érik a bérlet emelés meg egy újabb jegyáramelés, hogy bért tudjanak emelni... nyáron voltam háznézőbe, oszt az eladó egy buszsofőr volt, aki németo-ba vándorolt 5ször nagyobb bérért. Igazat nem tom, ingatlanos mondta, hogy ezt ezé adják relatíve akciósan, anyuka meg könnyezett a sarokba és bólogatott, hogy a gyerek kis családja 1000km-re, nem tudja mi lesz karácsonykor, meg születésnapokkor... nagyon nehéz nekik az ünnepek, de a tudat, hogy most már jobb nekik az valamit kompenzál... a mama elmondása szerint nem dolgozik az asszony, 2gyerek iskolában, és még félre tudnak tenni..

A héten láttam közel 800e ft-ot ajánlanak bruttóba, ami bő fél milla feletti fizunak felel meg, és így sincs buszsofőr belföldről...

Lesz itt hadd-el-hadd, jön az ázsiai had:

#1496148 prfecó Előzmény: #1496131

Arriva- busz német tulajdonú cég Németországban még nem foglalkoztatt ázsiai sofőröket. Viszont magyar sofőröket bőven alkalmaznak.

felújítják a feújított épületet úgy, hogy nem is használták vaze?!

#1495956 TrendMan

Ezt nem értem: A Rácz fürdőt felújítják, pedig emlékeim szerint átadás után nagyon rövid ideig üzemelt csak és soha nem állt a nagyközönség rendelkezésére.

Akkor most honnan jön ez a felújítási igény?

https://infostart.hu/belfold/2023/09/27/fontos-don...

Privátklub Budapesten

#1495698 Koffein Előzmény: #1495676

Piaci rés :)) elolvastam a cikket és megjelent a rich love reklámja, nézem mi a tosz? gazdagoknak társkereső platform.. eszem faszom megáll... XD

Privátklub Budapesten

#1495672 matgab Előzmény: #1495660

Van igény ilyen klubra, nehogy már megint valakinek Borkaizni kelljen... A csajoknak meg lehet mondani, hogy figyi felviszlek az exkluzív klubba

Marad minden a házban, telefonokat gondolom le kell adni, de a kamerák vesznek, ha épp szükség lesz a felvételre egyszer...