Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
ha nem tévedek okt11én befejezték a részvény visszavásárlást..
érdekes, hogy jún.17-től aug.30-ig lassacskán zsákolták, ez idő alatt 1,2 milliárdért kalapoztak össze, majd okt.1től a fennmaradó 800miskát 9 nap alatt lőtték el... nem húzták, vonták, dirr durr, nagykanállal ment a bendőbe...
"..a KONZUM PE Magántőkealap tőzsdén kívüli ügylet keretében 88.303.040 darab OPUS törzsrészvényt adott el 2024. év 08. hónap 29. napján, ezáltal az Alap Társaságban fennálló közvetlen szavazati jogának aránya 21,81%-ról 9,17%-ra csökkent.. "
Hopp megugorja a 430-at április 24-ig? ehhez április 2-ai kgy előterjesztések adhatnak muníciót, jobbik esetben, rosszabb esetben fene tudja ki miként gondolja...
"Az Aukció keretében a Társaság 1.999.991.368,- forint értékben fogadott el eladási ajánlatokat. A
Társaság 4 560 984 darab OPUS törzsrészvény (ISIN azonosító: HU0000110226) visszavásárlására kötött
ügyleteket 438,5 forint / darab átlagáron. Az Aukció keretében elfogadott legmagasabb árszint
részvényenként 450 forint volt."
Így kb 6-9% közti nyerőt lehetett bezsebelni, attól függ, ki mennyiért adta...
Kíváncsi vagyok, hogy erre ráspekiznek-e? Ha ráspekiznek, simán meglehet 10-20% mindössze 1 hónap alatt...
"A részvényenkénti vásárlási ár nem haladhatja meg a 2022. évi konszolidált éves beszámoló alapján számított egy részvényre jutó saját tőke értékét, azaz a 489,- forintot."
aszondja Petyánk, "... A
világ 15 legnagyobb közlekedési infrastruktúrával foglalkozó
vállalatának egyike, a Gülermak csoport és Közép-Európa most már
legsikeresebb vasútépítő vállalata, a V-Híd ma szövetségre lépnek
egymással.
Ez megteremti a lehetőséget arra, hogy a két vállalat közösen vegyen részt nagy vasútépítési munkálatokban, hiszen kettejük közös kapacitása a legnagyobb európai projektek végrehajtására is alkalmassá teszi őket.
Hosszú
ideig csak külföldi vállalatok vitték a prímet a magyarországi
vasútépítési piacon, de most végre elérkezett az a helyzet, hogy van egy
nemzeti bajnokunk, a V-Híd, amely külföldön is nagy nemzetközi
projekteket vihet sikerre... "
itt egy probléma van, nem opusba van a v-híd, így ha sikereket érnek el, akkor a főételből nem sok marad az opiban ülöknek...
a behúzott szintek tickre teljesültek...vagy áthúzták és szint ugrás lett a vége, vagy megállt egy kis időre, megpihent, vagy mint most elindult a korrekció... meglátjuk mi sűl ki belőle... :))
Már vagy 4-5éve azt csiripelik, hogy halálos beteg, de milyen jó erőben van, még Andikát is meghajóztatja... csak kialvatlan a nemzet gázszerelőjének a pofikája... habár valahol érthető, ekkora emelkedést levezényelni, nem kis feladat... tudás kell ide, meg matematika, meg sok sok bátorokság... XD
nem tudom hogy e miatt szárnyal-e, de ha lepattannak ide is zsíros falatkák, akkor a szerelő bendője tovább nő, s pár éven belül lecserélheti a ladikját...
Emberünk szerintem szívbeteg, vagy valami hasonlóan komoly egészségügyi problémával küzd. Szarul néz ki, nem lehet benne sok hátra, ezt szimatolhatta meg Andrea is, még időben hozzá ment feleségül.