Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

FB-ról vettem

#1493254 matgab Előzmény: #1493250

A nők manapság alapvetően szinte csak maguknál jobb anyagi körülmények között lévő pasit választanak. (Biztos van kivétel, de amit én látok kapcsolatok azoknak a 95%-a az ilyen). És a csajok közül , aki nem talál ilyet, azok meg inkább szingliséget választják semmint a bizonytalan anyagiakkal rendelkező partnert (vagy nem is bizonytalan, de kevésbé tehetős, mint a nő).

És az is biztos, hogy a házasságok/tartós kapcsolatok során a férfiak anyagi hozzájárulása a család boldogulásához kb. 100%- 70% között van.

Emellett a csajok ha szülnek, akkor már nemcsak a feleséget kell eltartani (annak csökkentett fizetésével együtt), hanem a gyerekeket is, meg rossz esetben a szülőket is.

Érdekes közgazdasági tanulmány lenne , ha egyszer megnézni valaki, hogy milyen mennyiségű jövedelemtranszfer megy a nőkhöz a férfiaktól globálisan...

Ezért is kva felháborító az, hogy a nőknek egyenlő fizetést akarnak kiharcolni, mert így is hatalmas jövedelem áramlák át a férfiaktól a nők felé.

Másrészt aki ebben a totálisan lerövidülő párkapcsolati időhorizontok mellett úgy megy bele a házasságba, hogy nincs házassági szerződése a vagyonmegosztásról, az meg is érdemli, hogy elvegyék a pénzét, mert az hülye.

Ha gyerek lesz, akkor úgyis b@szhatja már a szerződését, mert a gyerek az legtöbbször életbiztosítás is az elvált nőknek. Asszonytartás, vagy az exférjet akár ki is teszik saját lakásából is. Arról meg nem beszélve, hogy egy apának milyen elképesztően korlátozzák a gyerekhez való jogait a nőkhöz képest egy válóper esetén. Egy barátom felesége fogta és "elrabolta" a gyerekeket és nem engedi, hogy találkozzon az apa azokkal a gyerekekkel akik megőrülnek érte, úgy szeretik (nyilván ez a bosszú a férj ellen- aki amúgy nem követett el semmit a családja ellen).

És az hogy az anya így elrabolta a gyerekeket, az minden hatóság részére rendben van. Most kapott két hetente látogatási jogot, de azt is csak egy kijelölt gyámhatóság (vagy hogy hívják őket) felügyelete alatt és 2 órát lehet velük 300 km-re az otthonától reggel 9-től 11-ig! (nincs kocsija tehát irány a vonat reggel 5-kor)

Így járt már másik haverom is amúgy. Bármit próbálnak tenni /eljárni az apukák még azt is bizonyítaniuk kell, hogy ők az apák. Az anyák azok meg kész tények, bármit megcsinálhatnak. Bármivel megvádolhatják a férfiakat (hogy verték vagy abuzálták a gyereket /családot, vagy kihívják a rendőrséget) és neked kell bizonyítani, hogy mit nem tettél... Botrány!

Szóval ez a vicc alul, nem annyira vicc.

FB-ról vettem

#1493250 Koffein Előzmény: #1493248

Ott hibádzik a sztori, hogy Robert De Niro összesen nem volt házas 50 évig, még 20ig sem, ha a 2házasságát egybe számoljuk :)

Amúgy tudja miről beszél, mert a második felesége tényleg kiforgatta a vagyonából, ezért is fogad el minden fos szerepet, hogy kitudja fizetni az exfeleséget.. :))

FB-ról vettem

#1493248 TrendMan

...50 év házasság után egyszer úgy esett, hogy figyelmesen ránéztem a feleségemre, és azt mondtam neki: 50 évvel ezelőtt volt egy kis lakásunk, egy régi autónk, a kanapén aludtunk, régi fekete-fehér tévét néztünk, de minden este egy ágyban feküdtem egy gyönyörű 19 éves lánnyal. Most van egy hatalmas, drága házam, sok drága autóm, egy hatalmas ágyam egy luxus hálószobában, egy nagy képátmérős tévém, de egy 69 éves nővel alszom egy ágyban. Kezdek kételkedni a házasságomban.

A feleségem nagyon okos nő. Nem sértődött meg, és nem szidalmazott. Csak kifordította a helyzetet. Azt javasolta, hogy keressek egy 19 éves lányt, és ő személyesen gondoskodik arról, hogy újra egy kis lakásban éljek, egy kis kanapén aludjak és fekete-fehér tévét nézzek.

Hát nem csodálatosak ezek a nők? Tényleg tudják, hogyan oldják meg a férjeik minden problémáját!

/Robert De Niro/

Alyssa Milano

#1493197 Koffein

milyen cuki kislány volt anno... most meg állatokkal szexelne... XD

Kép

Támadnak a szürke szexfarkasok és a vörös rókatündérek! Eszem a szívét!

#1493074 TrendMan Előzmény: #1493062

Megmaradt otthon a nagyi szekrényében és valahol fel akarták használni.

A kutya ugye nem tud tiltakozni, majd ugat egy kicsit.

Támadnak a szürke szexfarkasok és a vörös rókatündérek! Eszem a szívét!

#1493062 Fornit Előzmény: #1493045

Már csak az érdekel, a kutyára miért is adtak szoknyát...

korlátozzák a transz nők versenyzését

#1492386 matgab Előzmény: #1492321

A nők úgyis mindig az egyenjogúságukért harcolnak. Na tessék, részben megkapták itt. Aztán most meg ezen nyervognak?

korlátozzák a transz nők versenyzését

#1492322 TrendMan Előzmény: #1492321

Na igen, a józan paraszti ész sem trendi mostanában.

Szerintem egyébként hamarosan kell majd egy külön szakág nekik és majd jól ellesznek magukban.

korlátozzák a transz nők versenyzését

#1492321 Koffein

végre helyére kerülnek a dolgok...

https://telex.hu/sport/2023/03/23/korlatozza-a-tra...


azért vicces a cnn, ezt írják :)

„Jelenleg nincs olyan közvetlen vagy következetes kutatás, amely arra utalna, hogy a transznemű női (vagy férfi) személyek sportolói előnyben lennének az átmenet bármely szakaszában (pl. nemi hormonok, nemet megerősítő műtét), ezért a transznemű személyekre korlátozásokat bevezető versenysport-politikákat át kell gondolni és esetlegesen felül kell vizsgálni.”

mindeközben a realitás:

KépKép