ha zsidót védenek, vagy dicsérnek, akkor nem tilt le. Tehát nem arra tilt, önmagában, hogy zsidó, vagy német, vagy palesztín
ha zsidót védenek, vagy dicsérnek, akkor nem tilt le. Tehát nem arra tilt, önmagában, hogy zsidó, vagy német, vagy palesztín
Gondolom a "zsidó" kulcsszó miatt... írd twitteren, ott a Maszkos gyerek még nem tiltogat ennyiért :)
Sajna a magyar meg nem tiltott szó, minket lehet gyalázni... majd amikor a cia+fbi odaszól, hogy a magyar védett faj, akkor őket is elkezdik tiltogatni... gondolom olvastad musk átvétele után, hogy milyen direktívákat talált a twitternél... azokat fb is megkapta és használ azóta is...
Azért a Facebook is kemény.
Az, hogy napi szinten látom, hogy a románok azt kommentálják, hogy a magyarok ázsiai barlanglakók, meg nincs is nyelvünk ,meg ilyenek - a szlovákok meg szintén hasonló stílusban beszélnek a magyarságról meg hogy primitív nép és ki kéne toloncolni a magyarokat Európából, az mehet.
De ha beírom, hogy milyen érdekes, hogy amint egy zsidó vezetője lett Ukrajnának, akkor háborúba és romlásba vitte az országot, meg nem véletlen lehet, hogy 3000 év óta mindenki mindenhol üldözi őket , vagy ahol ott hatalomra jutnak ott az ország válságba kerül - arról egyből kapok egy értesítést, hogy megsértettem a közösségi elveket és letiltották a hozzászólásom...
Az is Metához, azaz a facebookhoz tartozik, mint ahogy az insta is :)
Nekem most dobta fel Instánál, ingyenest választottam. Eddig is tudtuk, hogy nincs ingyen, az adatainkkal fizetünk... ha fizetsz, "elvileg" nem tárolnak adatot, és nem is kapsz reklámokat, ha a nem fizetős lehetőséget választod, akkor ugyanúgy gyűjtik az adatokat, és eladják, ahogy eddig is tették...
Én most tesztelem magamat, meddig bírom nélküle.
Mi újság a Messengerrel?
Üzengetni lehet?
én azt látom, hogy a face-n most már tényleg alig látom az ismerőseim posztjait, csupa hirdetés, meg video, meg ajánlott cikkek, meg még több hirdetés, meg ilyenek vannak.
Ráadásul a csajok is megöregedtek (mármint az ismerőseim) :-)
Szóval én úgy döntöttem, hogy a telefonomról le is veszem a Facebook ikonját (de nem törültem magát az appot), mert az ingyenes egyre használhatatlanabb, fizetni meg nem fogok a Cuki fiúnak...
https://www.portfolio.hu/uzlet/20230728/eddig-oria...
Ha elvétettem a lényeget, akkor bocs.
na már a telex is siránkozik, hogy a twitter üti a klónt XD
nocsak, nocsak, máris megbukott Zuck újabb koppintása?
"...a Similarweb adatelemző cég szerint a Threads napi aktív felhasználóinak száma 49 millióról 23,6 millióra esett vissza egy hét alatt."
Hmmmm érdekes, hogy beszakadt a Threads iránti érdeklődés...
Úgy olvasom, csak opcionális lesz.
Szerencsére nem érint :)
fizetsz 12-15dodót havonta és még a személyidet is megküldheted Zuckerbergnek... okézsoké...
Na akkor jöhet a következő adag kirúgás..
ízlelgessük, évente 25milliárd dollár egy virtuális szarra...
https://24.hu/tech/2021/12/08/rohingya-facebook-ko...