csak megnyugtatta a kisfiát a nagy esemény előtt XD
Ez igaz, az enyém is ennyivel nőtt kb a 30 évvel ezelőtti állapotomhoz képest...
Amúgy szerintem ez a 24% az, hogy ennyivel jobban lódítanak az emberek. Vagy akinek kisebb, az kevésbé megy el méreckedni...
Azt hittem ez a hölgy már visszavonult, de aztán a kattintás szám mégis itt tartotta és nem hiába, most rátalált egy érzékeny témára:
Ez a transz korcsolyázó eset tényleg most történt és a main stream média ennyire lemaradt róla, hogy innen kell értesülnöm?
Ez már amolyan kapuzárási pánik, ha jól értem?
Úgy tűnik a fagyasztott élelmiszerekkel forró temperamentum jár - vagy zavaros fej.
wooow :)
ez is érdekes, amikor a meleg ffi megy neki az lmbtqvégtelen lobbinak...
Ki mondta, hogy a férfiak terméketlenek?
Ez volt már?
Egyéjszakás kaland után esett teherbe az apuka!
csakis a szakállas lehet a nő :))
Esetleg ő is?
Az egyik férfi, a másik nő. Melyik melyik?
Lehet így jönnek létre a zöld, nagy gulu szemű emberkék, akik régebben az UFO történetek szerves részét képezték?
játék nélkül is ki lehet jelenteni, hogy ez így van
Ez már nem játék:
No info.
Nem akartam rossz májú lenni, szerintem ez nem amolyan hippy hangulatú összejövetel lehet ... de konkrétan nem tudom.
Felmerül a kérdés h a lelki gyakorlaton legalább jól megqrták ?
Nálunk egyenlősdi van, s ez nagyon megfelel nekem. Én is főzök, takarítok, vigyázok a gyerekekre. A feleségem meg nem tőlem várja, hogy eltartsam, mindennek fizeti a felét (jól keres). Máshogy el se tudnám képzelni.
Na igen, ügyvéd, magánnyomozó stb. nem egy nyugodt, normális élet kellékei. Gondolom a munkája se stresszmentes, kevés jól fizetett munkakör az manapság.
---
A sok érzékeny részlet miatt ezt itt töröltem, nehogy a végén valaki magára ismerjen ;-) vagy másra.
Velem ezt nem lehet megcsinálni, egy nő se merné, aki ismer.. A haverod meg fogadjon jó ügyvédet, magánnyomozót, szerezzen bizonyítékot a dolgokra, s védje meg az igazát, ahogy egy jogállamban illik.
Az lmbtq-t nem azért nyomatják mert az számosabb kisebbséget érintene vagy valós társadalmi probléma lenne, hanem mert ez a zerők agendája ami sgíti a céljaikat, pl szétveri a közösségeket tovább csökkenti a szaporodást és segít sok hülyét kinevelni akik semmire se alkalmasak csak arra h rájuk szavazzanak
A zélet igazságot tesz ez a jó hír, h ez majd csak kb 15 év múlva lesz ez a rossz része. Mert akkorra a gyerekek már felfogják h ki mit csinált, sőt ha tényleg bipoláris a zasszony akkor akár ez első roham után is megkephatja őket. De ha csak a középsuliban akkor is még utána 40 évig segítheti őket.A zigazi szeretet mindig önzetlen, nem vár viszonzást és vissza fogja majd kapni , tudom menjek a picsába