Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

mérleg

#1491566 Koffein

https://index.hu/velemeny/2023/02/22/fovaros-karac...

na igen:

''Az elmúlt három évben Karácsony Gergely se tett mást, mint megnyugtatóan szemléltette, hogy Budapestet közjogilag mégsem Orbán Viktor személyes megbízottja felügyeli. Ez nyilván kulcsfontosságú üzenet, de úgy emlékszem, hogy Karácsony Gergely 2019-ben ennél többet ígért: azt ígérte, hogy a Tiborcz-adó révén megszerzi Budapestnek az oligarcháktól az elbitorolt uniós pénzeket; azt ígérte, hogy három év alatt kétezer új térfigyelő kamerát szereltet fel, hogy így javítsa a közbiztonságot; azt ígérte, hogy létrehozza Budapest legnagyobb zöldövezetét a Margit-szigettől a Római-partig, ahol évente tizenötezer facsemetét ültet el; új parkot ígért Észak-Csepelre és a Ferencvárosba; szigorú átláthatóságot meg a Tarlós István által kötött szerződések nyilvánosságra hozatalát és felülvizsgálatát ígérte meg; esélyegyenlőségi irodát ígért, amely a budapesti cégeknél kiegyenlíti a nők meg a férfiak bérét; azt ígérte, hogy az önkormányzati bérlakások arányát négy és félről tíz százalékra emeli fel; azt ígérte, hogy lakásügyi ombudsmant nevez ki, az önkormányzati ingatlanok lakbéreit pedig a bérlők jövedelmi helyzetéhez igazítja; behajtási díjzónát és a Lánchíd sétálóhíddá tételéről szóló társadalmi párbeszédet ígért; megígérte a pesti rakpart autómentesítését és a tömegközlekedés éves bérletárának csökkentését – ezek közül az ígéretek közül máig semmi nem teljesült. Karácsony Gergely még a saját hivatalépületének a képviselői parkját se bírta közparkká tenni, pedig azt is megígérte, és csak kapukat kéne kinyitnia hozzá."

Karigeri egy viziopata ..

#1491461 amix Előzmény: #1491457

Karigeri egy idióta. 2 méter magas, de egy középcsoportos óvodás szellemi szintjén leledző lény.

Karigeri egy viziopata ..

#1491457 TrendMan Előzmény: #1491453

Ilyen az, ha valakinek gyerekkorában autózáshoz köthető traumája volt, aztán hatalmat kap, innentől kezdve az egész életét és az összes döntését ez befolyásolja.

Érdekes, a halálos késelésekkel kapcsolatban nem szólalt meg.

Hja! Késeléssel nem találkozott gyerekként, ezért azon átsiklik.

futár sztorik

#1490468 Koffein Előzmény: #1490456

Igen, így értem a csatlakozást, hogy támogatólag hallgat, vagy ha nem is hallgat, akkor helyesel :) és így a normális. :)

futár sztorik

#1490458 TrendMan Előzmény: #1490449

Ha ez ott így működik, akkor a gyereknevelés problémája mögött megint csak emancipációs problematika bújik meg.

futár sztorik

#1490456 KawaBazsy Előzmény: #1490449

Nem csatlakozik, mer nem olyan, hanem szépen támogatólag hallgat. :-) Úgy nem lehet gyereket nevelni, hogy nem mindent egyetértésben csinálunk. S a mi gyerekeink nem tudják, h mi az a veszekedés, mert olyat nem csinálunk. :-)

futár sztorik

#1490449 Koffein Előzmény: #1490432

Gondolom nálatok az asszony becsatlakozik melléd, amikor apa rendszabályoz :) itt nem így van, mert ha apa rendszabályoz és felemeli a hangját, az nem jó, nekifordul anya oszt a gyerek röhög, hogy az apja le lett oltva és már nem azon megy a vita, hogy mit tett a gyerek, miként kéne büntetni, hanem már a kommunikáció egy másik síkon folyik.. miként kellett volna a gyerekhez szólni? milyen hangsúllyal, milyen szavakkal.. és inkább ne is csináljon semmit az apa, mert nem tud gyereket nevelni... s az a vége, hogy nincs következménye a gyerek tettének, kap egy buksisimit oszt ennyi.. másnap ugyanúgy szemtelen lesz, mert tudja, hogy nincs következmény..

futár sztorik

#1490446 Ibiza Előzmény: #1490441

a kritikátlanság minden elvetemült hivőben ott van.
A libsibolsiknál aki kritikát fogalmaz meg az áruló, kiközösitik és szétszedi a saját mémhadserege.
Nekik a cél az szent, ezért nem lehet kritika vagy egészséges kétség. Lisbi sajtóban nem olvashatsz az eus korrupcióról.. hirtelen bizonyitékokat kérnek és mondják az itéletig mindenki ártatlan.. de bezzeg ömlik belölük a lop lop vád..itt már nem kellenek a tények..
Libsibolsiknál alap a kettős mérce a kettős beszéd.
Liberalizmusról beszélnek meg diktatúráról miközben nem tartják tiszteletben a demokratikus választásokat mások személyét vagy véleményét amik alaptételek a valódi liberalizmusban.

futár sztorik

#1490445 TrendMan Előzmény: #1490443

Na igen, erről csak híreket hallok, de ha így van, akkor ez már nagyon gáz.

---

"Az ország egy nagy kórterem. Csak az nem világos, hogy mi vagyunk az ápoltak vagy az ápolók?"

/Vajon melyik műsorban hallottam ezt?/

futár sztorik

#1490442 Ibiza Előzmény: #1490433

lásd lejjebb. Ez nem ner nem ner kérdés sztem. Persze amikor a paraszt hatalmat kap akkor nem fér a bőrébe..de ez igaz mindegyik politikusra.. a kispályás vackok egyformák.. láthatod a celeb világban is ezt a hatást.
Te mindent tudsz mindent látsz. Azért érzékeld az új idők szelét..lásd a flowt.. ez egy világjárvány.

futár sztorik

#1490441 TrendMan Előzmény: #1490439

Na jó, ez részben igaz, de a kormányoldal meg olyan mértékben játszik rá a nemzeti jellegre és érzésekre, hogy ezt csak a kritikátlan hallgatóság gyomra veszi be.

Nem véletlen, hogy az ismerőseim közül azok szavaznak a Fidesz-re, akikkel nem lehet a részletekről beszélni, nem lehet érvekről egyeztetni, mert egyből nagyon idegesek és feszültek lesznek, hogy nekik most el kellene kezdeni gondolkodni?!

futár sztorik

#1490439 Ibiza Előzmény: #1490425

nem ner hatás..azért nem mert azok közül is a fele normális ráadásul nem nagyon találkozol velük.. a libsi média mémkedik velük.. ebből gondolod. Csak nézd meg a nagyképű és beképzelt szdsz-eseket..komcsikat.. semmi kétségük nincs a felsőbbrendűségükkel kapcsolatosan.. náluk a bölcsek köve.
Libsibolsi hatás. Minden hagyományt nemzeti érzést értéket erodálnak, kicsúfolnak.. nekik ez mind avitt dohos dolog. Semmi tisztelet semmi tartás. Attól tartja magát modernnek és szabadnak ha fütyül mindenre. Ráadásul a libsibolsiknak vannak már divat jegyeik is..

futár sztorik

#1490438 TrendMan Előzmény: #1490433

Egyébként ez szerintem is egy jó hasonlat.

Előbb én is pont azon gondolkodtam, hogy már a Kádár-rendszerben is voltak elkényeztetett, nekünk semmi nem elég gyerekek.

Ehhez most hozzájön egy komoly értékválság az, hogy a kormány túlajnározza a fiatalokat, hátha csinálnak majd gyereket és, hogy pörgesse az építő ipart.

Plussz a felgyorsult világ miatt van egy még hangsúlyosabb (több)generációs ellentét.