áááá 2-0
az utolsó percekben irán legyilkolja a walesieket
áááá 2-0
az utolsó percekben irán legyilkolja a walesieket
kiváló mémeket lehetne ebből csinálni miközben a japo jobbról gólt vág a kapus feje fölött, az a kezével takarhatná a száját közben
Neuer nagyon tapasztalt és nem látjuk a bal kezével éppen mit csinál, tehát lehetséges.
Ez azt is magyarázná, miért gyengültek el olyan nagyon a mérkőzés folyamán.
vagy a mellette álló kapus ballal felnyúlt a seggébe lévén lmbtq közösség
Mindenkinek van valami tick-je. ;-)
A német néger játékosnak meg szerintem éppen tüsszentenie kellett, ezért van más pozitúrában.
A Japánok nem politizáltak, csak a meccs után elkezdtek takarítani.. tök jó fejek :)
A hátsó sorban álló feka viszont meggondolta magát menet közben:
Mit szólna egy menedzser, ha én mint beosztott elvállalok egy munkát, de ahelyett, hogy arra koncentrálnék, mindenféle pózokat vágok, meg különböző gúnyákat öltök magamra, amikor bemegyek reggel az irodába?
Meg is van az eredménye.
Egyébként itt a die-welt is kritikát gyakorol:
GÓÓÓÓÓÓÓÓL a japók vezetnek... lehet menni szájat befogva térdepelni :D :D
1-1
a németek balfaszok, a japók hajtanak mint állat és meg is lett a végeredménye
Egyszerre tüsszentenek? :))
Jogos, hogy valamilyen formában tiltakoznak. Ha a nyugati világban kiállhatnak ügyek mellett, akkor Katarba is ki kellene tudni állni. Az hogy FIFA tiltja a kiállást, az felháborító. Nem kicsit, nagyon.
Szerintem sok lehetőség nincs.
1, Sehol nem állhatnak ki, mert a sport politikamentes és az lmbtq faszság politika, térdelés politika, nem fér bele. S ha bárki szivárványos cuccot húz bármijére, akkor sárga, ha mégegyszer előfordul piros, s ha ez után is szivárványozik, akkor eltiltás.
2, Ha meg belefér, akkor mindenhol a világban akkor térdelnek, olyan ruhát, karszalagot viselhetnek, amilyet akarnak, amivel kifejezhetik politikai céljaikat.
3, Nincs köztes állapot.
Egyik csapat se meggyőző, egymás hibáiból élnek.
Vajon a németek miért foglalkoznak a pályáralépés előtt mindíg valami mással, mint a foci:
??
A franciák nekem nagyon meggyőzőek voltak, csodálkoznék, ha nem lennének ott a végén.
https://www.heraldsun.com.au/sport/football/world-...
Érdekes egyébként, hogy a számítógépes adatmodellekből is mintha hiányoznának.
He-he :-)
De amúgy aki okos, az megfogadja a másik megemlített meccsemen is a kanadai győzelmet a belgák ellen! :-)
Nem a csoport meccseket kell megnyerni, hanem a döntőt!
Azt hiszem 1986-ban is ez lehetett az egyik legnagyobb gond a magyar csapatnál, hogy a csoportmeccsekre egyáltalán nem hegyezték ki a csúcsformát. És nem is lett volna ezzel gond, ha egy sima hármassal kapunk csak ki a ruszkiktól, mert akkor a 4. legjobb harmadikként továbbmentünk volna a 16 közé, ott meg már bármi lehetett volna.
Láttam, szerintem a darabolós sejk odaszólt a félidőben és hirtelen rájöttek, hogy az életükkel játszanak.
Úgy mennek előre, mint állat.
Azt mondanám Argentína nem lesz világbajnok, mert játéktudásban ugyan megvannak, de idegileg ezt nem fogják bírni.
Vajon Matgab Argentinokra fogadott?
Hirtelen két akkora gólt kaptak, hogy csak pislog a fél világ :D
Teljesen igaz, teljesen inkorrekt eljárás ez az anti-sör praktika.
Én csupán a másik oldal meglátásait próbáltam ecsetelni.
Gondold át a sör cég szempontját. Utána a kiutazott szurkolók szempontjait. Minden évben több 10 millió eurót adsz szponzorként. Most a hivatalosan kijelölt helyeken ( szurkolói övezetben , eldugva lettek volna a sörsátrak ) Leszereltették a sörcsapokat is. Szerinted mekkora kártérítést indítanak UEFA , FIFA és minden szervező ellen a jól képzett ügyvédeiken keresztül.
Tegnap a katari nagykövetség rendezvényén ugyan sör nem volt , de whiskey és vörös bort adtak.
Az a baj, hogy nem a játékról, hanem pénzről szól a foci.
Ha játékról, toleranciáról szólna, akkor a fifa nem osztana ki sárga lapot, ha véletlenül mégis felraknák... de hát a pénz visz minden elvet, majd térdeljenek és szivárványozzanak Magyarországon, itt amúgy is lehet... max jön a bünti, hogy fütyült valaki a térdelés alatt... katart büntetni, már nem annyira jó móka...
https://telex.hu/sport/2022/11/21/szivarvanyos-kar...
az alkohol másodlagos, otthon így is, úgy is előkerül a hűtőből, ha már kedvet kap az ember, meg a reklámokat amúgyis leadják, nincs menekvés. Ami undorító az alkohollal kapcsolatba, hogy van egy szerződés, hogy lehet sört inni a stadionokba, majd 3 nappal a vb kezdete előtt, úgy dönt az ország vezére, hogy nincsen sör, azt majd a hotelokba lehet elfogyasztani. Lehet, ha előre tudja sok szurkoló, akkor el se megy...