Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB Tippjáték

Ez kirekesztő lenne.Már …

#1488916 TrendMan Előzmény: #1488914

Ez kirekesztő lenne.

Már így is olvastam kritikus megjegyzéseket azután, hogy a Kicker kritizálta Katar játékát.

A megjegyzés kb. így szól:

"Miért baj az, hogy ők is elkezdtek a football-lal foglalkozni? Miért kell őket egyáltalán kritizálni?"

Ha ezek után egy olyan országban rendeznék mindig a vb-t, amelynek van labdarúgó történelme, nem lenne az még inkább kirekesztő?

xxx

Egyébként most, hogy sem szivárványos karszalag, se sör nincs, nyilvánvaló, hogy alkohol nélkül nincs tolerancia!

sztem szar ez a VB.Túl s…

#1488914 matgab Előzmény: #1488891

sztem szar ez a VB.

Túl sok töltelék csapat miatt mára oda jutottunk, hogy egy EB sokkal színvonalasabb, mint egy VB, ahol kb a legjobb 16 között válik érdekessé az egész.

Kit érdekel egy Katar vagy Irán bármelyik meccse? Argentína Szaud Arábia? Belgium - Kanada? Vagy Marokkó Kanada? (micsoda izgalmak ebben a csoportban, 6 meccset kell végignézni, hogy megtudjuk, hogy Horvátország vagy Belgium lesz a csoportelső!

Sör sincs, klímavédelmi szempontból is katasztrófa (az összes európai és dél amerikai és ázsiai szurkolónak is jó messze kell repülőkön utaznia, meleg is van, elszállásolni sem tudják a szurkolókat és még szivárványozni sem lehet (mondjuk ez engem nem zavar, főleg ha nem (szinte) kötelező, mint Európában).

Múltkor Oroszországban volt a VB, most Katarban, a következő az Iránban vagy Észak Koreában lesz? Miért nem lehet ezt megrendezni vmi olyan országban, aminek van futball történelme és viszonylag civilizált?

Valami biztos lesz.Én az…

#1488911 TrendMan Előzmény: #1488908

Valami biztos lesz.

Én azt a furcsa állatot várom, amelyről kiderül, hogy eddig minden mérkőzésre bejött a tippje.

Mindig van egy majom, nyest vagy viziló, amelyik szuperül tippel.

xxx

Irán hogy kerül egy csoportba a legfőbb ellenségeivel?

USA, Anglia, Wales?

Fejre áll a Hajatolla!

Inkább arra kéne tippeln…

#1488908 Koffein

Inkább arra kéne tippelni, hogy lesz-e térdelés, vagy szivárványos karszalag?? :))

Tippjáték

#1488890 Spade Előzmény: #1488886

Még Mérő elemezte a sportokat/játékokat h mennyire komplex egy játék/sport . Ehhez a legjobb használmi az un. Élő pontokat amit a sakkban dolgoztak ki, de megcsinálták pl a focira is https://footballform.blog.hu/2014/07/31/az_elo-pon... Annál komplexebb egy játék minél biztosabban győzi le a nagyobb élőszámú a kisebbet. Ennek alapján a Go a legkomplexebb, a sakk is már komplexnek tekinthető, de a foci nem igazán komplex sőt inkább nem, ami azt jelenti h soxor lesz az eredmény meglepetés, illetve dől el 11-es rugásokkal a meccs főleg a világ és eu bajnokságokon (ami ugye inkább a véletlen kategoria ), így szinte megjósolhatatlan az eredmény .DE talán annyira mégse mert a hosszú ideig tartó sorozathoz erőnlét és hosszú ideig tartó erős koncentráció képesség kell és ez nyilván a jobb csapatoknál nagyobb...

Három egymástól függetle…

#1488889 TrendMan

Három egymástól független adatelemző modell is a Brazilokat hozta ki végső győztesnek.

A döntőben 2x Belgium ellen győznek, egyszer Portugália ellen.

Az elődöntőben Brazília-Argentína összecsapás lesz brazil győzelemmel.

A németek a negyeddöntőben esnek ki Belgiummal szemben.

https://www.welt.de/debatte/kommentare/article2422...

Kérdés van?

Tippjáték

#1488886 Spade Előzmény: #1488772

így h benzema kiesett nincs az a varászló aki a fransziákat győztessé tudná tenni,sztem

Tippjáték

#1488772 Spade Előzmény: #1488759

ha jó varázslót visznek akkor a fransziák (szinte otthon játszanak) ha nem, akkor a zargentínok

Tippjáték

#1488759 Tapasz

Senki nem indít tippjátékot? Mar csak pár nap ah indulásig.

Re: végeredmény eb2016

#775659 banyaiz

Köszönöm. Meg kell mondjam ez a normál ügymenet, ilyesmit képzeltem el előzetesen. :D

Amúgy visszagondolva ha valaki magyar csoportelsőséget tippeli akkor az önmagában elég lett volna a győzelemhez. Nem vállalta senki ezek szerint ezt a túltengő optimizmust. Izlandot favorizáltam sajnos csoportelsőségre.

végeredmény eb2016

#775558 Fornit

A tippjáték végeredménye:

A ctrl+c ctrl+v nem működik, változás nincs a pontokban, úgyhogy lejjebb olvasható is valahol.

Banyaiz-nek gratulállunk, rajt cél győzelem. :)

Re: EB2016

#775458 banyaiz Előzmény: #775456

Ez a papírforma. :) Most nagy az arcom de hát ha minden 2. tippem bejött akkor már sokat mondok . szerintem vmi nagyobb szorzóst eltalálhattam azért verem a kollégákat.

Portugália Franciaország 1