Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Úristen, ha valakinek il…

#1493235 matgab Előzmény: #1493220

Úristen, ha valakinek ilyen ízlésficama van a borok tekintetében, az legalább ne reklámozza ezt magáról!

Mondjuk akinek mindegy, hogy hol termelik a szőlőt Badacsonyban, vagy Bogláron, ami két teljesen különböző bortermelő vidék, teljesen eltérő ízvilággal, annak tényleg mindegy, hogy mit iszik...

Már maga a Varga pincészet is a bor tömeggyártásának alsó szintjén képviseli. Mondjuk az Aranymetszés boraik azok amit talán borászok is bor kategóriába sorolnak...

De azért az édes vörös az akkor is max inkább csak csajból jó, nem borból.

Ott van szemben, nem min…

#1493220 KawaBazsy Előzmény: #1493215

Ott van szemben, nem mindegy? :-)

Viszont a cimkét érdemes elolvasni, külön figyelmet érdemel a "szárazborsznobok" kifejezés! :-D

Rókabérc haláltúra

#1488832 Fornit Előzmény: #1485543

Elolvastam a könyvet, nincs áruló a csapatban :))

A valósággal semmi hasonlatosságot sem mutat.

Lehet Béla más ismerősei... :)

Sziiijjja! Nagyon pipec …

#1488597 kerikoma Előzmény: #1488427

Sziiijjja! Nagyon pipec borok lettek. Idén kimondottan jók lettek a völgybe. Szervezzünk valami kóstolgatni való időpontot?

Bényén minden hasonló, m…

#1488433 KawaBazsy Előzmény: #1488427

Bényén minden hasonló, mint legutóbb. Várjá', te tavaly nem jöttél..Sebaj, majd Fornit elmeséli, mi vót, ha emlékszik. :-)

A fiam kapott egy rádiót…

#1488065 KawaBazsy

A fiam kapott egy rádiótávirányítós kishajót. Marha jól teper a vizen, ki kell egyszer próbálni Bélánál. :-)

Csúcs:-) Kedélyes pálink…

#1487102 kerikoma Előzmény: #1485543

Csúcs:-) Kedélyes pálinkázással kezdik:-D be sem mertem már nézni ide a sok távolkeleti halandzsa miatt, üdv mindenkinek

Csúcs:-) Kedélyes pálink…

#1487101 kerikoma Előzmény: #1485543

Csúcs:-) Kedélyes pálinkázással kezdik:-D be sem mertem már nézni ide a sok távolkeleti halandzsa miatt, üdv mindenkinek