Kétlépcsős azonosítás van már, úgyhogy ez egy régi alvó ügynök lehet. Letiltjuk máris.
Kétlépcsős azonosítás van már, úgyhogy ez egy régi alvó ügynök lehet. Letiltjuk máris.
Nem lehetne ezt a felhasználót egyszerűen letiltani?
Nem gondolom, hogy olyan őrdöngős dolog és úgy látom a legutóbbi hozzászólásokból, hogy most csak egy van.
Nem lehet letiltani?
ismét támad a koreai sereg... törölni kéne, mielőtt ismét célpontá vállik a platform :)
http://tozsdefigyelo.com/user/view?id=8984
A szerveren, amin a honlap van, karbantartást végeznek most hétvégén. Bízunk benne, hogy minél hamarabb befejeződik.
A szerveren, amin a honlap van, karbantartást végeznek most hétvégén. Bízunk benne, hogy minél hamarabb befejeződik.
Az utóbbira tippelnék, ha jól rémlik, ezt linképítésnek hívják, valamit számít az oldal SEOzásában...
Ezt én sem értem. Talán a sok karakterrel le akarják terhelni vagy lassítani az oldalt? Vagy megjelenés mennyiséget generálni, hogy a keresőmotorok előbbre vegyék azt, amiről szólnak? Nem tudom.
Amúgy ezek robotok? Mi a céljuk? Ha sima reklám akkor a támadott felület nyelven kellene. Így semmi eredménye a részükről.
Sajnos hosszabb ideig nem tudtam kontrollálni az oldalt, persze az én hibámból. De most már minden rendben, lassan kiirtom a kínai fórum hozzászólásokat (nagyon lassan, mert több, mint ötezerrel szemetelte tele a dolgainkat), és a bejelentkezett fake felhasználókat is kitessékelem.
Aztán remélem, most már nem lesz még egy hasonló időszak. Kár lenne egy ilyen jó társaságot veszni hagyni :)
Sajnos hosszabb ideig nem tudtam kontrollálni az oldalt, persze az én hibámból. De most már minden rendben, lassan kiirtom a kínai fórum hozzászólásokat (nagyon lassan, mert több, mint ötezerrel szemetelte tele a dolgainkat), és a bejelentkezett fake felhasználókat is kitessékelem.
Aztán remélem, most már nem lesz még egy hasonló időszak. Kár lenne egy ilyen jó társaságot veszni hagyni :)
köszi. Merre jártál? Azt gondoltam valami társadalmi kisérlet részesei vagyunk. :)
Most létrehoztam egy új KÉPEK témát. Kezdjük el ott az újjáépítést :)
Az informatikussal megpróbálom visszahozni a régi mappát is...