szívesen, de nem talált meg a téma. :(
szívesen, de nem talált meg a téma. :(
Az komoly :) lemaradtam róla :)
Azt tudod, hogy Indiában, Bangalore-ban inditottak 1 évvel ezelőtt egy kamu krikett bajnokságot, amire több millio dollár fogadási pénzt gyűjtöttek be orosz fogadóirodákban?
Élő közvetítés is volt a meccsekről, ahol a csalók illetve a csalók által leszerződtetett diákok játszottak, mintha az igazi indiai krikett bajnokság lenne.
twitteren futottam bele, elég sok megosztás volt, indiai oldalak hoztak le cikkeket... valószínűleg fake news, vagy az is lehet, hogy volt valami, de Pingék felül kerekedtek, fene se tudja...
Azt volt a sztori, hogy Ping ahogy visszatért Beijingbe, a reptéren letartoztatták, házi őrizetbe került és a katonai vezetés vette át a hatalmat... volt videó katonai járművekről, ami 80km hosszú s beijing fele tart, voltak fotók, hogy törlésre kerültek a vonat+repülőjáratok... flightradaron is elég gyéren voltak repülők kína felett...
Valószínűleg alaptalan pletyka, amit felkapott a közösségi média, mert ha igaz volna, már a csapból is ez folyna...
lehet fake newsra futottam :-/
csak twitteren pörög, meg indiai oldalak hozták le, itt egy összefoglaló: https://www.opindia.com/2022/09/rumours-of-militar...
Ahogy kinéz, ha Putyin nem is, de Ping bácsi háziörizetbe került... 80km hosszú katonai konvoj tart Beijing fele, vonat meg repülőjáratok törölve... még nem hivatalos, meglátjuk nemsokára...
Ebben az esetben Rodostó-t javaslom, az már többeknek bejött.
Igaz akkor Törökország még nem volt NATO tag.
Sokak szerint november közepére a zukránok visszaszorítják a zoroszokat, sok vereséget mérnek rájuk, vagy/és putymt megbuktatják. Legalábbis az amituggyukkik ezt akartják, mindenáron megbuktatni putyt kerül amibe kerül, most vagy soha alapon. Meglátjuk. Én nem hiszem
Ha megy az atom akkor úgy is midegy. Braziliában megesznek. Fel sem merül. Sajna kell annyi pénznek lenni min 6hónap amig kiismered a viszonyokat és megoldod a szállásodat. Én délre mennék horvát, görög, olasz,török.. vagy Ausztria-Svájc vidéki része. Oroszok azért mennek törökbeee, mert ha jól tudom ha van egy ingatlanod akkor maradhatsz 5 évig utána kérhetsz állampolgárságot, oroszok vettek annyi ingatlant ahányan voltak.
Nem tudom milyen értelmes akciótervvel lehet előállni.
Most az ember összeszedelődzködik, leszáll mondjuk Rio-ban a gépről és állást keres egy piacon vagy egy étteremben?
Helyismeret nélkül? Nyelvismeret nélkül?
Persze előtte kell egy szállás, mondjuk ott jön a nyár, talán elvan egy kempingben. Vajon egyáltalán vannak ott olyan értelemben vett kempingek, mint itt?
Meg sem tudom becsülni, hogy egy használható végzettséggel és mondjuk angol nyelvismerettel ott el lehet-e helyezkedni, mennyi idő és mekkora esély?
Melyik a racionális választás, a bizonytalan jövővel szembenézni itt vagy a bizonytalan jelennel ott?
Nem is biztos, hogy ott az ember megússza a bizonytalan jövő a gazdasági válság torkában, Bolsonaro-val az elnöki székben, amikor alighanem a Dél-Amerikai nagyvárosok is be vannak célozva atommal ?!
Van egyáltalán racionális döntés ilyen helyzetben?
Csak beugrott egy gondolat:
Ukránok nagyon belelendültek a keleti országrészbe, oroszok kivonják Szíriából az ejtőernyős ezredet. Mi van ha a hazatérő egységek meg sem állnak Kijevig? nem tudom mekkora erő maradt ebben a térségben de egy rakétatámadás az ejtőernyősök a csecsen brigád esetleg a fehérorosz erők.. simán elfoglalhatják és a visszafelé szaladó ukránokat simán le lehet szedni a goromba rakétákkal.